επιλογη αυτοκινητου

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

Re: επιλογη αυτοκινητου

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τετ Ιουν 22, 2011 4:53 am

kunhgos έγραψε:grand vitara 3θυρο 1.6 2002 μοντέλο 96.000χλμ. Συναγερμό,μπλοκε διαφορικο, εργάτη, σκαλοπάτια, pull bar, ψυλωμενο, καινουργια λάστιχα κ αλλά 4 λάστιχα ελαφρώ μεταχειρισμένα 50-50.

Το αμάξι έχει μπει για τα καλά χώμα..... γνώμη μου ψιλομακριά! :wink:
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
cb: Ναι
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Τετ Ιουν 22, 2011 9:02 am

Αν πρόκειται για το γνωστό μου αμάξι δεν έχει ταλαιπωρηθεί παιδιά
Τουλάχιστον όχι στα χέρια του τωρινού ιδιοκτήτη

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης πάντως το έκανε σερβις στον τωρινό ιδιοκτήτη :wink:
vitaroulas

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Τετ Ιουν 22, 2011 9:15 am

Λοιπόν φίλε ακου και την δική μου γνωμη....

Χτύπα ενα GV 5θ 2λιτρο.....Σχετικα καινούριο.....Με 10.000 βρίσκεις μοντέλο κοντα στο 2005....

Βαζεις BFGOODRICH AT την επόμενη μερα MUD ΕΛΑΤΗΡΙΑ , αλλαζεις 4 αμορτισέρ ΚΥΒ ....κοστος καπου στα 1200 ευρω....

Εχεις αυτοκινητο για ταξίδια (αυτοκινητο οχι αεροπλανο.....ξεχνα τα 160-170 .....αλλα με 120-130 εισαι ΥΠΕΡΑΝΕΤΟΣ)

Εχεις χωρους για τσιμπράγκαλα, παιδια , σκυλια ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ :dance: :dance:

ΓΙΑ το κυνήγι ΑΠΟΚΤΑΣ ενα ΕΡΓΑΛΕΙΟ που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στο 90% των διαδρομών σου ....
ΠΡοσωπικά ακομη δεν απογοητευτηκα ΠΟΥΘΕΝΑ με το δικο μου....Και δεν μιλάω για ρομαντικες βολτες σε χωματοδρομους και καμμια τσιχλιτσα στο χαλαρο 10 λεπτα απο την ασφαλτο....

Κυνηγαω Περδικα σε κατσικόδρομους ( αν κυνηγας πέρδικα ξεχνα το 4χ4 χωρις αργα , θα τα παρεις ολα στο χερι στο 2ο κυνηγι) , μπεκάτσα σε εξισου δυσκολα κομματια και ΠΑΠΙΑ μεσα στο βαλτο....Μπατάκι και λασπούρα ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ....

Πρακτίκα χρειάζεσαι ενα ΕΡΓΑΛΕΙΟ , που θα το γουστάρεις οσο δεν παει στο κυνήγι, δεν θα το βαρεθεις ποτε γτ το εργαλειο το έχεις για μια δουλειά και οχι για μόστρα.....Και θα μπορείς να κανεις και τα ταξίδια σου ΑΝΕΤΟΣ

Αν πας στο NGV ναι μεν ακολουθείς την τεχνολογια ΟΚ, σιγουρα τα ταξίδια θα ειναι πολύ πιο ανετα αλλά θα χασείς πολύ σε off.....

Και φυσικά πας σε 5θ και οχι σε 3θ!!!
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό kunhgos » Τετ Ιουν 22, 2011 12:46 pm

εκτιμώ την γνώμη σου κ την σέβομαι. Στο 2λίτρο δεν βγαίνω να πληρώνω τέλη κ ασφάλεια. Επειδή δεν εχω δίκη μου δουλειά κ το αυτοκίνητο βασικα μου το παίρνει ο πατέρας μου με μια μικρή βοήθεια δίκη μου κ δεν μπορώ να απαιτήσω. 23 χρόνων είμαι κ πιστεύω ότι το 3θυρο 1.6 θα με καλύψει. βασικα για λαγό παω κ τα βασικα εμπόδια είναι η λάσπη. Με ένα καλό λάστιχο πιστεύω θα τα καταφέρω. Σχετικά με την βελτίωση που λες κ για τα 1200 με τόσα βάζω κοντά στο ngv κ εχω πιο καινούργιο αυτοκίνητο. Πιο πολύ το ψάχνω για μοντέλο 2005 κ μετά. Από κει και πέρα ότι ευκαιρία πετύχω. Είτε παλιό είτε ngv νομίζω ότι δεν θα εχω πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
kunhgos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Λάστιχα: michelin lt225/75/15
Suspension: OME/KYB/αποστ+3
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Ιουν 22, 2011 12:54 pm

