_Andreas_ έγραψε:Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα κάποιο συγκεκριμένο hobby,αλλά πάντα ήμουν μέσα σε όλα!!
Με την μουσική ασχολούμαι πολύ αλλά δεν το λες και hobby αυτό.Γρατσουνάω που και που μια κιθάρα που έχω!!
Γενικά όμως δεν λέω και όχι εύκολα σε τέτιου είδους δραστηριότητες.
Το καλοκαίρι έκανα 2-5 φορές windsurf και με κέρδισε.Μπήκα στο τριπάκι να πάρω δικό μου εξοπλισμο,αλλά μου ήρθαν μαζεμένα έξοδα οπότε βλέπουμε στο μέλλον.
Αυτό το διάστημα λέω να ασχοληθω με την παραγωγή μπύρας.Έχω τελειώσει τα θεωρητικά και από βδομάδα θα έχω και τον εξοπλησμο!Η μπύρα μου αρέσει όπως και σε πολλους από το club να υποθέσω!!Και είπα να βγάλω την δικιά μου μπύρα!!Και με βλέπω να χώνομαι μέσα στο βαρέλι.
Και αν καταφέρω να φτιάξω αυτό που έχω στο μυαλό μου,σε μια συνάντηση που θα κάνουμε θα φέρω έγω μπύρες.
Να ενημερώσω πως θα είναι stout(μαύρη)και θα προσπαθήσω να είναι συνοδευτική με το φαγητό!!
Αυτα από μένα.
Όταν θα βρεθούμε από κοντά θα σου πώ για την Guiness και το γεωνομικό...!! Είναι μια ιστορία - αστυκός μύθος που μας την είπε ένας φίλος από εδώ. Άσε στο λέω τώρα!
Πρίν πολλάααα χρόνια έιχε σκάσει το γεωνομικό στο brewery της guiness (πούλαγε αρκετά). Άνοιξαν λοιπόν τα βαρέλια και στον πάτο τους είχαν ψώφια ποντίκια. Τα καθάρισαν λοιπόν τα καζάνια και ξανάρχισε η παραγωγηηηηη. Μετά από λίγο καιρό άρχισαν οι λάτρεις της μπυρας να στέλνουν γράμματα πως έχει χαλάσει η ποιότητα και τί είναι αυτά τα πράγματα κτλ. Τί να κάνουν οι άνθρωποι του εργοστασίου... λένε θα ρίχνουμε ωμό κρέας στα καζάνια. Και έτσι από τότε μέχρι τώρα ρίχνουν κρέας μέσα στα βαρέλια!
Την αλήθεια δεν την ξέρω απλά σας το λέω να το λέτε και εσείς. Και πάντα όταν σας βάζουν guiness!!! Γέμισμα μέχρι τα 3/4 του Pint, το αφήνουμε να κάτσει και γεμίζουμε μέχρι πάνω!! Τέλος οι αφεντάδες και Irish Proud θα σου κάνουν και το τρυφύλλι με τον αφρό!!
Καληνύχτα σας και enjoy it extra cold mate, other nay bother!!