αγανακτηση κ προβληματισμος

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

αγανακτηση κ προβληματισμος

Δημοσίευσηαπό VITACCUS » Τρί Ιουν 28, 2011 10:44 pm

το 2001 μεταφερω την σε βρεφικη ηλικια κορη μου αργα το βραδυ σ ενα απο τα δυο "παιδων" που εφημερευαν.
λογω γαστροοισοφαγικης παλινδρομισης και παρατεταμενων εμετων ειχε αρχισει να ξερναει αιμα.
245 παιδια πριν απο εμας!!!!
σε τετοια φαση το μυαλο σου παιρνει περιεργες στροφες και το παιδι σου μετραει περισσοτερο απο το παιδι του αλλου.
σκληρο αλλα αληθινο...
κανω χρηση της πανεπιστημιακης μου ιδιοτητας και ζητω να παρακαμψω την ουρα και να εισαχθει το παιδι στην Πανεπιστημιακη κλινικη εφημερευει δεν εφημερευει. δεν αφησα κανενα περιθωριο και οντως ετσι εγινε.
απο την πρωτη στιγμη καταλαβα οτι οταν εχεις 2 γιατρους για 245 παιδια, στην ουσια εχεις ενα μπουρ..λο χωρις τσα τσα.
μετα απο 2 ημερες ειχα σαλταρει.
ενα και μοναδικο θερμομετρο για μια ολοκληρη και καλα (σκατα στα μουτρα τους) πανεπιστημιακη κλινικη και μαλιστα για παιδια!!!

το 2002 χαραματα το θερμομετρο δειχνει 42+ και το παιδι χανει επαφη πλεον. στο αυτοκινητο και βουρ για το παιδων. πεφτουμε σε μια διαολεμενη κινηση και το παιδι εχει αρχισει να "φευγει". πηρα παμπολες φορες τηλ το 100 να στειλει εναν ζητα να μου ανοιξει δρομο. 9 χρονια τον περιμενω και δεν θα κουρασω με το πως εφτασα και τι εγινε.

πριν λιγους μηνες εκανα εγγραφη καταγγελια κατα Διευθυντη σχολειου που καταπατουσε συστηματικα και προκλητικα τα απορεοντα απο δικαστικες αποφασεις δικαιωματα μου. καποιοι απο εδω γνωριζουν αλλα οι περισσοτεροι οχι, οτι ειμαι απο τους ελαχιστους πατεραδες που εχουν με δικαστικη αποφαση την επιμελεια του παιδιου τους.
το αντιστοιχο γραφειο εκπαιδευσης μου απαντησε εγγραφως σε ΔΥΟ!!!!! ημερες οτι καταγγελια μου δεν εχει νομικη βαση χωρις βεβαια να γνωριζει οτι την ειχα κοινοποιησει σε 2 αρμοδιες διευθυνσεις του Υπουργειου το οποιο απαντησε εγγραφως μετα απο ΔΕΚΑ!!!! ημερες, ειχε αλλη αποψη και ζητησε να γινουν συστασεις προς τον εν λογω Διευθυντη.

εδω και 2 εβδομαδες καποιο αστυνομικο τμημα αρνειται να εφαρμοσει τις εκ νομου απορρεουσες και προβλεπομενες διαδικασιες προκειμενου να προστατευθουν τα νομιμα δικαιωματα μου. εφαγα μια εβδομαδα να τρεχω σε εισαγγελεις τους οποιους τους "γειωσαν" κανονικα, χαλασα παρα πολλα χρηματα και πλεον ειμαι στην φαση υποβολης αγωγης κατα του τμηματος στον εισαγγελεα του Αρειου Παγου.

γιατι τα λεω αυτα που ειναι απλα 4 απο αμετρητες εμπειριες που ειχα?