kunhgos έγραψε:.............κ τα βασικα εμπόδια είναι η λάσπη. Με ένα καλό λάστιχο πιστεύω θα τα καταφέρω. ..............Είτε παλιό είτε ngv νομίζω ότι δεν θα εχω πρόβλημα.
Στη λάσπη θες μπλοκέ, αργά και 2ο αμάξι να σε τραβήξει :lol: Πέρα από την πλάκα, στο NGV1.6 ο δίσκος θα πάει περίπατο μετά από λίγο καιρό σε τέτοιες χρήσεις...

Όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω, μέχρι να αρχίσει το κυνήγι χρόνο έχεις, ψάξτο περισσότερο και αποφασίζεις :wink:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Τετ Ιουν 22, 2011 1:09 pm

kunhgos έγραψε:εκτιμώ την γνώμη σου κ την σέβομαι. Στο 2λίτρο δεν βγαίνω να πληρώνω τέλη κ ασφάλεια. Επειδή δεν εχω δίκη μου δουλειά κ το αυτοκίνητο βασικα μου το παίρνει ο πατέρας μου με μια μικρή βοήθεια δίκη μου κ δεν μπορώ να απαιτήσω. 23 χρόνων είμαι κ πιστεύω ότι το 3θυρο 1.6 θα με καλύψει. βασικα για λαγό παω κ τα βασικα εμπόδια είναι η λάσπη. Με ένα καλό λάστιχο πιστεύω θα τα καταφέρω. Σχετικά με την βελτίωση που λες κ για τα 1200 με τόσα βάζω κοντά στο ngv κ εχω πιο καινούργιο αυτοκίνητο. Πιο πολύ το ψάχνω για μοντέλο 2005 κ μετά. Από κει και πέρα ότι ευκαιρία πετύχω. Είτε παλιό είτε ngv νομίζω ότι δεν θα εχω πρόβλημα.

Ok δεκτό
παντως ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ εδω μεσα
η τοποθετηση των αργων ειναι μια διαδικασία που θελει δοκιμαστική περίοδο (αλλωστε αυτο εχουν γραψει και τα παιδιά που το κανανε)
Μν το δένεις και κόμπο ότι δεν θα σου βγάλει προβλήματα....
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Τετ Ιουν 22, 2011 1:15 pm

panoshm έγραψε:
kunhgos έγραψε:.............κ τα βασικα εμπόδια είναι η λάσπη. Με ένα καλό λάστιχο πιστεύω θα τα καταφέρω. ..............Είτε παλιό είτε ngv νομίζω ότι δεν θα εχω πρόβλημα.
Στη λάσπη θες μπλοκέ, αργά και 2ο αμάξι να σε τραβήξει :lol: Πέρα από την πλάκα, στο NGV1.6 ο δίσκος θα πάει περίπατο μετά από λίγο καιρό σε τέτοιες χρήσεις...

Όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω, μέχρι να αρχίσει το κυνήγι χρόνο έχεις, ψάξτο περισσότερο και αποφασίζεις :wink:

Ειλικρινα Πανο δεν εχω καταλαβει γιατι τα εχεις βαλει τοσο ασχημα με το ngv 1.6 :think: :think: Εγω παντως ξερω οτι πολλα μελη μας απο εδω που εχουν τα 3θυρα εχουν βγαλει περα ολες τις εκδρομες που εχουμε παει χωρις κανενα προβλημα! :wink: :clap: :clap:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

cb: Όχι
Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τετ Ιουν 22, 2011 1:32 pm

Vasilis έγραψε:Ειλικρινα Πανο δεν εχω καταλαβει γιατι τα εχεις βαλει τοσο ασχημα με το ngv 1.6 :think: :think: Εγω παντως ξερω οτι πολλα μελη μας απο εδω που εχουν τα 3θυρα εχουν βγαλει περα ολες τις εκδρομες που εχουμε παει χωρις κανενα προβλημα! :wink: :clap: :clap:

