Lefkoulis έγραψε:Για Rancho αν εχει βαλει κανεις η αν το εχει ψαξει απο αυτα που ρυθ. απο μεσα!!! υπαρχουν για Grand Vitara? Κον. ακους![]()
![]()
Φιλε απο οσο ξερω τα rancho ειναι σκληρα για το αμαξι μας.
Lefkoulis έγραψε:Για Rancho αν εχει βαλει κανεις η αν το εχει ψαξει απο αυτα που ρυθ. απο μεσα!!! υπαρχουν για Grand Vitara? Κον. ακους![]()
![]()
![]()
dpol έγραψε:Παιδια τα επισκευαζομενα ειναι λιγο μυθος, τουλαχιστον για χρηση στα δικα μας αυτοκινητα και εξηγουμε.
Τα πληρωνεις ακριβα αρχικα, και οταν ερθει η ωρα να τα επισκευασεις/ανακατασκευασεις αντε βγαλτα βαλε αλλα να κινηθει το αμαξι και μετα ξαναβαλτα στο αμαξι.
Πολυ φασαρια και τρεξιμο στα συνεργεια για το τιποτα![]()
![]()
Εαν κανεις πολλα χιλιομετρα θα εχεις συχνα αυτη την διαδικασια, εαν κανεις λιγα δεν θα αξιοποιησεις ποτε το πλεονεκτημα![]()
![]()
Για αγωνιστικη χρηση ισως συμφερουν![]()
![]()
Εκτος και εαν τα κανει μονος σου στην αυλη σου![]()
dpol έγραψε:Κωστα οι απαντησεις μας εχουν να κανουν με την εμπειρια μαςκαι φυσικα δεν εχουμε δοκιμασει τα παντα
Lefkoulis έγραψε: αλλα δεν το χωραι το μυαλο μου οτι τα καλυτερα αμορτισερ για το δικο μου G.V. μπρος και πισω ειναι τα K.Y.B. :
Τοσες εταιριες! τοσα πιο ακριβα! και για μενα Kayaba? :think
JOHNV6 έγραψε:Lefkoulis έγραψε: αλλα δεν το χωραι το μυαλο μου οτι τα καλυτερα αμορτισερ για το δικο μου G.V. μπρος και πισω ειναι τα K.Y.B. :
Τα συγκεκριμένα αμορτισέρ είναι δοκιμασμένα απο πολλούς απο εμάς σε πάρα πολύ άσχημες συνθήκες και τεραίν με εκπληκτικά καλά αποτελέσματα!!!
Είναι η καλύτερη λύση χωρίς να χρειάζεται να ξεχειλώσει η τσέπη σου για ένα εκδρομικό αυτοκίνητο!!!!!Τοσες εταιριες! τοσα πιο ακριβα! και για μενα Kayaba? :think
Αλλά εδώ βλέπω ότι δεν σε νοιάζουν τα λεφτά οπότε το πράγμα αλλάζει.............
Διαλέγεις μια εταιρεία που φτιάχνει χειροποίητα αμορτισέρ λοιπόν (όποια νάναι,υπάρχουν αρκετές στον χώρο) με εξωτερική μπουκάλα αζώτου πλήρως ρυθμιζόμενα και τα ρίχνεις πάνω στο αμάξι και ξενοιάζεις!! (υπ' όψιν πρέπει να έχεις και 2ο σετ αμορτισέρ για να μπορείς να τα στέλνεις για επισκευή-συντήρηση και ρυθμίσεις που εσύ θα χρειαστείς αναλόγος το στήσιμο του αυτοκινήτου σου!)
Η άλλη λύση είναι coilover, το τέλειο στήσιμο κατ' εμέ απο ανάρτηση, με φοβερά flex και κρατήματα, και αρκετά κόψε-ράψε για να μπούνε!
Στην πρώτη περίπτωση θέλεις περίπου 1,5 χιλιάρικο και στην 2η μπορεί να φτάσουν απο 2 έως 3 χιλιαρικάκια...![]()
Αυτά θα έκανα ΕΓΩ αν ήθελα την τέλεια ανάρτηση και δεν με ένοιαζαν τα χρήματα!!!![]()
Αλλά αν θες ένα αμάξι εκδρομικό και όχι αγωνιστικό, τα παραπάνω είναι το λιγότερο περριτά και τα κayαμπάκια έχουν πιστεύω την σωστή τιμή-απόδοση σε αυτά που μας προσφέρουν!!
Π.Χ. βλεπω σε μια φοτο τα ΚΥΒ διπλα στα Procomp! τεραστια διαφορα οπτικα! ( σε παχος ) μηπος ειναι καλυτερα κιολας?
JOHNV6 έγραψε:Π.Χ. βλεπω σε μια φοτο τα ΚΥΒ διπλα στα Procomp! τεραστια διαφορα οπτικα! ( σε παχος ) μηπος ειναι καλυτερα κιολας?
Θα σου πω για την διαφορά των kyb με τα old man που είχα εγώ,
οπτικά όπως λες είχανε τεράστια διαφορά (τα old man ήτανε τα διπλά σε πάχος) αλλά πρακτικά η διαφορά ήτανε αντριστρόφος ανάλογη...
τα old man γίνανε ''σούπα'' στο 6μηνο, ενώ τα καγιαμπάκια 1 χρόνο τώρα έχουνε αγακτήσει απο τα στραμπουλίγματα και δεν έχουνε βγάλει κιχ!!!!
και το σημαντικότερο???? πολύ πιο φτηνά και κρατάνε και πιο πολύ!!!
Αρα προτιμώ ας πούμε να αλλάζω αμορτισέρ κάθε 2 χρόνια και να μην πονάει η τσέπη μου παρά κάθε 6μηνο και να τα πληρώνω και χρυσάφι!!
Οπως σου είπα και παραπάνω είναι η πιο τίμια αγορά σε σχέση τιμής-αποδόσης για εμένα.
fotis g.v έγραψε:εκανες την καλυτερη επιλογη που μπορουσες![]()
απο την πρωτη βολτα θα καταλαβεις γιατι τα παιδια προτεινουν mad+kyb να τα χαρεις οσο δε παει
![]()
antonis1627 | Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες