kfanis έγραψε:Tzivitzonis έγραψε:Όλοι στις κάλτσες αύριο το βράδυ!!!

Φαντάζομαι πρίν τις 24:00......
Καλά ντε! Μη βαράτε! Λοιπόν, η ώρα είναι 23:48 οπότε
είμαι εμπρόθεσμος!
Σας άφησα να ανεβάσετε εσείς πρώτα γιατί έχω τις καλύτερες φωτό

και απλά έπρεπε να μπουν τελευταίες έτσι...για τη γλύκα!
Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χειμερινή εκδρομο-σαιζόν άνοιξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (κατασκήνωση σε μπαλκόνι της φύσης με δυνατή θέα) και την καλύτερη παρέα (τηηην.... γνωστή

)!! Η καλή κι ανεβασμένη διάθεση έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή, αφού δε μου πέταξαν τομάτες κλπ ζαρζαβατικά όταν έφτασα τελευταίος και καταϊδρωμένος στο σημείο συνάντησης στο Κεφαλάρι

Τι νακάνω ρε παιδιά... έκανα πετάλι όσο πιο γρήγορα μπορούσα!

Το καφεδάκι στην πλατεία της Γκούρας ήταν όλα τα λεφτά μιας και μαζέψαμε ήλιο και δυνάμεις για το ανηφόρισμα στο σημείο τσαντιροστησίματος, το στήσιμο, την προετοιμασία για τη φωτιά (ξύλα, πέτρες, άναμμα κλπ συναφή πυρομανιακά

), αλλά και το...ψήσιμο, όπου ευτυχώς που ο βοσκός, που είχε την παράγκα του πιο πέρα, είχε πάρει το κοπάδι γιατί δε θα είχε μείνει ούτε μαλλί με τέτοιο ρυθμό που είχε πιάσει ο ΖΗΡΕΙΑ και ο imperialnona!

Λοιπόν, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια (κι ο έρωτας φωτιά

) πάμε για τις φωτό... τις καλύτερες είπαμε!

- Το Vitaroτρένο στο δρόμο για Γκούρα.
- PA010440.jpg (107.43 KiB) 6511 προβολές

- Άφιξη στη Γκούρα και ο Φάνης απολαμβάνει το καφεδάκι του...

- ...τα πιτσιρίκια ποζάρουν...

- ....και ποζάρουν....

- ...και ξαναποζάρουν......

- Να και ο κούκλος της παρέας!!

- .....ενώ ο Καλιακούδας ΤΣΑΚΙΖΕΙ την τυρόπιτα!! Δηλ. όλοι μας την τσακίσαμε, αλλά του Καλιακούδα δεν προλάβαμε καν να τη δούμε! χαχαχα!

- Γοητεία παρά τη λίμνη.... (τα "η" με υπογεγραμμένη παρακαλώ...)

- Μετά τη σύντομη στάση παρά τη λίμνη, βουρ τον ανήφορο για το "καμπινγκ"!

- Η θέα ήταν... κάπως έτσι!

- ...κι έτσι!!

- ...αλλά κι έτσι!!

- Βρε μήπως κι έτσι;; Τα κάδρα με φόντο τη λίμνη...αμέτρητα!!
Η συνέχεια από τα τσαντιροστησίματα σε έκτακτο παράρτημα ευθύς αμέσως, σε espresso mode μιας και είναι βράδυ και θα μου είστε και νυσταγμένοι...