επιλογη αυτοκινητου

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

Re: επιλογη αυτοκινητου

Δημοσίευσηαπό sailor8194 » Τετ Ιουν 22, 2011 9:40 pm

JOHNV6 έγραψε:Γιατί είμαι σίγουρος ότι άλλο αυτοκίνητο κάνει για να τον πάει γενικά μέχρι τον κυνηγότοπο, και άλλο για να τον πάει 4 μέτρα απο το καρτέρι....

ακριβως!!!!!! :wink:
Άβαταρ μέλους
sailor8194
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: malatesta kobra
Suspension: mad + αποστατες
cb: Ναι
Name: Ακης

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Τετ Ιουν 22, 2011 11:50 pm

To πεθαναμε το τοπικ
Ας ρίξω και τον επικηδειο......

Οποιος δεν εχει αργα στο βουνό, πολύ απλα δεν ξέρει τι εχει.....

Ολα υποκειμενικα ειναι.....Σιγουρα ολοι δεν πανε εκει, οπου καταλαβαινεις την αξια καποιων πραγμάτων.....

Εγω παντως μια φορα μπηκα σε ενα Pajero πριν χρονια και τοτε ειπα οτι ΟΤΑΝ θα αγορασω τζιπ θα εχει ΑΡΓΑ....

Δεν με νοιαζει αν εχει ηλεκτρικα παραθυρα, αν εχει Α/C , αν εχει 2-3-5 πορτες , αν εχει χωρους , αν ειναι ΑΝΕΤΟ.....

ΑΡΓΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ

Ο ΝΩΟΝ ΝΩΕΙΤΩ.....
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό kunhgos » Πέμ Ιουν 23, 2011 12:21 am

μεγάλο πρόβλημα τελικά η επιλογή αυτοκινήτου. Αν τα λεφτά που θα χρειαστώ για να στησω το παλιό ώστε να εχω μεγαλύτερη ασφάλεια στην άσφαλτο κ καλύτερες αντιδράσεις, τα δώσω για την τοποθέτηση αργών(αν κ είναι σε δοκιμαστικό στάδιο) στο ngv; θα εχω πιο καινούριο αυτοκίνητο πιο ασφαλή. Έχει κάποια λογική η σκέψη μου η είναι λάθος;
Άβαταρ μέλους
kunhgos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: michelin lt225/75/15
Suspension: OME/KYB/αποστ+3
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό _Andreas_ » Πέμ Ιουν 23, 2011 1:20 am

φίλε johnv6 δεν προτείνουμε κάποιο αυτοκινητο στον φίλο μας κυνηγο.Απλα προσπαθουμε να βοηθησουμε!!!Ολοι μας εχουμε κανει τις επιλογες μας,οποτε μια χαρα είμασε με αυτες!!
Αποψη μου είναι,οτι πάνω απο ολα ειναι ο οδηγος!!
Και οπως είδα ον κυνηγό μας,τα αργα ίσως τα χρειαστεί καποια στιγμη,όπως και εγώ και πολύ που δεν τα έχουμε.Αλλα πίστεψε με εκει που θα έχω παει για να χρειαστω αργα....θα είμαι πολυ ικανοποιημενος και ας γυρισω πισω!!
Και θες να μου πεις εσυ οτι καθε μερα βαζεις τα αργα.

Φίλε κυνηγε ελπίζω να κάνεις την καλύτερη αγορα για σένα!!!
...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...
Άβαταρ μέλους
_Andreas_
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: g012 215/70/16
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό giorgos_krhth_91 » Πέμ Ιουν 23, 2011 5:41 am

Εχω να προσθεσω το εξης περι βοηθητικου κιβωτιου,οτι στο βουνο και γενικα οπου χρειαζεσαι πολη ροπη σε μικρες ταχυτητες απλα ειναι αναντικαταστατο.
Στο niva που εχω και την προσωπικη εμπιρεια τα δουλευω παρα πολυ τα αργα,π.χ και πραγματικα μεταμορφωνουν το αυτοκινητο.
Ειμαι σιγουρος παντως πως δεν υπαρχει κανεις με αυτοκινητο χωρις αργα που να μην εχει βρεθει σε σημειο να "ευχεται" να ειχε και αλλο ενα λεβιεδακι(η κουμπακι)για το αργο.
Α και μην συγκρινεις το campo και το hi-lux που εχουν 30 και βαλε κιλα ροπη απο τις 1500 στροφες και πολυ κοντα σασμαν ετσι κι αλλιως γιατι απλα στο θεμα τραβηγμα ειναι κορυφη οποτε με ενα 1,6 θα σου τελειωσει αρκετες φορες η ροπη(γνωμη μου παντα)σε δυσκολες ανηφορες
giorgos_krhth_91
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Name: giorgos psarakis

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Πέμ Ιουν 23, 2011 8:36 am

_Andreas_ έγραψε:Και οπως είδα ον κυνηγό μας,τα αργα ίσως τα χρειαστεί καποια στιγμη,όπως και εγώ και πολύ που δεν τα έχουμε.Αλλα πίστεψε με εκει που θα έχω παει για να χρειαστω αργα....θα είμαι πολυ ικανοποιημενος και ας γυρισω πισω!!

Το είπα και παραπάνω ότι οι απαιτήσεις του κάθε ενός είναι εντελώς διαφορετικές, και σίγουρα σε πιστευω οτι θα είσαι ικανοποιημένος εκεί που θα έχεις φτάσει πάντα με τις δικές σου απαιτήσεις, οπότε συμφωνούμε!!!

Αυτό δεν ξέρω που το είδες γραμμένο και το λές :think: :think: :think: , εγώ είπα
"τα αργά τα δουλεύω συνέχεια όποτε ανεβαίνω βουνό για εξόρμηση", :!: :!: :!: :!: :!: :!:
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό kunhgos » Πέμ Ιουν 23, 2011 9:03 am

απ'ότι βλέπω οι πιο πολλοί μιλάτε για τις εκτός δρόμου ικανότητες που έχει το αυτοκίνητο με αργά. Οι κάτοχοι των παλιών gv τι έχουν να πουν για την συμπεριφορά του αυτοκινήτου τους στην άσφαλτο. Δεν λέω ότι θέλω να εχω αεροπλάνο αλλά σε ταχύτητες 120-130 να μου εμπνέει σιγουριά κ σταθερότητα. Έχει αυτή την δυνατότητα το gv; θέλω να πιστεύω ότι το ngv την έχει. Άρα αν και τα δύο είναι καλά στον δρόμο να επιλέξω το παλιό μιας κ έχει και αργά.
Άβαταρ μέλους
kunhgos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Πέμ Ιουν 23, 2011 9:20 am

kunhgos έγραψε:απ'ότι βλέπω οι πιο πολλοί μιλάτε για τις εκτός δρόμου ικανότητες που έχει το αυτοκίνητο με αργά. Οι κάτοχοι των παλιών gv τι έχουν να πουν για την συμπεριφορά του αυτοκινήτου τους στην άσφαλτο. Δεν λέω ότι θέλω να εχω αεροπλάνο αλλά σε ταχύτητες 120-130 να μου εμπνέει σιγουριά κ σταθερότητα. Έχει αυτή την δυνατότητα το gv; θέλω να πιστεύω ότι το ngv την έχει. Άρα αν και τα δύο είναι καλά στον δρόμο να επιλέξω το παλιό μιας κ έχει και αργά.

Mε το 5θ παλιο GV πας ανετα και 120-130 καΙ 140...Βέβαια μετα τα 110-120 ανεβαινεις και σε κατανάλωση.....
Και στο λέω εγω που φοραω BF και 70αρι προφίλ

Με τη μαμα διασταση σε λαστιχο και κατι πιο ασφαλτινο πας και καλυτερα...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Δεν ξέρω αν σκέφτηκες και κάτι αλλο εξίσου σημαντικο.....

Σου πάει η καρδια να πάρεις ενα στόλιδι και να το περάσεις απο κανα στενο χωματοδρομο με βατσινιές , τπτ κλαδιά που θα εξέχουν , κανα λοξο πουρνάρι κλπ κλπ??????
Σκέψου και αυτό....

