http://www.bikefestival.gr/default.asp
nick_89 έγραψε:Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής μου την σπάει να βλέπω τα ποδήλατα στην πόλη...Όχι ως αισθητικό θέαμα γιατί εξάλλου στο Εδιμβούργο είναι πίχτρα στο ποδήλατο, αλλά ως οτί όλες οι "alternative" γκομενίτσες και λούλιδες έχουν πάρει το bike και βγαίνουν έξω χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ παιδεία. Χύμα!! Ινδιάνοι!! Ούτε κράνος, τίποτα! Έχουν πάρει όλοι τα σπαστα εντομεταξύ (γιατί είναι πιο cool) και τους βλέπεις να κάνουνε 600 πεταλιές το δευτερόλεπτο για να έχουν μια αξιοπρεπή ταχύτητα!
Όποιος θέλει να μετακινήται στην πόλη πρέπει να πάρει ποδήλατο κούρσας ή κάτι αντίστοιχο για να έχει μεγάλη ταχύτητα. Σπαστά και κουραφέξαλα στο φάληρο να πουλάνε μούρη και εμείς με τις σούστες στο βουνό πού μας ανήκει και στα μονοπάτια μας!!
Downhill ρεεεε!!
nick_89 έγραψε:Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής μου την σπάει να βλέπω τα ποδήλατα στην πόλη...Όχι ως αισθητικό θέαμα γιατί εξάλλου στο Εδιμβούργο είναι πίχτρα στο ποδήλατο, αλλά ως οτί όλες οι "alternative" γκομενίτσες και λούλιδες έχουν πάρει το bike και βγαίνουν έξω χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ παιδεία. Χύμα!! Ινδιάνοι!! Ούτε κράνος, τίποτα! Έχουν πάρει όλοι τα σπαστα εντομεταξύ (γιατί είναι πιο cool) και τους βλέπεις να κάνουνε 600 πεταλιές το δευτερόλεπτο για να έχουν μια αξιοπρεπή ταχύτητα!
Όποιος θέλει να μετακινήται στην πόλη πρέπει να πάρει ποδήλατο κούρσας ή κάτι αντίστοιχο για να έχει μεγάλη ταχύτητα. Σπαστά και κουραφέξαλα στο φάληρο να πουλάνε μούρη και εμείς με τις σούστες στο βουνό πού μας ανήκει και στα μονοπάτια μας!!
Downhill ρεεεε!!
Mastergunner έγραψε:Διστυχώς θα συμφωνήσω κι΄εγώ με τα παιδιά....Μια μόδα είναι και ένα πλασάρισμα στην ¨πράσινη ανάπτυξη¨![]()
![]()
![]()
Απο εκεί και πέρα καμία υποδομή κανένα έργο,βέβαια κάποιοι δήμοι έχουν προχωρίσει σε αυτό αλλά απο εκεί και πέρα 0.
Ουτε ποδηλατόδρομους ούτε πάρκινγκ ούτε τίποτα....
Να θυμίσω και κάτι αν και είναι off...¨Το κράνος σώζει ζωές¨ αλλά εξακολουθεί να πωλείται σαν είδος πολυτελείας με ΦΠΑ 23%
f_tasos έγραψε:Το μόνο που θα ήθελα να πω σχετικά με το θέμα, είναι το ότι σέβομαι τους ποδηλάτες στον δρόμο όσο σέβομαι τους πεζούς, τα μηχανάκια κλπ...κλπ. Αυτό όμως που με δυσαρεστεί πάρα πολύ είναι ότι μια μεγάλη μερίδα τους δεν σέβεται εμένα..... Ποδηλάτες οι οποίοι πάνε στην μέση του δρόμου και από πίσω τους ουρές..... ποδηλάτες οι οποίοι κυκλοφορούν πλέον την νύχτα χωρίς διακριτικά φώτα.... και ποδηλάτες οι οποίοι περνούν τα κόκκινα αέρα πατέρα!!! την τελευταία εβδομάδα 3 πέρασαν μπροστά μου με κόκκινο όταν όλοι οι άλλοι περίμεναν σε ένα άδειο φανάρι.... Πρέπει αυτή η μερίδα του κόσμου που αναπτύσεται ραγδαία πλέον στους δρόμους να αποκτήσει και οδική συμπεριφορά όπως όλοι οι άλλοι!!!
Downhill ρεεεε!!
κυριακος αθανασιου έγραψε:nick_89 έγραψε:Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής μου την σπάει να βλέπω τα ποδήλατα στην πόλη...Όχι ως αισθητικό θέαμα γιατί εξάλλου στο Εδιμβούργο είναι πίχτρα στο ποδήλατο, αλλά ως οτί όλες οι "alternative" γκομενίτσες και λούλιδες έχουν πάρει το bike και βγαίνουν έξω χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ παιδεία. Χύμα!! Ινδιάνοι!! Ούτε κράνος, τίποτα! Έχουν πάρει όλοι τα σπαστα εντομεταξύ (γιατί είναι πιο cool) και τους βλέπεις να κάνουνε 600 πεταλιές το δευτερόλεπτο για να έχουν μια αξιοπρεπή ταχύτητα!
Downhill ρεεεε!!
φιλε νικο λυπαμε αλλα εισαι πολυ λαθος....
αν δεν ειμαι ποδηλατης δεν μπορω να κανω ποδηλατο για να μην σου χαλασω την οπτικη????
δεν θα το σχολιασω παραπανω γιατι πιστευω οτι δεν το σκεφτηκες καλα οταν το εγραφες...
KonKalamata | Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm | Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα! |
Γιωργος ΗΛΙΑΣ | Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm | Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!! |
makis_V | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am | Καλημέρα και καλό μήνα ! |
arahova | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am | Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες