Εχω μια αρκετα καλη συλογη απο μινιατουρες χειροποιητες και μη κυριως απο αγωνιστικα αυτοκινητα.....ειμαι δε κατοχος ενος σπανιου μοντελου στο ειδος...ενα Audi Quattro S1 απο τον αγωνα του Rally San Remo 1985 με οδηγο τον τεραστιο Roehl....!
Πριν απο περιπου τεσσερης μηνες μου μπηκε η ιδεα να φτιαξω ενα 4Χ4 σε μακετα στην μαλαισια....!
Δεν σας κριβω δε οτι εψαχνα απεγνωσμενα ενα Vitara v6 '98 σαν το δικο μου για να του κανω της απαρετητες μετατροπες (εργατη σχαρα προβολης ψηλωμα κτλπ) και να το στησω σε μια μακετα με λασπη ξυλα φυτα και οτι αλλο περιεχη ενα τροπικο δασος...
Τζιφος ομως....
Καθως λοιπον ειμουνα στην εκθεση πριν λιγο καιρο (αυτοκινηση 2008) και σκοτωνα τον χρονο μου σε ενα απο τα περιπτερα που πουλανε ειχε βαθια στο βαθος ενα Range Rover....
δεν εχασα λοιν ευκαιρια και το αγορασα...
Σε γκρι χρωμα με αρκετα καλουδια επανω σχαρα προβολεις και εργατη.....
Ηταν ομως τρομερα χαμηλο με μαμα λαστιχα χωρις βαμενα μεροι σε φυσικο χρωμα και γενικοτερα χωρις ενδιαφερον....
Οι μετατροπες λοιπον που εκανα ηταν να το ψηλωσω να του κανω ενα περιπιημενο Body lift να μακρινω τα αμορτισερ και βρω και να βαλω ζαντες με αλλο offset λαστιχα Bogger να φτιαξω αντιριδες απο την σχαρα στο Pull bar για τα κλαδια να φτιαξω μασουρια με ιμαντες και σχηνια και οτι αλλο τελος παντων χρειαζετε ενα πληρως εξοπλησμενο 4Χ4.....
Το λασπωσα εφτιαξα την μακετα και ειδου το αποτελεσμα.....
Χαζομαρα βεβαια γιατι δεν κρατησα φωτο απο το πριν.....στο επομενο