Κάνουμε όλοι ένα λάθος, δηλαδή ο καθένας με τα δικά του κριτήρια, προτείνουμε στον κυνηγό
τι αμάξι θα θέλαμε εμείς για τις δικές μας ανάγκες!!!
Να ρωτήσω κάτι ρε σεις παιδιά??Και γι σενα κυνηγέ είναι η ερώτηση!
Πόσες φορές θα δουλέψουν τα αργά?Πόσες φορές τα έχετε δουλέψει??Σίγουρα όχι τόσες πολλές σε σχέση με την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου!!Κάνω λάθος??Πόσοι από εσάς βρήσκεστε σε συνθήκες καθημερινά για να βάλετε αργά??Μην τα παραλέμε λοίπον!
Αφού ρωτάς γενικά φίλε Ανδρέα θα σου απαντήσω για μένα,
τα αργά τα δουλεύω συνέχεια όποτε ανεβαίνω βουνό για εξόρμηση
Και εως τώρα εγω έχω μείνει ικανοποιημένος απο το ngv και με ενα λάστιχο και μια ανάρτηση δύσκολα θα βρεθώ σε σημείο γι να κολλήσω!!
αναλόγως τι είδους βόλτες κάνεις, γιατί εγώ σε κάθε βόλτα που κάνω κολλάω και χρειάζονται 2 εργάτες και ενα jcb για να με βγάλουν έξω!!!
Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα οδηγό ετσι!!
ο οδηγός παίζει τον μικρότερο ρόλο, γιατί και εναν "κουλό" να βάλουμε σε ενα τουμπανιασμένο roubicon δύσκολα θα το κολλήση...
Με τέτοιες λογικές περι αργων και τα σχετικά,καλύτερα να παρει ενα samurai που δεν μασάει τίποτα και πουθενά και με τα ρέστα να πάρει κάτι αλλό για καθημερινή χρήση
αν είχανε την ευκαίρια φίλε Ανδρέα οι περισσότεροι απο δω μέσα (και 1ος και καλύτερος εγώ) θα είχαμε 2 αυτοκίνητα, ένα τούμπανο για το βουνό και 1 matiz για τις βόλτες μας. Αλλά δυστυχώς επειδή δεν γίνεται, προσπαθούμε ο καθένας με τις ανάγκες του να έχουμε 1 αυτοκίνητο για όλα.
Δεν ξέρω τι αυτοκίνητο ακριβώς θα κάλυπτε τον φίλο μας τον κυνηγό, γιατί ο καθένας μας έχει διαφορετικές απαιτήσεις απο το εργαλείο που καβαλάει!!!!
Και ενα τεραίν που σε κάποιον φαίνεται περπατάδα σε κάποιον άλλον φαίνεται βουνό!!
Ελπίζω να μην τον μπέρδεψα παραπάνω τον φίλο μας, αλλά πιστευω ότι οι απαιτήσεις του καθενός και το πόσο πολύ off κάνει, διαμορφώνει και την αγορά του αυτοκινήτου που θα πάρει!!
Γιατί είμαι σίγουρος ότι άλλο αυτοκίνητο κάνει για να τον πάει γενικά μέχρι τον κυνηγότοπο, και άλλο για να τον πάει 4 μέτρα απο το καρτέρι....