στην Ελλαδα ημασταν ολοι της αρπαχτης.
θεσμικα δεν δουλευε τιποτα.
ουδεποτε.
ζουσαμε ολοι τραγικες καταστασεις στα σχολεια, στα νοσοκομεια, στις υπηρεσιες, παντου αλλα ποτε δεν βγηκαμε σε καμια πλατεια.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ.
αστυνομικοι κ πολιτες.
γονεις και δασκαλοι.
γιατροι και ασθενεις.
δικαστες κ υποδικοι.
δημοσιοι κ ιδιωτικοι.
και τωρα βλεπω στα 43 μου γεματες τις πλατειες απο ενα απιστευτο συνοθυλευμα εργαζομενων, εργοδοτων, επαγγελαμτικων και κοινωνικων ταξεων μονο οταν ειδαν οτι χρεωκοπησαν οικονομικα.
την ηθικη, την ψυχικη, την θεσμικη, την κοινωνικη χρεωκοπια τοσων ετων την κραταγαμε καλα κλεισμενη στο ντουλαπακι της ληθης...
λυπαμαι αλλα εμενα η σημερινη κατασταση μου θυμιζει γειτονα χωρα που ανοιξε τα συνορα της μετα απο δεκατιες αποτινασοντας απολυταρχικα καθεστωτα ετων μονο οταν εφαγαν τα φραγκα τραπεζες και παρατραπεζες.
αχρηστος ο Τζεφρυ, οπως και ο χοντρος και ο θρουμπας και ο ψηλος και ο ημιψηλος και και και...
δυστυχως εμεις τους θελαμε. μας αρκουσε μια αυξηση κι ας ζουσαμε σε μια ισοπεδωμενη θεσμικα κοινωνια.
δυστυχως ειμαστε ολοι συνυπευθυνοι γιατι με την πολιτικη και εκλεκτορικη συμπεριφορα μας απο το 74 και μετα δωσαμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στους εκαστοτε 300 να λεηλατησουν ενα εθνος , μια ιστορια και εναν πολιτισμο που ομοιος του δεν υπηρξε και δεν θα υπαρξει ποτε.
εγω σημερα και αυριο δεν περιμενω ουτε τις κατσαρολες να δωσουν λυση γιατι απλα δεν μπορουν, ουτε 300 ρεμαλια να σκοτωνονται για το αυριανο υπουργιλικι.
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου αρκει να σκυψουν και οι 300 και να κοιταξουν αναμεσα στα ποδια τους και να δουν οτι τα μπαλακια τους καλυπτονται απο παντελονια και μας χρωστανε για μια φορα να τα τιμησουν ψηφιζοντας και οι 300 ναι ή οχι. δεν μ ενδιαφερει τι απο τα δυο αλλα το ιδιο ΟΛΟΙ. το χρωστανε σε μας, στα παιδια μας και σ οσους εφυγαν. το χρωστανε σε ενα ολοκληρο εθνος να φανουν επιτελους ενωμενοι για μια φορα. μονον ετσι θα λαβουν το μυνημα αυτοι που πρεπει.
τα υπολοιπα ειναι τριχες κατσαρες.

λυπαμαι αν κουρασα, στεναχωρησα ή νευριασα καποιους......
Δεν ημπορώ βρέ κοπέλλια γιατί πκιόν εγέρασα
Άβαταρ μέλους
VITACCUS
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

cb: Ναι
Name: Βασίλειος

Re: αγανακτηση κ προβληματισμος

Δημοσίευσηαπό dpol » Τρί Ιουν 28, 2011 10:58 pm

Βασιλη πολυ συγκινητικο το κειμενο σου, ευχομαι γρηγορα να βρεις το δικιο σου και φυσικα την ηρεμια σου και να συγκεντρωθεις στο παιδι σου :!: :!:

Θα μεινω επισης στο παρακατω :!: καταφερες μεσα σε εφτα γραμμες να αποτυπωσεις με ανατριχιαστικη ακριβεια την ελληνικη πραγματικοτητα :!:

VITACCUS έγραψε:
και τωρα βλεπω στα 43 μου γεματες τις πλατειες απο ενα απιστευτο συνοθυλευμα εργαζομενων, εργοδοτων, επαγγελαμτικων και κοινωνικων ταξεων μονο οταν ειδαν οτι χρεωκοπησαν οικονομικα.
την ηθικη, την ψυχικη, την θεσμικη, την κοινωνικη χρεωκοπια τοσων ετων την κραταγαμε καλα κλεισμενη στο ντουλαπακι της ληθης...
λυπαμαι αλλα εμενα η σημερινη κατασταση μου θυμιζει γειτονα χωρα που ανοιξε τα συνορα της μετα απο δεκατιες αποτινασοντας απολυταρχικα καθεστωτα ετων μονο οταν εφαγαν τα φραγκα τραπεζες και παρατραπεζες.
αχρηστος ο Τζεφρυ, οπως και ο χοντρος και ο θρουμπας και ο ψηλος και ο ημιψηλος και και και...
δυστυχως εμεις τους θελαμε. μας αρκουσε μια αυξηση κι ας ζουσαμε σε μια ισοπεδωμενη θεσμικα κοινωνια.
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Τρί Ιουν 28, 2011 11:07 pm

Περαστικά πάνω απο όλα στο παιδάκι και εύχομαι ολοψυχα να μην ξαναπεράσει κατι τετοιο :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Τωρα για τα άλλα,τα αποτυπωσες όλα σε πεντε γραμμές.....
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
cb: Όχι
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Τρί Ιουν 28, 2011 11:19 pm

Βασίλη, μας έδωσες μια ευκαιρία να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να δούμε την πραγματικότητα......σίγουρα το αυτονόητο, οτι δηλαδή έχεις απόλυτο δίκιο, δεν νομίζω να σε βοηθάει και τόσο απο εμάς πέραν απο το ηθικό του θέματος , εύχομαι όμως να δοθεί άμεση και σωστή λύση στο πρόβλημα, κυρίως επειδή εμπλέκει και ανήλικο παιδί στην μέση.....ας ελπίσουμε οτι κάποια στιγμή το κράτος θα λειτουργήσει όπως πρέπει σε θεωρούμενες προηγμένες { τρομάρα μας } χώρες..... :cry: :cry: :cry:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό vasilis k » Τετ Ιουν 29, 2011 5:32 pm

kfanis έγραψε:
VITACCUS έγραψε:λυπαμαι αν κουρασα, στεναχωρησα ή νευριασα καποιους......

Καθόλου Βασίλη!!!!
Τέτοια φλογερά κείμενα, είμαι σίγουρος οτι εκφράζουν και άλλους ανθρώπους....
Ανθρώπους που ίσως δεν έχουν την δική σου ευχαίρεια γραφής, οπότε αυτή την στιγμή βγάζεις στην επιφάνεια και το δικό τους πρόβλημα! :!:

Δυστυχώς όλες οι διαπιστώσεις σου ΤΡΑΓΙΚΑ αληθινές.... :!: :!:
Να είσαι καλά φίλε!!

+ 1000 :clap: :clap: :clap:
vasilis k

Δημοσίευσηαπό vasilis k » Τετ Ιουν 29, 2011 5:40 pm

VITACCUS έγραψε:..........................σε τετοια φαση το μυαλο σου παιρνει περιεργες στροφες και το παιδι σου μετραει περισσοτερο απο το παιδι του αλλου.
σκληρο αλλα αληθινο...
κανω χρηση της πανεπιστημιακης μου ιδιοτητας και ζητω να παρακαμψω την ουρα και να εισαχθει το παιδι στην Πανεπιστημιακη κλινικη εφημερευει δεν εφημερευει. δεν αφησα κανενα περιθωριο και οντως ετσι εγινε..........................

Συνονόματε μετά την απόλυα ζωής συγγενικού ή προσφιλούς προσώπου, αυτό είναι το αμέσως επόμενο που απεύχομαι να μου συμβεί.
Θεωρώ 2 -3 φορές που έφτασα στο παρά πέντε ένας από μηχανής θεός με γλίτωσε.

Ειλικρινά ανατρίχιασα.
vasilis k

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Πέμ Ιουν 30, 2011 8:30 am

Βασίλη μπράβο σου ....δεν έχω λόγια για να εκφράσω αυτό που νοιώθω αυτήν την στιγμή!!!
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
Name: Δημήτρης

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Τετ Μάιος 07, 2025 9:33 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Μάιος 07, 2025 7:50 am Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε
antonis1627 Τετ Μάιος 07, 2025 6:38 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Μάιος 06, 2025 10:53 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Μάιος 06, 2025 6:06 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Δευτ Μάιος 05, 2025 10:46 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
Nikola Tenv Δευτ Μάιος 05, 2025 10:39 am Καλημέρα , καλή εβδομάδα
arahova Δευτ Μάιος 05, 2025 10:28 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Μάιος 05, 2025 6:44 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Μάιος 04, 2025 11:59 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Μάιος 04, 2025 6:47 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες