Αγόρασα κοτσαδόρο απο την Α.Ελλάς & το εγκατέστησε φίλος μηχανικός. Πήρε ρεύμα από το πίσω αριστερά φανάρι που έχει & αναμονή.
Όλα καλά μέχρι εκεί δούλευαν όλα ρολόι & χρησιμοποιούσα τον κοτσαδόρο συν την μπρίζα χωρίς πρόβλημα, στη ρυμούλκηση σκαφών φιλων.
Στο δικό μου σκάφος αρχικά δούλευαν τα φώτα αλλά με τον καιρό παρατήρησα ότι μου έκαιγε την ασφάλεια & δεν είχα φώτα ΣΤΟΠ. Όταν άλλαζα την ασφάλεια (15άρα) & δοκίμαζα επίμονα τα φώτα με σταματημένο το αμάξι, όλα οκ πάλι, αλλά όταν έκανα πορεία, πάλι καιγόταν η ασφάλεια.
Τέλος κάνω τη χοντρή μαλακία & αλλάζω την ασφάλεια από 15άρα σε 20άρα με αποτέλεσμα ναι μεν αρχικά να δουλεύει καλά, αλλά κάποια στιγμή έμειναν μόνιμα αναμμένα τα φανάρια του ΣΤΟΠ γιατί είχε λιώσει η πλεξούδα των καλωδίων από το μεγάλο ρεύμα & βραχυκύκλωναν

Εν τέλει άλλαξα πλεξούδα (200 Ευρώ) & αφού ο ηλεκτρολόγος (της suzuki) που μου έκανε την αλλαγή, μέτρησε τα φώτα & μου είπε ότι ήταν οκ & ξαναέγινε το σκηνικό με το κάψιμο της ασφάλειας, κατέληξα ότι φταίνε τα φώτα του τρέιλερ. Τα αλλάζω, παίρνω καινούργια, όλα οκ, τα έλεγξα σταματημένος επανηλειμένα, αλλά όταν πήγα πάλι πορεία μου κάηκε πάλι η κωλοασφάλεια...
Φαντάζετε κανένας φίλος τί μπορεί να φταίει??