Βασικά σαν πρώην κάτοχος του 1.6 με esp (το τονίζω το esp) συμφωνώ με τον Βασίλη!!! Έχω ακολουθήσει σχεδόν όλες τις εκδρομές του club και δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Μην το υποβιβάζουμε το αμάξι παιδιά είναι άδικο! Το έχουμε πει πολλές φορές, καλό το παλιό στο εκτός δρόμου αλλά το ngv στο εντός δρόμου είναι αναντικατάστατο! Και μην ξεχνάμε ότι ο φίλος μας το θέλει και αρκετά για εντός δρόμου! Όσο για το εκτός, εγώ πιστεύω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα! :wink:
Επίσης πούλησα το αμάξι στα 66.000 χλμ και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον δίσκο μου!!! :wink:
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Ιουν 22, 2011 1:41 pm

Vasilis έγραψε:Ειλικρινα Πανο δεν εχω καταλαβει γιατι τα εχεις βαλει τοσο ασχημα με το ngv 1.6 :think: :think: Εγω παντως ξερω οτι πολλα μελη μας απο εδω που εχουν τα 3θυρα εχουν βγαλει περα ολες τις εκδρομες που εχουμε παει χωρις κανενα προβλημα! :wink: :clap: :clap:

Βρε Βασίλη εννοείται πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, απλά άλλο να πηγαίνεις εκδρομή με παρέα και άλλο μόνος σου :wink: Εξάλλου σκέψου τα παιδιά που βάλανε τα αργά στο 3D, γιατί το κάνανε? ESP-TCS έχουν (άρα ηλεκτρονικού τύπου μπλοκέ), τι μένει λοιπόν? Αργά 8)

Δεν λέω ότι το παλιό GV θα περάσει και το NGV όχι..... το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό σε άλλο θέμα, μην το ξηλώνουμε του ανθρώπου το topic...

Επίσης ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ότι το NGV έχει κάτι που δεν το έχει το παλιό: ESP/TCS που αυτά το βοηθάνε σε ΚΑΠΟΙΕΣ περιπτώσεις να περάσει από εκεί που το παλιό θα μείνει κρεμασμένο χιαστί και τέλος :wink:

Είναι καθαρά θέμα και μόνο της έλλειψης αργών, τώρα για το "δε σπάει-δε χαλάει" είναι τρόπος του λέγειν, το ξέρεις, όλα σπάνε και όλα χαλάνε, ανάλογα πόσο βάρβαρος είναι ο καθένας 8)

Ας πουν την γνώμη τους (ναι Τάσο, σε σένα το λέω :mrgreen: ) και όσοι από NGV3D περάσανε σε NGV5D και τότε θα δεις και την άποψή τους μετά την μετάβαση σε αμάξι με αργά για τον τρόπο με τον οποίο "νοιώθουν" ότι πλέον περνάνε δύσκολα σημεία με την χρήση των αργών
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Τετ Ιουν 22, 2011 2:01 pm

panoshm έγραψε:Ας πουν την γνώμη τους (ναι Τάσο, σε σένα το λέω :mrgreen: ) και όσοι από NGV3D περάσανε σε NGV5D και τότε θα δεις και την άποψή τους μετά την μετάβαση σε αμάξι με αργά για τον τρόπο με τον οποίο "νοιώθουν" ότι πλέον περνάνε δύσκολα σημεία με την χρήση των αργών

Εντάξει σε αυτό ουδεμία σχέση... μεγάλο πράγμα το αργό και σε αφήνει άφωνο με τις δυνατότητες του αλλά όμως και το μικρούλι μας ήταν διαολάκι και μέσα σε όλα! :wink:
Μην ξεχνάμε όμως και την διαφορά της δύναμης που έχει το καινούργιο το 1.6 που βγάζει 107 ίππους σε αντίθεση με το παλιό που βγάζει 96. (Διορθώστε με αν κάνω λάθος δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα.) Η οποία διαφορά παίζει μεγάλο ρόλο σε συνδυασμό με το esp.

Άρα τι έχουμε....

NGV 1.6 me 107 ίππους και ηλεκτρονικό μπλοκέ
και...
GV ΜΕ 96 ίππους και με αργή κίνηση.....