Γιατί μου εχει τυχει να βλέπω ανθρωπους να κανουν μεταβολή......(Και καλά κανουν δλδ οι ανθρωποι ....Καινούριο αυτοκίνητο δεν ειναι για να το γδέρνεις)

Και να ξέρεις οτι σε καποια σημεία δεν υπάρχει το Θα προσεχω θα πηγαινω σιγα , θα αποφυγω τα κλαδια κλπ κλπ....Οταν μπεις μεσα στις ροδιές σε πάει ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ του ΧΑΝΤΑΚ!
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ

Δημοσίευσηαπό kunhgos » Πέμ Ιουν 23, 2011 9:38 am

βασικα για το 3θυρο ενδιαφέρομαι. Αν κ εκεί που παω πιο συχνά δεν έχει στενά δρομάκια αλλά τα κλαδιά πότε δεν παύουν να υπάρχουν. Ότι κ να πάρω σίγουρα θα το προσέχω αλλά το ngv θα το προσέχω κ θα το λυπάμαι περισσότερο. Πολύ σωστή η παρατήρηση σου αλλά αυτή τη στιγμή για μένα είναι δεύτερον παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την επιλογή μου.
Άβαταρ μέλους
kunhgos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Ιουν 23, 2011 9:51 am

kunhgos έγραψε:Οι κάτοχοι των παλιών gv τι έχουν να πουν για την συμπεριφορά του αυτοκινήτου τους στην άσφαλτο. Δεν λέω ότι θέλω να εχω αεροπλάνο αλλά σε ταχύτητες 120-130 να μου εμπνέει σιγουριά κ σταθερότητα. Έχει αυτή την δυνατότητα το gv; θέλω να πιστεύω ότι το ngv την έχει. Άρα αν και τα δύο είναι καλά στον δρόμο να επιλέξω το παλιό μιας κ έχει και αργά.
Εγώ "μαμά" όταν ήταν, το αμάξι το ένοιωθα καλά μέχρι τα πρώτα 40.000km. Μετά λόγω των παντελώς οικτρών αμορτισοελατηρίων που είχε, και μέχρι τα 80.000km μετά 120-130km δεν τολμούσα να πάω. Ο αέρας με πήγαινε πέρα-δώθε.

ΟΜΩΣ όταν άλλαξα το σετ και έβαλα MAD/OME το αμάξι μεταμορφώθηκε. Πλέον το μόνο που με κρατάει είναι η κατανάλωση να μην πάω πάνω από 130km. Δεν καταλαβαίνει γρι από ανέμους παρά μόνο έχω πρόβλημα σε πάρα πολύ δυνατούς πλάγιους ανέμους και σε ταχ. από 130 και πάνω

Το NGV σίγουρα λόγω διαφορετικού στησίματος θα πηγαίνει καλύτερα. Πόσο όμως θες να πηγαίνεις? Με 150-160?

Μην ξεχνάς πάντως ότι και τα 2 είναι ψηλά αμάξια, δεν θα έχεις ποτέ την "σιγουριά" των συμβατικών αυτοκινήτων :wink:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό kunhgos » Πέμ Ιουν 23, 2011 10:24 am

μα δεν μίλησα για ταχύτητα 150+ αλλά ούτε να μην μπορείς να πας πάνω από 100. 120-130 είναι φυσιολογικές κ ιδανικές ταχύτητες. Αν όμως το κόστος στήσιματος του παλιού το ξοδέψω στην τοποθέτηση κοντών στο καινούργιο;; αξίζει;;; υπάρχει κάποιο βιντεακι με το ngv σε μια αξιόλογη πορεία εκτός δρόμου(καμία ανηφορίτσα,λάσπη) να δω τι κάνει;
Άβαταρ μέλους
kunhgos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Ιουν 23, 2011 10:58 am

kunhgos έγραψε:Αν όμως το κόστος στήσιματος του παλιού το ξοδέψω στην τοποθέτηση κοντών στο καινούργιο;; αξίζει;;;
Μίλα για αυτές τις απορίες στο αντίστοιχο topic ( viewtopic.php?f=62&t=11869#p234367 ), για το "τι" και "πως" θα το κάνεις :wink:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Πέμ Ιουν 23, 2011 11:25 am

_Andreas_ έγραψε:φίλε johnv6 δεν προτείνουμε κάποιο αυτοκινητο στον φίλο μας κυνηγο.Απλα προσπαθουμε να βοηθησουμε!!!Ολοι μας εχουμε κανει τις επιλογες μας,οποτε μια χαρα είμασε με αυτες!!
Αποψη μου είναι,οτι πάνω απο ολα ειναι ο οδηγος!!
Και οπως είδα ον κυνηγό μας,τα αργα ίσως τα χρειαστεί καποια στιγμη,όπως και εγώ και πολύ που δεν τα έχουμε.Αλλα πίστεψε με εκει που θα έχω παει για να χρειαστω αργα....θα είμαι πολυ ικανοποιημενος και ας γυρισω πισω!!

