4troxos έγραψε:vaxevana έγραψε:Και σε άλλον χάλασε στα 350.000 ... γι'αυτό σε ρώτησα για ποσοστά και πηγές πληροφόρησης ...4troxos έγραψε:Εγω έγραψα αυτά που γνωρίζω για το χρόνο ζωής του φίλτρου μικροσωματιδιων. Εσυ υποστηρίζεις κάτι διαφορετικό.
Μηπως θα σου ηταν εύκολο να μας δώσεις τις δικες σου πηγές πληροφόρησης και τα αντίστοιχα ποσοστά αστοχίας των dpf μιας και σε βλέπω πολύ ενημερωμένο??vaxevana έγραψε:Καταρχήν εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι γνωρίζω τη διάρκεια ζωής του φίλτρου......
Τοτε αφου δεν ξερεις , να ακους και εμας που εχουμε διαβασει τα σχετικα με το dpf στο διαδίκτυο ( με οτι αρνητικό ή θετικο εχει αυτο) και ή το δεχεσαι ή δεν το δεχεσαι.Δικο σου θεμα.
Δεν φτανει που σου δινω την πληροφορια , θα πρεπει να ανατρεξω οπου εχω βρει τα συγκεκριμενα προβληματα και να σου βγαλω και ποσοστο ???? % % %![]()
Σε πληροφορω λοιπον οτι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοι που δηλωνουν προβλημα στα 100.000κμ ΠΕΡΙΠΟΥ με το φιλτρο.Τι να κανουμε, να μην το δεχτουμε???Και δεν το λεω τυχαια γιατι μιλαμε για κατοχους ngv που βλεπω τα γραφομενα τους τα 4 τελευταια χρονια.
θελω να μας πεις ποιος ειναι αυτος που εφτασε τα 350.000κμ και δεν ειχε προβλημα μεχρι τοτε.
Και κατι ακομα .
Οπως βλεπεις ........, ολα τα επιχειρηματα σου περι προβληματων κατα την αφαιρεση του , συμφωνα και με τα γραφομενα αλλων συναδελφων ,πεφτουν σαν χαρτινοι πυργοι.Δωσε μας και εδω μια απαντηση μιας και εισαι πολυ ενημερωμενος.
Φίλε 4τροχε νομίζω ότι θα σταματήσω εδώ ... με κάλυψες απόλυτα ... είναι 2η φορά που κάνω το λάθος να αμφισβητήσω τα δεδομένα που παραθέτεις τόσο τεκμηριωμένα. Δεν θα υπάρξει 3η ... είπαμε ... τo Ιντερνετ είναι για μεγάλα παιδιά που ξέρουν να αξιολογούν πληροφορίες ...
Τώρα για την απαίτηση που έχεις για παράθεση συγκεκριμένων προσωπικών δεδομένων κάποιου ανθρώπου, κατανοείς ότι και να τα είχα δεν θα μπορούσα να τα ανακοινώσω σε δημόσιο forum έτσι εύκολα ...
Εξάλλου δεν νομίζω ότι θα σου χρησιμεύσουν κάπου ... εσύ έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου σε παγκοσμια βαση

Για τις απαντήσεις που έχουν δώσει άλλοι χρήστες, νομίζω έχω σχολιάσει όπου είχα να αναφέρω κάτι ...