Και τα δύο όπως όλοι ξέρουμε ψηλώνουν αρκετά όχι βέβαια όσο το παλιό αλλά και το καινούργιο πλέον σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Το μόνο γενικά που μένει, είναι ο φίλος μας να ξέρει ακριβώς γιατί χρήση το θέλει και να είναι σίγουρος 100% για το τι αμάξι θα αγοράσει. :wink:
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Δημοσίευσηαπό kunhgos » Τετ Ιουν 22, 2011 2:14 pm

μάλλον θα κινηθώ προς ngv. Δεν νομίζω να είναι τόσο χάλια που περιγράφουν μερικοί. Το πολύ πολύ παίρνω κ το ρίσκο να τοποθετήσω αργά κ από κει και πέρα βλέπω. Αν πάλι δεν μείνω ευχαριστημένος 3-4 χρόνια θα το αντέξω, το δίνω και μετά θα ξανάψάχνω για άλλο. Να ευχαριστήσω τα μέλη του γκρουπ για το ενδιαφέρον τους. Και περιμένω να ακούσω κ άλλες εντυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
kunhgos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Ιουν 22, 2011 3:00 pm

kfanis έγραψε:Εάν το σκίζεις και παρόλα αυτά, σου βγάζει 80-90.000 χιλιόμετρα, είναι παραπάνω απο ικανοποιητικά!!! :wink:

Τέλος πάντων δεν θα μπω στο μυαλό του καθενός για το, σε πόσα km είναι σωστό και λογικό να αλλάζεις δίσκο σε ένα αμάξι....
Αν αρχίσουμε πάλι αυτή τη κουβέντα δεν την τελειώνουμε ποτέ :mrgreen: και ο φίλος μας εδώ έχει καταλήξει πια τι θέλει :wink:
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό _Andreas_ » Τετ Ιουν 22, 2011 6:49 pm

Να ρωτήσω κάτι ρε σεις παιδιά??Και γι σενα κυνηγέ είναι η ερώτηση!
Πόσες φορές θα δουλέψουν τα αργά?Πόσες φορές τα έχετε δουλέψει??Σίγουρα όχι τόσες πολλές σε σχέση με την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου!!Κάνω λάθος??Πόσοι από εσάς βρήσκεστε σε συνθήκες καθημερινά για να βάλετε αργά??Μην τα παραλέμε λοίπον!Ολοι ξέρουμε τι κάνουν τα αργά.αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ngv 1.6 που δεν εχει αργα δεν κάνει ή δεν πάει!!!Και εως τώρα εγω έχω μείνει ικανοποιημένος απο το ngv και με ενα λάστιχο και μια ανάρτηση δύσκολα θα βρεθώ σε σημείο γι να κολλήσω!!Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα οδηγό ετσι!!
Με τέτοιες λογικές περι αργων και τα σχετικά,καλύτερα να παρει ενα samurai που δεν μασάει τίποτα και πουθενά και με τα ρέστα να πάρει κάτι αλλό για καθημερινή χρήση!!
...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...
Άβαταρ μέλους
_Andreas_
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: g012 215/70/16
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό kunhgos » Τετ Ιουν 22, 2011 7:44 pm

φίλε μου να σου πω την αλήθεια έτσι ακριβώς το σκέφτηκα κ εγω. Μέχρι τώρα στο κυνήγι είχα 2 αγροτικά. Ένα hilux 2.5 κ ενα opel campο 3.1. Τα αργά τα χρησιμοποιούσα σε μεγάλες ανηφόρες που είχα πολύ φορτίο κ όταν ήθελα να παίξω. Το ngv δεν θα το χρησιμοποιώ για γάιδαρο όπως τα αλλά. Μόνο ότι δυσκολίες συναντήσω στο κυνήγι.
Άβαταρ μέλους
kunhgos
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Τετ Ιουν 22, 2011 8:41 pm

Κάνουμε όλοι ένα λάθος, δηλαδή ο καθένας με τα δικά του κριτήρια, προτείνουμε στον κυνηγό τι αμάξι θα θέλαμε εμείς για τις δικές μας ανάγκες!!!
Να ρωτήσω κάτι ρε σεις παιδιά??Και γι σενα κυνηγέ είναι η ερώτηση!
Πόσες φορές θα δουλέψουν τα αργά?Πόσες φορές τα έχετε δουλέψει??Σίγουρα όχι τόσες πολλές σε σχέση με την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου!!Κάνω λάθος??Πόσοι από εσάς βρήσκεστε σε συνθήκες καθημερινά για να βάλετε αργά??Μην τα παραλέμε λοίπον!

