Ξέρει κάποιος ...

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Ξέρει κάποιος ...

Δημοσίευσηαπό eibpartner » Τετ Αύγ 03, 2011 6:23 pm

τι κάνουμε , σε περίπτωση που κάποιος άγνωστος μας χτυπήσει και μας κάνει δήλωση χωρίς να το γνωρίζουμε ?

Το συμβάν έχει ως εξής : τέλος Ιουνίου βρήκα την πίσω δεξιά πόρτα χτυπημένη :twisted: , δεν ξέρω ποιός το έκανε ούτε βρήκα κάποιο σημείωμα :cry: .

Καθώς τα οικονομικά είναι λίγο στενεμένα αυτήν την περίοδο δεν ασχολήθηκα να το φτιάξω (αλλά κάθε μέρα το μάτι πέφτει εκεί ) . :(

Προσπαθώντας να κάνω μια εκκαθάριση στα sms του κινητού μου , εντόπισα σήμερα ένα μήνυμα από την Εθνική Ασφαλιστική αρχές Ιουλίου που λέει < Η Ευθύνη για την ζημιά σας έχει γίνει δεκτή από πλευράς του άλλου οχήματος.
Επιλέξτε ένα από τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.
Αλλιώς , όταν ολοκληρωθεί η επισκευή και εφόσον η ζημιά είναι μέχρι 6.500€ , στείλτε μας πρωτότυπα τιμολόγια, αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας και έντυπο πληρωμής αποζημίωσης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας , το τηλεφωνικό κέντρο ή τον ασφαλιστή σας.
Τηλ επικοινωνίας 210....> .
Παίρνω τηλέφωνο και δεν βγάζω άκρη γιατί μου ζητάει ή τον αριθμό κυκλοφορίας του ασφαλιζόμενου τους ή τον αριθμό του φακέλου .. :? .
Μα που να τα ξέρω ? αν τα ήξερα θα είχα κάνει και εγώ δήλωση !
Τι μπορώ να κάνω αν ο υπαίτιος μου έχει κάνει δήλωση και εγώ δεν τον ξέρω ?
Και η Εθνική πώς βρήκε το κινητό μου ?? :?
eibpartner
NEW GR VITARA 2.0 JLXA
MOD 09'
Άβαταρ μέλους
eibpartner
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: DUELER A/T 001
Διάσταση ελαστικών: 235/65/17
Suspension: mad-αποστάτες-kyb
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Name: Παναγιώτης

Re: Ξέρει κάποιος ...

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Αύγ 03, 2011 7:01 pm

Δήλωση μονόπλευρη χωρίς να έχει ενημερωθεί η ασφάλειά σου, πρώτη φορά ακούω.... πάντα εμπλέκονται και οι 2 ασφάλειες....

Ο ασφαλιστής σου δεν ξέρει να σου πει?
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
cb: Ναι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό eibpartner » Τετ Αύγ 03, 2011 7:10 pm

panoshm έγραψε:Δήλωση μονόπλευρη χωρίς να έχει ενημερωθεί η ασφάλειά σου, πρώτη φορά ακούω.... πάντα εμπλέκονται και οι 2 ασφάλειες....

Ο ασφαλιστής σου δεν ξέρει να σου πει?

Θα πάρω αύριο την ασφάλεια μου να τους ρωτήσω . Απλά σήμερα το απόγευμα που το ανακάλυψα ήταν κλειστά . Δεν σκέφτηκα καθόλου να ρωτήσω την ασφαλιστική μου μιας και δεν ήξερα τον υπαίτιο . :oops:
eibpartner
NEW GR VITARA 2.0 JLXA
MOD 09'
Άβαταρ μέλους
eibpartner
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Τετ Αύγ 03, 2011 7:34 pm

Μολις μιλησα με τον ασφαλιστη μου για τη περιπτωση σου!Μου ειπε οτι τα στοιχεια αυτα (που εχουν προσωπικα σου δεδομενα)που σου ζητησανε σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση μη τα δωσεις :!: :!: απο τη στιγμη που δε σου λενε τον ασφαλισμενο τους η τον αριθμο πρωτοκολου της υποθεσης για την οποια σου εστειλαν μηνυμα!!
Καταλαβαινω οτι εισαι ΄καμενος΄λογω της ζημιας αλλα μη στειλεις προσωπικα σου στοιχεια!Πιστευω οτι ο ασφαλιστης μπορει να μιλησει σε αλλη γλωσσα με αυτους και να βγει μια ακρη!
Συμβουλεψου και τον ασφαλιστη σου η μεσω π.μ να σου στειλω το τηλ του δικου μου(τον οποιο γνωριζω πολλα χρονια) να μιλησετε!
Οσον αφορα το κινητο μεσω πινακιδας πολλα μπορει καποιος να μαθει! :wink: :twisted: :twisted:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό eibpartner » Τετ Αύγ 03, 2011 7:59 pm

Vasilis έγραψε:Μολις μιλησα με τον ασφαλιστη μου για τη περιπτωση σου!Μου ειπε οτι τα στοιχεια αυτα (που εχουν προσωπικα σου δεδομενα)που σου ζητησανε σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση μη τα δωσεις :!: :!: απο τη στιγμη που δε σου λενε τον ασφαλισμενο τους η τον αριθμο πρωτοκολου της υποθεσης για την οποια σου εστειλαν μηνυμα!!
Καταλαβαινω οτι εισαι ΄καμενος΄λογω της ζημιας αλλα μη στειλεις προσωπικα σου στοιχεια!Πιστευω οτι ο ασφαλιστης μπορει να μιλησει σε αλλη γλωσσα με αυτους και να βγει μια ακρη!
Συμβουλεψου και τον ασφαλιστη σου η μεσω π.μ να σου στειλω το τηλ του δικου μου(τον οποιο γνωριζω πολλα χρονια) να μιλησετε!

Οσον αφορα το κινητο μεσω πινακιδας πολλα μπορει καποιος να μαθει! :wink: :twisted: :twisted:

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Βασίλη που αφιέρωσες χρόνο για να ενημερωθείς για την περίπτωση μου . Θα τα έχω υπόψη μου όλα όσα μου είπες (αν και τον αριθμό της πινακίδας μου επειδή ήταν το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν τον έδωσα) .
Θα ρωτήσω αύριο και την δικιά μου ασφαλιστική εταιρεία και άν δεν με βοηθήσουν θα σου στείλω π.μ να μου δώσεις το τηλ του δικού σου να τον συμβουλευτώ.

Vasilis έγραψε:Όσον αφορά το κινητό μέσω πινακίδας πολλά μπορεί κάποιος να μάθει! :wink: :twisted: :twisted:
εγώ γιατί κάποτε που είχα βρει ένα εγκαταλειμμένο με πινακίδες και ήθελα να το αγοράσω με έτρεχαν στο υπουργείο συγκοινωνιών και έκανα αίτηση στην αίτηση για να μου πούνε μόνο το Ονομ/νυμο του :evil:
eibpartner
NEW GR VITARA 2.0 JLXA
MOD 09'
Άβαταρ μέλους
eibpartner
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Τετ Αύγ 03, 2011 8:07 pm

eibpartner έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Βασίλη που αφιέρωσες χρόνο για να ενημερωθείς για την περίπτωση μου .

Μη το ξαναπεις,για αυτο ειναι η υπαρξη του κλαμπ! :wink:
Οσον αφορα το θεμα με τις πινακιδες ενας πολιτης εννοειται για ευνοητους λογους οτι δε μπορει και δε πρεπει να μαθει κατι!Υπαρχουν ομως και πολιτες που εχουν 'γνωστους που εχουν καποιους αλλους γνωστους' :whistle: :whistle: που μπορουν να μαθουν αρκετα για καλο παντα λογο!! :wink:
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Παρ Αύγ 05, 2011 12:16 am

Φιλε μου με πηρε σημερα ο ασφαλιστης μου τηλ και μου ειπε τα εξης....'πες στο φιλο σου να μιλησει στον ασφαλιστη του ο οποιος με τη σειρα του θα επικοινωνησει με τη γραμματεια της ασφαλειας στην οποια ανηκεις και ΜΟΝΟ αυτη εχει το δικαιωμα να επικοινωνησει με το υπουργειο συγκοιν. ωστε να μαθει βαση της πινακιδας αν εχει οντως ανοιχτει σε αλλη ασφαλιστικη αριθμος υποθεσης που σε αφορα.'
Ενδεχεται λοιπον αυτος που σε χτυπησε να εχει κανει οντως καποια ενεργεια στην ασφαλιστικη του για σενα ωστε να αποζημιωθεις! :pray:
Απο εκει και περα σε περιπτωση τυχον μαιμουδιας εσυ μη κανεις τιποτα αλλο εκτος απο το να αμολησεις τον ασφαλιστη σου και να τρεξει για σενα που του τα σκας καθε 6μηνο! :wink:
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Κυρ Μάιος 04, 2025 11:59 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Μάιος 04, 2025 6:47 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες