voreia έγραψε:Σχετικα με τα ρουλεμαν: (Τα 700 ευρω ειναι το κοστος μονο για της τρεις τροχαλιες και τον ιμαντα του a/c, σε αυτο το σημειο υπαρχει και ενας τεντωτηρας (ειναι πισω απο το ψυγειο κατι σαν μικρο αμορτισερ και αν δεν κανω λαθος εχει και μια τεταρτη τροχαλια). Η τιμη ειναι τιμη suzuki και μαλιστα αν το ψαξετε θα δειτε οτι επισημα λενε αλλαγη καθε 70000-80000χλμ. (τωρα αν σε καποια συνεργεια δεν το λενε για να μην φανε ξυλο απο τον πελατη λογο της τιμης και τα αφηνουνε μεχρι να βγαλουν θορυβο, δεν το ξερω). Να πω οτι σε αλλα αυτοκινητα που φορανε τον ιδιο κινητηρα αλλα σε αλλη διαταξη, δεν υπαρχει το συγκεκριμενο θεμα μιας και ο λογος του προβληματος ειναι οτι το σημειο αυτο στα vitara ειναι εκτεθειμενο σε νερα του δρομου ( το δικο μου ενα παραπανω μιας και ειναι Γερμανιας και εκει τα αλατια στο δρομο για τον παγο επιδεινωνουν την συγκεκριμενη κατασταση)
Τα παραπανω ειναι προσωπικη εμπειρια γραμμενα σε αλλο ποστ μαζι με αλλα προβληματα.

ενημερωση:
οπως σας ειχα ενημερωσει ειχα παλι προβληματατα με τα ρουλεμαν παρολο που τα ειχα αλλαξει στο συνολο τους πριν 50-60000 κμ....
ειχα παλι τον γνωστο θορυβο που τον τελευταιο καιρο εγινε πολυ εντονος και εν οψη ταξιδιου δεν το ρισκαρα και πηγα για αλλαγη...
μοναχα που αυτη την φορα δεν πηγα στην αντιπροσωπεια αλλα στο συνεργειο που σας εχω αναφερει σε αλλη ενοτητα
αλλαξα και το ρουλεμαν στον τεντωτηρα αλλα και αλλο ενα ακομα...μαλιστα ακουγονται αμυδρα και τα αλλα δυο αρα σε λιγο καιρο θα παω για αλλαγη και σε αυτα...
αυτη την φορα ολα τα ρουλεμαν περασανε απο τορνο.....τα περασε τορνος μιας και ηταν φιξαρισμενα....(θα σας γελασω ποιο ηταν φιξ και ποιο οχι)...
ο μαστορας μου εγγυηθηκε μεγαλυτερη αξιοπιστια μιας και τα προηγουμενα ηταν μαρκας μεκαψες.....μου ειπε οτι δεν θα εχω προβληματα μιας και εγινε πολυ καλη δουλεια....
κοστος?? 30 τα ρουλεμαν....20 ευρω ο τορνος...και 30 ευρω ο μαστορας...συνολο 80....
αν θυμαμαι καλα μονο για το ρουλεμαν και τον τεντωτηρα που υποχρεωτικα θα αλλαζα ειχα σκασει 250 ευρω....και αλλα 300 ευρω για τα υπολοιπα...αν θυμαμαι καλα.....
μεγαλη διαφορα δεν νομιζετε??
αν εκανα καλα η οχι δεν ξερω ακομα....ο χρονος θα δειξει....