Φίλοι μου γεια σας
Συγνώμη για την καθυστέρηση την ενημέρωσης γιατί πηγαίνοντας να δω αν είναι βουλόμενο το σωληνάκι του a/c κάτω από τον κινητήρα είδα κάποιες σταγόνες από λάδια στο δάπεδο κάτω περίπου από το κάθισμα του συνοδηγού ( πιστεύω ότι γνωρίζετε το τι είναι ) με αποτέλεσμα να κλείσω ραντεβού στην αντιπροσωπία για να δω τι έχει συμβεί αφού δεν θυμάμαι να έχω βρει κάπου . Το πόρισμα του συνεργείου ήταν αστοχία υλικού στεγανοποίησης και μου άλλαξαν φλάντζα ,ασφάλεια, ροδέλα στο σημείο αυτο , τώρα περιμένω και ελέγχω να δω αν έχω ακόμα διαρροή και θα σας ενημερώσω (κόστος δεν ξέρω γιατί είναι στην εγγύηση) .

- DSC00522 (800 x 600).jpg (104.82 KiB) 4088 προβολές
Όσο για τον ήχο του νερού δεν είναι από την αποχέτευση του a/c γιατί δεν είναι φραγμένο ούτε στο μέρος της μηχανής ούτε κάτω από το ντουλαπάκι και λειτούργει κανονικά , όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που έχω βγάλει και δείχνουν και το νερό που τρέχει αλλά και τα σημεία που είναι η αποχέτευση για κάθε ενδιαφερόμενο.

- DSC005271.JPG (50.54 KiB) 4088 προβολές

- DSC005321.JPG (68.92 KiB) 4088 προβολές

- DSC005341.JPG (60.05 KiB) 4088 προβολές

- DSC005351.JPG (62.29 KiB) 4088 προβολές

- DSC005371.JPG (64.59 KiB) 4088 προβολές
Άρα μάλλον καταλήγουμε στο ότι είναι από την μη σωστή εξαέρωση του αντιψυκτικού στο κύκλωμα ψύξης του κινητήρα που πιθανόν να είχε κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης .
Σε κάποια από τις επόμενες μέρες θα κανονίσω αλλαγή του αντιψυκτικού και ας μου λένε από την μία στην αντιπροσωπία ότι θα εξαερώσει μόνο του και ότι ο κινητήρας δουλεύει κανονικά και από την άλλη αφού είναι ακόμα στην εγγύηση .
Θα ήθελα να μου πει όποιος ξέρει ή έχει προσέξει αν το αντιψυκτικό υγρό είναι πράσινο γιατί στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι το υγρό που χρησιμοποιούν είναι άλλο χρώμα και έχω μια υποψία ότι …..( δεν ξέρω ) γιατί το αυτοκίνητο έχει κάνει 22,000 km και έχει σοφαρισμένα δυο σέρβις από αντιπροσωπία είναι λογικό να έχει γίνει αντικατάσταση .