GEORGE.B έγραψε:Μέχρι τώρα τουλάχιστον στο δικό μας forum δεν έχει αναφερθεί σπάσιμο σταυρού ή μπιλιοφόρου σε ngv και εύχομαι να μην γίνει ποτέ

Έχει σπάσει μπιλιφόρος σε φιλάρα-γνωστό μου από 2λιτρο ngv μία φορά και τότε που λύσαμε τη εσωτερική φουσκα όντως είχε τον τρίποδο σύνδεσμο αλλά λόγω της έννοιας μου για να μπορέσει να κινηθεί το όχημα δεν είχα δώσει πολύ σημασία και το είχα ξεχάσει.
Η γωνίες που μπορεί να πάρει είναι περιορισμένες,δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τοποθετήθηκε απο την εταιρία στο NGV
Προφανώς για να σπάει αυτό και όχι το καβούκι η κάτι άλλο..
αλλά αν κατά την γνώμη μου αρχίσουμε να λέμε για τρίποδο σύνδεσμο ή εξάποδο σύνδεσμο ή σύνδεσμο τύπου Rzeppa ή διπλό cardan ή σύνδεσμο thompson οι περισσότερη φίλοι εδώ δεν θα ξέρουν γιατί μιλάμε και δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στην κουβέντα μας.
Για αυτό τον λόγο προτίμησα να τον πω σταυρό, που οι περισσότερη μπορούν να καταλάβουν έχοντας και την βοήθεια της φωτογραφίας.
Καλό είναι σε άλλο ποστ να μεταφερθεί η κουβέντα για το ημιαξόνιο αλλά και αν κάποιος θέλει να αναλύσει με φώτο όλους τους παραπάνω συνδέσμους!
πιστεύω θα βοηθήσει στον καθένα να καταλάβει που και τι να προσέχει...είτε όταν κάνει πατέντες ψηλώματος είτε όταν το ζορίζει στα χώματα.

"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."