Εγώ συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτή την κίνηση.....
αλλά να είναι ολοκληρωμένη:Τι να κάνεις τον επιστρατευμένο οδηγό, αν δεν έχει πάει ποτέ offroad και όπως όλοι ξέρετε, οι θέσεις μάχης κάθε στρατοπέδου, δεν είναι στα χαντάκια πλάι των δρόμων, αλλά ψηλά στους λόφους, όπου μόνο 4χ4 ή 6χ6 φτάνουν εκεί!
Τι να κάνεις το επιστρατευμένο όχημα, αν δεν είναι εξοπλισμένο κατάλληλα για να τα βγάλει πέρα σε μια τέτοια αποστολή... Σε πόσα τζιπ του Κολωνακίου δεν έχουν στείλει ανάλογες επιστολές?
ΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ:
ΔΕΧΟΜΑΙ να επιστρατευτεί το όχημά μου και εγώ μαζί, αλλά να φροντίσει ο στρατός:
1.
να μου εξοπλίσει το όχημα (σήκωμα-ποδιές-εργάτη-άδεια για μεταλλικό προφυλακτήρα-σέρβις στους όρχους του στρατού για να ξέρουν σε τι κατάσταση το έχω, και πολλά άλλα που είναι απαραίτητα για να είναι όντως "στρατεύσιμο" ανά πάσα στιγμή) αλλά και
2.
να "εξοπλίσει" και μένα σαν οδηγό, ήτοι να λαμβάνω μέρος σε ασκήσεις και φυσικά να με αποζημιώνει για την δουλειά που χάνω αυτές τις περιόδους...
Μπορεί να γίνει έτσι ώστε να γίνει σωστά?????????? Μπαααααά......

Ααααα!!!! και να μην ξεχάσω: όταν μου πούνε έλα εσύ και το όχημά σου, θα τους πω: "να πάρετε τον γιατρό που με έκοψε από οδηγό επειδή φοράω γυαλιά" διότι, στις εξετάσεις που δώσαμε στο στρατό για οδηγοί, ναι μεν πέρασα, αλλά η απάντηση του γιατρού: "πες ότι είσαι στο πόλεμο και χάνεις τα γυαλιά, τι θα κάνεις? πως θα οδηγήσεις?" και ο διοικητής τότε, συμφώνησε
έτσι λοιπόν θα αρνηθώ να πάω, αφού σύμφωνα με τον στρατιωτικό γιατρό και τον διοικητή, δεν κάνω για οδηγός