Λοιπόν παίδες...
Μετά το επιπλέον ψήλωμα , την τοποθέτηση ελαστικών mud 235.75.15 από 235.60.16 που φορούσε το αυτοκίνητο , και αφού το δούλεψα σε συγκεκριμένα κομμάτια ανηφορικά , σκαρφαλώματα εκτός δρόμου , στην παραλία , και φυσικά άσφαλτο, διαπίστωσα πως χρειαζόταν διόρθωση πλέον στο βήμα
Αν δεν γνώριζες το αμάξι από πριν δεν έδειχνε να του λείπει δύναμη, αλλά στα δικά μου χέρια το πριν και το μετά ήταν αισθητό
Οπότε βρήκα ένα σετ κορωνοπήνια από το 1.6, με βήμα 8/41 και τα τοποθέτησα στον Κυριάκο αντικαθιστώντας το 8/39 που φορούσε το αμάξι
Πρώτες εντυπώσεις:
Ξεκινάω πλέον με δευτέρα μέσα στην πόλη πολύ πιο εύκολα ακόμα και από την αρχική διάσταση ελαστικών
Η αίσθηση στην επιτάχυνση είναι καλύτερη από την αρχική διάσταση ελαστικών
Έχω ακόμα να του κάνω διάφορα τεστ το σαββατοκύριακο στο εξοχικό όπου το έχω δοκιμάσει με τις νέες διαστάσεις ελαστικών και έτσι θα δω τι έχω κερδίσει με σιγουριά
Γενικά το προτείνω σαν πακέτο αν κάποιος αποφασίσει να πάει από 235.60.16 σε 235.75.15 μαζί με το πακέτο ψηλώματος για να μη χάσει καθόλου σε επιδόσεις το αμάξι
Το παλιό μου βήμα 8/39 μπορεί να χρησιμεύσει σε κάποιον με κινητήρα 2.5 V6 για να κοντύνει από 8/37 που φοράνε τα 2.5 σε 8/39 και όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει πμ
Και μερικές φωτό από την επέμβαση

- αριστερά το παλιό, δεξιά το νέο

- Με κλειστά μάτια το ρυθμίζει LOL
να μας γράψει και ο kongv πως του φάνηκε γιατί το είχε οδηγήσει πριν και μετά παρακαλώ..