αν και εγινε την προηγουμενη εβδομαδα δεν ειχα πληκτρολογειο για να το γραψω, θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας,αν οι κυριοι διαχηριστες νομιζουν οτι δεν ειναι πρεπον ας το μετακηνησουν στα οφ,οδηγουσα στο μαρουσι με σκοπο να παω καπου εκει για δουλεια με το φορτηγακι της εταιριας εχοντας μαζι και τον κουμπαρο μου,ειμαι λοιπον στην οδο σορου για οσους γνωριζουν κατεβενοντας προς κηφισιας,ο δρομος για να διευκρηνισω ειναι διπλος απο καποιο σημειο και μετα,βλεπω λοιπον μια γιαγια γυρω στα 75 με 80 αλλα καλα βαστουμενη να περναει το δρομο ελενχοντας το δρομο,τη βλεπω ειχε αρκετη αποσταση απο μενα και απο το διερχωμενο yaris που ερχοτανε απο την αντιθετη κατευθυνση,ξεκιναει λοιπον περναει απο μενα αλλα απο την αλλδεν περασε ποτε,το yaris ερχοτανε με πολυ μεγαλη ταχυτητα κοπανησε την γυναικα και αφου την πεταξε 10 μετρα στον αερα μετα την παρεσηρε για περιπου 70 μετρα οπου σταματησε μπροστα μου γιατι ασυναισθητα εκανα το φορτηγακι πανω του ουρλιαζοντας γιαα να σταματησει,ο τυπος γυρο στα 50 δεν εδειχνε ουτε πιωμενος ουτε κοιμισμενος στο τιμονι,ενας ανθρωπος που μετα το πρωτο σοκ που παθαμε ολοι και τον βριζαμε,θα λεγα οτι θα μπορουσε να ηταν και φιλος μας,απο οτι εδειχνε ηταν καλιεργημενος,με οικογενια και καλη δουλεια λεμε τωρα,οταν ηρεμησαν λιγο τα πραγματα τον ρωτησα τι εγινε,κουνησε μονο τους ωμους και ειπε δεν ξερω,εχω πολλα στο κεφαλι μου,χρωσταω και προσπαθω να τα βγαλω περαγια την οικογενια μου αλλα τωρα καταστραφηκα δεν ξερω τι να πω στη γυναικα μου και την οικογενια της χαμενης κυριας,τον κοιταξα και δεν μιλησα,εκλαιγε με λιγμους,οπως καταλαβατε εμενα προσωπικα με εκανε να αναθεωρησω πολλααααα πραγματα στην οδηγηση,οτι και να χουμε μην το μεταφερουμε στο τιμονι,αν δειτε πεζο ενδιαμεσα αφηστε τον να περασει οσο και να βιαζεστε,μην μιλατε στο κινητο,αφηστε τα προβληματα εξω,αν γινει το κακο δεν εχει επιστροφη δυστηχος,εμενα μου πηρε 3 μερες να συνελθω ειναι οτι φοβαμαι περισσοτερο στο δρομο και δεν θελω να μαθω για κανενα οτι εγινε κατι τετοιο,λυπαμαι για τη γιαγια γιατι εφυγε ετσι,αλλα λυπαμαι και για τον ανθρωπο που καταστραφηκε ψυχικα αυτος και εβαλε σε προβληματα 2 οικογενιες,τα ματια σας λοιπον 14 δεν αξιζει για κανεναν μας

Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.