Το β'μέρος των διακοπών περιελάμβανε camping στο Πήλιο. Δεν είχα πάει ποτέ στις παραλίες του και ενθουσιάστηκα με την ιδέα.
Που πας ρε κουτσή??????
Απ'ότι έμαθα εκ των υστέρων, οι ωραίες παραλίες θέλουν περπάτημα και κουβάλημα και για μένα που έχω στραμπουληγμένο πόδι, δεν ήταν η καλύτερη επιλογή.
Το πρώτο βράδυ πήγαμε σε κάποια παραλία κάτω από τη Ζαγορά. Η ωραία καβάτζα όμως μακρυά άρα μη προσβάσιμη για μένα. Είχε ήδη νυχτώσει και μια που δεν ξέραμε άλλη παραλία, κοιμηθήκαμε στον περίβολο από ένα ξωκλήσι (αυτό δεν το είχα κάνει μέχρι τώρα).

- DSC_8256.JPG (125.49 KiB) 5051 προβολές
την επόμενη μέρα ρωτώντας διάφορους αποφασίσαμε να πάμε στην Μελανή (παραλία της Αργαλαστής), και έτσι από το Βόρειο Πήλιο βρεθήκαμε στο Νότιο. Βρήκαμε ένα ωραίο μέρος λίγο πιο μπροστά από ένα ποταμάκι, που το αμάξι ήταν δίπλα στη σκηνή και στήσαμε τα τσαντήρια. Ομως φύσαγε!!!! Μόνο το απόγευμα μπορούσα να μπω στη θάλασσα και αυτό με δυσκολία.

- DSC_8286.JPG (172.59 KiB) 5051 προβολές
Πίσω από την παραλία κάτω από τα πλατάνια υπήρχε η ταβέρνα "το Μαγισσάκι" που όντως σε μάγευε. Ηταν πολύ χαλαρή κατάσταση και οι ιδιοκτήτες της προσαρμοσμένοι απόλυτα στη χαλαρότητα του μέρους.

- DSC_8290.JPG (172.37 KiB) 5051 προβολές
Ενα βράδυ άρχισε να φυσάει δυνατά από τις 2 πμ. Νόμιζα ότι η σκηνή θα φύγει. Ξυπνήσαμε και είδαμε το ποταμάκι να μας έχει περικυκλώσει αλλά δεν δώσαμε σημασία. Η θάλασσα ήταν αφρισμένη ότι πρέπει για surf που όμως δεν κάνω. Πήγαμε για πρωινό στην ταβέρνα και όταν ξεκολήσαμε από την καρέκλα το μέρος που ήταν η σκηνή κόντευε να γίνει λιμνοθάλασσα. Μαζέψαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε, τα πετάξαμε όλα στο αμάξι γιατί ήταν αδύνατο με τόσο αέρα να διπλώσεις σκηνή και φύγαμε για αναζήτηση άλλης παραλίας.

- DSC_8293.JPG (139.55 KiB) 5051 προβολές
Μετά από περιπλάνηση φτάσαμε στην παραλία Πάου όπου η θάλασσα ήταν λάδι, το μέρος είχε 7-8 σπίτια και είπα ότι θα ηρεμήσει το κεφάλι μου. Σκηνή δεν στήσαμε και κοιμηθήκαμε χύμα στο κύμα. Την επόμενη μέρα το ήσυχο μέρος μεταμορφώθηκε σε Σχοινιά τόσο κόσμο είχε.

- Φωτογραφία0173_001.jpg (104.11 KiB) 5051 προβολές

- Φωτογραφία0177.jpg (158.78 KiB) 5051 προβολές
Κάπως έτσι τελείωσαν οι διακοπές μου.
Συμπέρασμα. Μην πηγαίνετε κάμπινγκ χωρίς να πάρετε πρώτα το δελτίο του καιρού.