Το πληρωμα του χρονου εφτασε και για το ενυδρειο μου. Μετα απο 4 χρονια που τρεχει εφτασε η ωρα να αλλαξει λιγο να καθαριστει ολοκληρο και να φιλοξενησει νεους κατοικους Μερικες φωτο πως ηταν και θα ακολουθουν κατα καιρους νεες για να βλεπετε ενα νεοστημενο ενυδρειο να ωριμαζει(οσους ενδιαφερει βεβαια)
Μολις κανει την εμφανιση της η αλγη θα υπαρξει τρομερη διαφορα ως προς την φυσικοτητα του ενυδρειου
Συνημμένα
ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ ΞΕΣΤΗΘΕΙ.jpg (56.93 KiB) 1071 προβολές
BLACK LIGHT
ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.jpg (28.7 KiB) 1071 προβολές
ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ
ΨΑΡΙΑ4.jpg (36.23 KiB) 1071 προβολές
ΨΑΡΙΑ3.jpg (58.59 KiB) 1071 προβολές
ΨΑΡΙΑ2.jpg (49.89 KiB) 1071 προβολές
ΨΑΡΙΑ.jpg (65.54 KiB) 1071 προβολές
DIY BACKGROUND ΑΠΟ ΦΕΛΙΖΟΛ.jpg (63.6 KiB) 1071 προβολές
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.jpg (48.53 KiB) 1071 προβολές
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άντε πάλι με τα μαγαρισμένα ... Βάλε ρε άνθρωπε κανένα γρουνόπουλο να φας πετσούλα να το ευχαριστηθείς ! Μας τα έδειξες και τα λέπια ... πάλι τα ίδια ?
nick_89 έγραψε:Ωραίος ρε φίλε... Δεν είναι καθόλου εύκολο να στίσεις ένα σωστό από όσα διάβαζα... Εγώ θέλω ένα πυράχνας...!! χεχεχε
Καλή επιτυχία με τον ψαρότοπο!!
Φιλε δεν ειναι δυσκολο απλα θελει γνωσεις και το κυριοτερο υπομονη για να στησεις ενα καινουργιο ενυδρειο ωστε να το χαρεις χωρις μελλοντικα προβληματα ή θανατους των ψαριων. Αν δεν ¨στρωθει¨ το νερο δεν βαζουμε μεσα ψαρια για κανεναν λογο. Αυτο ειναι το μυστικο που πολλα μαγαζια δεν σου λενε (ή γιατι δεν ξερουν ή για οικονομικους λογους)και ετσι εχουν καταφερει ωστε να αφησουν αυτο το χομπι πολλα ατομα. Πυρανχας ειχε φιλος μου.Να τα εβλεπες οταν τα ταιζε κατεψυγμενη τροφη(κρεατακι)
ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Άντε πάλι με τα μαγαρισμένα ... Βάλε ρε άνθρωπε κανένα γρουνόπουλο να φας πετσούλα να το ευχαριστηθείς ! Μας τα έδειξες και τα λέπια ... πάλι τα ίδια ?
Κωστα μου εβαλα μεσα για αρχη ενα γουρουνακι αλλα εκανε φασαρια και τελικα καταλαβα πως η θεση του ηταν στο μπαρμπεκιου Κανονισε οποτε θελεις να ερθω να σου στησω ενα στο σπιτι βρε(ενυδρειο ε)
Eυχαριστω παιδες. Ειναι 1,80 μετρα μηκος 400 λιτρα αλλα το εχω συνηθισει και θελω μεγαλυτερο. Βασικα σκεφτομαι για ενυδρειο κοντα στα 1000 λιτρα αλλα ποιος ακουει την γυναικα δεν ξερω
Εχω ριξει πολυ διαβασμα αλλα ποτε δεν τα ξερεις ολα! Καποια στιγμη θελω να το γυρισω σε θαλασσινο αλλα θελει πολυ χρημα! Παντα αλλαγες με αντιχλωριο αλλα τα ξερεις αυτα!!!
alex23 έγραψε:Ωραιος!!! Γυρισε το σε θαλασσινο να παθεις πλακα!
Εχω ριξει πολυ διαβασμα αλλα ποτε δεν τα ξερεις ολα! Καποια στιγμη θελω να το γυρισω σε θαλασσινο αλλα θελει πολυ χρημα! Παντα αλλαγες με αντιχλωριο αλλα τα ξερεις αυτα!!!
Εννοείται παντα αλλαγες με αντιχλωριο. Σκεφτομουν καποια στιγμη να το εκανα δισκαδικο αλλα με χαλαει οτι δεν εχουν κινηση οι δισκοι οσο τα malawi. Τωρα για θαλασσινο ειναι ονειρο θερινης νυχτος.Ειδικα στο μεγεθος που ειναι το δικο μου θελεις πολλες χιλιαδες ευρω για να στησεις ενα .Ασε γιατι οταν παω καμια βολτα στο waterinn παθαινω πλακα με το θαλασσινο
Τα ενυδρεία είναι κάτι το πολύ όμορφο κατ' εμένα. Είναι ωραίο να δημιουργείς ένα φυσικό περιβάλλον και να τα βλέπεις να τρώνε να αναπαράγονται ακόμα και να κοιμούνται... Χρήστο το έκανες πολύ όμορφο και σου εύχομαι φίλε κάποια στιγμή να αποκτήσεις και θαλασσινό!!!!
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.