Μιας και από ότι καταλάβατε, ο kaliakouda βρήκε ευκαιρία να με πειράξει λόγω του προβλήματος του Nuvi 760 μου, ας σας πω τις νεότερες εξελίξεις:
Το πήγα στο Σκορδίλη και αφού το κοίταξε το Service μου είπε ότι δυστυχώς δεν μπορούσαν να το διορθώσουν...
Έκαναν ακριβώς αυτό που έκανα και εγώ, βγάλανε μπαταρία για πλήρη αποφόρτιση των κυκλωμάτων, προσπαθήσανε να κάνουν "downgade" το firmware αλλά δυστυχώς αποτέλεσμα δεν υπήρξε, η flash memory έχει χαλάσει (μάλλον κάποιο partition της) και προφανώς δεν δέχεται "καταγραφή" επάνω της.....
Η λύση θα δινόταν μόνο από την Αγγλία διότι στην Αθηνα δεν μπορουν να φορμαρουν ξανα την flash και να περασουν ξανα το συστημα...... το κόστος: πάνω από 100€ σίγουρα με ένα πρόχειρο υπολογισμό τους....
Έτσι λοιπόν, πήρα το 1490Τ από εκεί (και ας το έβρισκα στο internet me 20 φθηνότερα), διότι μόλις πήγα να πάρω το 760 από το service, μου είπαν: 20€+ΦΠΑ για την εισαγωγή του μηχανήματος στο service...
Οπότε τότε σκέφτηκα ότι αν πήγαινα να πάρω το 1490Τ από αλλού λίγο φθηνότερα (από τα 175€ που το δίνανε αυτοί), στην ουσία θα μου ερχότανε μία η άλλη και περισσότερα, αφού είναι και τα μεταφορικά μέσα... προτίμησα λοιπόν να τους πω ότι αγοράζω το 1490Τ και μόλις πήγα ταμείο, τους είπα: "καλά παίρνω καινούργιο, και μου χρεώνετε το αποτυχημένο service του 760? έλεος ρε παιδιά!!!" οπότε δεν χρεώθηκε τελικά και θα πάρω και θηκούλα για το 1490Τ
Α! και 2 χάρτες (Autodrive & CityNavigator) εντός της συσκευής γνήσιοι... Ρε παιδιά, αφού τους έχω ήδη, από την προηγούμενη συσκευή... "Αααα... είναι πακέτο με το 1490Τ" μου λένε....
Σύνολο: 158,58€ το 1490Τ μαζί με την θήκη άνευ του ΦΠΑ (λόγω τιμολογίου) Καλά δεν πήγε?