Αφού ρωτάς γενικά φίλε Ανδρέα θα σου απαντήσω για μένα,
τα αργά τα δουλεύω συνέχεια όποτε ανεβαίνω βουνό για εξόρμηση :!:
Και εως τώρα εγω έχω μείνει ικανοποιημένος απο το ngv και με ενα λάστιχο και μια ανάρτηση δύσκολα θα βρεθώ σε σημείο γι να κολλήσω!!

αναλόγως τι είδους βόλτες κάνεις, γιατί εγώ σε κάθε βόλτα που κάνω κολλάω και χρειάζονται 2 εργάτες και ενα jcb για να με βγάλουν έξω!!! :lol:
Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα οδηγό ετσι!!

ο οδηγός παίζει τον μικρότερο ρόλο, γιατί και εναν "κουλό" να βάλουμε σε ενα τουμπανιασμένο roubicon δύσκολα θα το κολλήση...
Με τέτοιες λογικές περι αργων και τα σχετικά,καλύτερα να παρει ενα samurai που δεν μασάει τίποτα και πουθενά και με τα ρέστα να πάρει κάτι αλλό για καθημερινή χρήση

αν είχανε την ευκαίρια φίλε Ανδρέα οι περισσότεροι απο δω μέσα (και 1ος και καλύτερος εγώ) θα είχαμε 2 αυτοκίνητα, ένα τούμπανο για το βουνό και 1 matiz για τις βόλτες μας. Αλλά δυστυχώς επειδή δεν γίνεται, προσπαθούμε ο καθένας με τις ανάγκες του να έχουμε 1 αυτοκίνητο για όλα.
Δεν ξέρω τι αυτοκίνητο ακριβώς θα κάλυπτε τον φίλο μας τον κυνηγό, γιατί ο καθένας μας έχει διαφορετικές απαιτήσεις απο το εργαλείο που καβαλάει!!!!
Και ενα τεραίν που σε κάποιον φαίνεται περπατάδα σε κάποιον άλλον φαίνεται βουνό!!
Ελπίζω να μην τον μπέρδεψα παραπάνω τον φίλο μας, αλλά πιστευω ότι οι απαιτήσεις του καθενός και το πόσο πολύ off κάνει, διαμορφώνει και την αγορά του αυτοκινήτου που θα πάρει!!
Γιατί είμαι σίγουρος ότι άλλο αυτοκίνητο κάνει για να τον πάει γενικά μέχρι τον κυνηγότοπο, και άλλο για να τον πάει 4 μέτρα απο το καρτέρι....
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

gi@nn@kis Κυρ Μάιος 18, 2025 9:02 pm Ήταν καταπληκτικα
antonis1627 Κυρ Μάιος 18, 2025 8:36 pm Καλησπέρα σε όλους.Γυρίσαμε με γεμάτες μπαταρίες η τοποθεσία των φετινών μας γενεθλίων απλά καταπληκτική.
gi@nn@kis Κυρ Μάιος 18, 2025 7:28 pm Τι ωραία που περάσαμε!!! Μπράβο μας !!!!
antonis1627 Κυρ Μάιος 18, 2025 6:23 am Καλημέρα σας.Καλό δρόμο στους εκδρομείς για τα 17α γενέθλια του VitaraClub.Με το καλό να βρεθούμε.
arahova Σάβ Μάιος 17, 2025 10:36 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 17, 2025 7:23 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
arahova Παρ Μάιος 16, 2025 9:10 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Παρ Μάιος 16, 2025 6:55 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Μάιος 15, 2025 10:16 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Μάιος 15, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Μάιος 14, 2025 10:03 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 9:03 am Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 9:00 am Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε
antonis1627 Τετ Μάιος 14, 2025 6:29 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Μάιος 13, 2025 9:35 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Μάιος 13, 2025 6:37 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Μάιος 12, 2025 10:37 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 7:04 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Μάιος 12, 2025 6:25 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε.
arahova Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
gi@nn@kis Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am καλημερα!!!
antonis1627 Σάβ Μάιος 10, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
arahova Παρ Μάιος 09, 2025 11:54 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες