Τέλος Φεβρουαρίου έληγε η εγγύηση της πριγκηπέσας μας (ΝGV 1.6 2008) αφού κλείναμε τριετία και 85000 χιλ. Έτσι κάναμε ένα τσεκάπ σε κάτι προβληματάκια που είχε βγάλει όπως φλάντζα διαφορικού που αλλάχτηκε, φανάρια που είχαν κιτρινίσει και αλλαχτήκαν (ιδικά σαυτό δεν το περίμενα ότι θα γινόταν αλλαγή) , το δείκτη βενζίνης που αρκετές φορές κολλαει όταν γεμίζω και ενώ έχει βενζίνη αυτό όπου κολλήσει δείχνει και φτιάχνει την άλλη μέρα, και όπως είπαν δεν είναι πρόβλημα απλά λόγο ότι το ντεπόζιτο είναι διπλό και γίνεται από το floter, και τέλος κάποια κομπιάσματα που μου έκανε στο πάτημα του γκαζιού όχι πάντα βέβαια αλλά σπάνια που ο μηχανικός μου είπε όταν το ξανακάνει φερτο να το δούμε μπορεί να ανάψει και λαμπάκι και να το βρούμε στο διαγνωστικό .χτες το βράδυ λοιπόν μετά από μια βολτιτσα ανέβαινα ανηφόρα για το σπίτι και άρχισε τα χοροπηδήματα έντονα λες και είχα 3 ενώ είχα 2.κατεβασα 1 και

τρόμαξα να την βγάλω την ανηφόρα. σήμερα πρωί πρωί πήρα το δρόμο για την αντιπροσωπεία για τα καθέκαστα…. Εξήγησα στον μηχανικό τι συμβαίνει και αμέσως μου είπε την διάγνωση (ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ). Έλυσε το πλαστικό κάλυμμα των πολλαπλασιαστών έβγαλε με τη σειρά και τους δυο και εντόπισε στον πρώτο διαρροή ρεύματος και έκανε ένα χτυπηματάκι και κάτι τσαφ όταν τον ξεκούμπωνε ενώ ο άλλος δεν το έκανε. Η διάγνωση λοιπόν ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ. Είπα λοιπόν να τον φέρει (σκεπτόμενος ότι καλύπτομαι από την εγγύηση που είχε λήξει εδώ και 4 μήνες αλλά το πρόβλημα είχε εντοπιστεί από αρχές Φεβρουαρίου και το έβγαλε τελειωτικά τώρα), και η
απάντηση ήταν ότι έπρεπε να καταβάλω 203€+την εργασία γιατί δεν καλύπτομαι πλέον

. Όλα τα σέρβις τα έχω κάνει ευλαβικά στην αντιπροσωπεία αλλά εδώ έφτασε το τέλος….

Έφυγα πληγωμένος αλλά όχι ΔΑΡΜΕΝΟΣ . Πήγα σε συνεργείο φίλου έβγαλε τον πολλαπλασιαστή πήγα σε κάποιο μαγαζί με ανταλλακτικά τον παρήγγειλα και μου ήρθε στην τιμή των 70€.με ένα 8ρακι για τις βίδες στο πλαστικό και ένα 10ρακι για τις βίδες του πολλαπλασιαστή έκανα δουλίτσα ενός διλεπτου και με 130€+ στην τσέπη

. Απλά για να ξέρετε ο πολλαπλασιαστής στο NGV 1.6 είναι ίδιος με του τζιμνι και με το BALENO έτσι μου είπαν εκεί που τον πήρα. Αυτά προς ενημέρωση σας φίλοι μου.