Φίλε κυνηγε ελπίζω να κάνεις την καλύτερη αγορα για σένα!!!

για να εχετε μια ολοκληρωμενη αποψη αν ειναι θεμα οδηγου η' θεμα αυτοκινητου μπορειτε να πατε μια βολτα στο βουνο τον χειμωνα ...
ο καθενα ς με το οχημα του και τοτε θα δουμε και εμεις ποιος εχει δικιο... :lol: :lol: :lol:
εγω παντως δεν ερχομαι να τραβηξω κανεναν απο τους 2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
οσο για το αμαξι...συγκρινετε 2 αυτοκινητα τελειος διαφορετικα...
και σε χρηση αλλα και σε χρημα... :wink:
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Πέμ Ιουν 23, 2011 12:07 pm

Εγω θα συμφωνίσω με τον Κυριάκο....

Τα δυο αυτοκινητα ειναι εντελώς διαφορετικά....

Απο τη μια το GV σε φιλοσοφία εκτός δρομου εξέληξη του vitara και απο την άλλη το NGV σε φιλοσοφία ενως SUV με όλα τα comfor της συγκεκριμενης κατηγόρίας.Αποδειξη η ανάπτυξη και δημιουργεία του jimny ωστε να μην χασει τους πελατες και fun της 4κίνησης.
Φυσικά και τα δυο αυτοκινητα μπορουν να κινηθουν τοσο εκτος όσο και εντος δρομου με το NGV να παρουσιάζει μεγαλυτερες ευαισθησίες λόγο κατασκευής και πολλων ηλεκτρονικών.Η ύπαρξη αρκετων ηλεκτρονικών βοηθιματων το κανει πιο προσητο,στη κινηση εκτος δρομου,σε όσους ¨δεν το εχουν¨.Αντιθετα το GV πιο ¨νευρικό¨ στη κινηση σε ασφαλτο κυρίως λόγο της κατασκευης της ανάρτησης (ο ακαμπτος άξονας έχει πλεον εκλειψει απο τα καινουρια αυτοκινητα.Απο εκει και πέρα αποφασισε εσυ τι θες .....

Όλα γινονται και όλα με χρονο,χρημα και μερακι πάνε παντου.
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Πέμ Ιουν 23, 2011 3:56 pm

Για μενα φιλε αφου εχεις αυτο το διλημμα πρωτου αγορασεις ενα απο τα δυο αμαξια καλο θα ηταν να βρεις και να πας μια βολτα σαν συνοδηγος στο ιδιο εδαφος με τα παραπανω αυτοκινητα που σκεφτεσαι να αγορασεις για να δεις που φτανει το ενα χωρις αργα αλλα και το αλλο με τη χρηση αργων.
Να δεις δηλαδη στην πραξη τα δυο αυτοκινητα και να αποφασισεις.
Να σου πω την εμπειρια μου οταν αγορασα το δικο μου.
Ασχετοςεντελως απο τετρακινητα οχηματα μιας και ειχα μονο σαυρες και δυνατα αμαξια αποφασισα να παρω ενα τετρακινητο αμαξι χωρις ποτε να εχω εμπειρια.
Διαλεξα το παλιο vitara 2003 μοντελο μονο και μονο γιατι μου αρεσε οπτικα (μου αρεσουν τα τετραγωνα οχηματα και οχι πολυ οι καμπυλες) αλλα και λογω χρηματων.
Δεν ειχα ιδεα για αργα και τετοια να φανταστεις.
Τωρα αν με ρωτησεις δεν θα επαιρνα ποτε αμαξι τετρακινητο χωρις αργα γιατι απο σημεια που παιρναω ανετα με αργα για να περασω τετρακινητος χωρις αργα (το εχω δοκιμασει) πρεπει να σπασω το αμαξι.Ασε που ο δισκος μυριζε για τα καλα :wink: :wink:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες