Την περασμένη Πέμπτη έγινα και γω περήφανος κάτοχος ενός GRAND VITARA 2.0 TD (2003) - RHZ.
Και φυσικά δε θα μπορούσε να μη βγάλει βλάβη όπως όλα τα οχήματα που έχουν 4 ρόδες!!!
Άναψε το λαμπάκι του κινητήρα το απόγευμα της Παρασκευής καθώς κατευθυνόμουν για Ξάνθη. Και ενώ το επόμενο πρωί είχα προγραμματίσει να παώ σε 2 συνεργεία για να τσεκάρω το νέο απόκτημα, με το που βάζω μπρος, τραβάω 2-3 ξερογκαζιές και το λαμπάκι έσβησε. Κατ' οπιν το εξηγησα στον ηλεκτρολόγο πριν κουμπωσει τη φισα του εγκεφαλου και ενω το λαμπακι ηταν σβηστο, το κομπιουτερ εβγαλε ενδειξεις για βλάβη στην αντλία πετρελαίου.
Μου διέγραψε τη βλάβη από τον εγκέφαλο και μετά μέχρι τη Χαλκίδα (700 χλμ περίπου ) δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τι κάνω φίλοι μου?
Αλλάζω την αντλία για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, ή δεν κάνω τίποτα και ελπίζω σε κάποιο σκουπιδάκι στα μπεκ ή σε νερωμένο πετρέλαιο??
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Υ.Γ.: Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εάν γνωρίζει κάποιος με σιγουριά αν τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν ιμάντα ή καδένα? Το δικό μου είναι RHZ.