4troxos έγραψε:Εδω ΠΑΝΟ, νομιζω οτι κανεις λαθος.
Απο την στιγμη που εχεις κατι...και το δηλωνεις και το κανεις νομιμο,πρεπει να ισχυει οτι ισχυει και για τα υπολοιπα νομιμα.
θα επρεπε να το ξερετε αυτο.
Εμείς Χρήστο, υποθέσαμε οτι έστω και για μια φορά, κάποιοι θα τα φοράγανε και θα τα τιμάγανε τα παντελόνια. Είμαι και εγώ στους μ@λ@κες που τα δηλώσανε πιστευοντας οτι οι πολιτικοί επιτέλους αλλάξανε......τυχεροί ως συνήθως οι έξυπνοι που τους γράψανε στα ..........και πολύ καλά κάνανε......για να δούμε η Μπιρμπίλω θα παραιτηθεί που για πολλοστή φορά την γράφουνε κανονικά? Σιγά και μήν
Είναι πάντως απορίας άξιον, πως η τσογλανοπαρέα περιμένει απο τους έλληνες να είναι τίμιοι και σωστοί σε όλα οταν οι ίδιοι είναι απατεώνες, μπροστά στους οποίους ωχριά και η μαφία
Υ.Γ. Το δικό μου το σπίτι ακόμη είναι ημιτελές, και το υπόγειο που το έφτιαξα για τα γεράματά μας, είναι απλώς μπετά παντού.....θα υπολογιστεί όμως και στα τεκμήρια, και για να μου κόψουν τις απαλλαγές του στεγαστικού και , και, και..............
Τελικά μετά απο 46 χρόνια σε αυτή την χώρα, το μόνο σίγουρο είναι οτι οι τίμιοι είναι οι μ@λ@κες της υπόθεσης, και όλοι οι άλλοι που ούτε δήλωσαν τίποτε ούτε προκειται να το δηλώσουν οι έξυπνοι

Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