Σιγά σιγά φτάνει η ώρα τους....

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Σιγά σιγά φτάνει η ώρα τους....

Δημοσίευσηαπό _Andreas_ » Τετ Ιουν 01, 2011 10:28 am

Για όσους ήταν εχθές στην πλατεία Συντάγματος θα το έζησαν και σίγουρα θα ένιωσαν ικανοποίηση!!Για όσους δεν ήταν εκεί κρίμα αλλά και αυτοί θα ένιωσαν ικανοποίηση!
Μετά απο 8 μέρες αρχίζουν και τα παίζουν!!Δεν θα ξέρου πως θα αντιδράσουν!!!Νομίζω πως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές εντος του καλοκαιριού.Δεν μπορώ να ξέρω το αποτέλεσμα ολων αυτών των γεγονοτων,αλλά κάτι μου λέει πως κάτι καλό θα βγεί!!!
Ελα παιδιά όλοι μαζί κάτι θα κάνουμε.Ηρθε η ώρα τους!!!
...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...
Άβαταρ μέλους
_Andreas_
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: g012 215/70/16
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι
Name: Ανδρέας

Re: Σιγά σιγά φτάνει η ώρα τους....

Δημοσίευσηαπό dj aris » Τετ Ιουν 01, 2011 10:35 am

Και εγω το ειδα αυτο που εγινε εκθες στο συνταγμα που τους κλησαμε μεσα στην βουλη και δεν μπορουσαν να βγουν που οταν βγηκαν ακουσαν το βρισιδη της ζωη τους και εφαγαν την μουτζα της ζωη τους.χιλιαδες κοσμος και ολοι μαζι ενωμενοι ειρηνικα.Παιδια ελατε οση ποιο πολυ τοσο καλητερα.
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
cb: Ναι
Name: αρης

Δημοσίευσηαπό _Andreas_ » Τετ Ιουν 01, 2011 10:49 am

Και για όσους δεν είναι στην Αθήνα καλό είναι να ακολουθούν τις συγκεντώσεις των αγανακτησμένων στις πόλης τους.Μόνο όλοι μαζί μπορούμε.Και όλο αυτό είναι για το μέλλον των παιδιών μας(όσοι έχουν ή όσοι έχουν σκοπό να κάνουν,το μέλλον των εγγονών και γενικά για το μέλλον μας)δεν είναι ότι θα επιρεάσει άμμεσα την ζωή μας,αλλά για το μέλλον μας!!!Ας το πιστέψουμε λοιπόν και όλοι στις πλατείες!!Θα τους φέρουμε σε προτοφανές καταστάσεις όπου δεν θα ξέρουν πως να φερθούν!!Θα τα παίξουν οι γελίοι της βουλής!!!!Θα χεστούν πάνω τους!!!
Ολοι στις πλατείες λοιπόν!!!!Καλή δύναμη!!
...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...
Άβαταρ μέλους
_Andreas_
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό irineos » Τετ Ιουν 01, 2011 11:41 am

ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!
(του Σταύρου Θεοδωράκη)

Ένας άντρας κρατάει στην αγκαλιά του ένα παιδί και του δείχνει πώς να μουντζώνει τη Βουλή. Και ο μπόμπιρας, τι να κάνει, μουντζώνει ο πατέρας του, μουντζώνει και αυτός. Ανάλογες εικόνες είδαμε μετά την πρώτη συγκέντρωση των «αγανακτισμένων». Μικρά παιδιά στους ώμους των πατεράδων τους να προσπαθούν να φωνάξουν ρυθμικά «κλέφτες - κλέφτες» χειρονομώντας ταυτόχρονα προς το μέρος των τεράτων (δηλαδή της Βουλής). Και οι γονείς τους, να χαμογελούν γεμάτοι υπερηφάνεια στον τηλεοπτικό φακό της μεσημεριανής εκπομπής, με τον ρεπόρτερ να μην μπορεί να κρύψει –και αυτός - τη χαρά του. Από τους χιλιάδες «αγανακτισμένους» βρήκε τους πέντε - δέκα γελοίους που συμπεριφέρονταν σαν παίκτες ρεάλιτι.

Το ίδιο θέαμα το έχω δει και στα γήπεδα. Παιδιά του δημοτικού, όρθια πάνω στα καθίσματα να επιτίθενται στους «αντιπάλους» τους με λέξεις και χειρονομίες που δεν καταλαβαίνουν αλλά που γεμίζουν ικανοποίηση τους γονείς τους που χασκογελούν στα πίσω καθίσματα.

Και τότε και τώρα αναρωτιέμαι τι γονείς είναι αυτοί. Για ταξιτζήδες δεν μου μοιάζουνε. Γιατί θα ήταν μια δικαιολογία. Τόσα χρόνια στο τιμόνι, το χέρι τους έχει πάρει τη μορφή μούντζας, ε μεταδίδουν την γνώση στο παιδί τους. Ταξιτζήδες όμως δεν είναι (αφήστε που οι ταξιτζήδες μετά από τέτοιο κράξιμο την έχουν κόψει νομίζω τη συνήθεια). Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι γονείς; Ποιοι κατεβάζουν στο Σύνταγμα και στα γήπεδα τα παιδιά τους, πέντε, έξη, εφτά χρονών και τα βάζουν να βρίζουν και να χειρονομούν; Όσο τους προσέχω τόσο μου μοιάζουν με τις φάτσες των … τεράτων που πολεμούν. Απογοητευμένα λαμόγια δηλαδή που δεν αντέχουν το «ρίξιμο» και αντιδρούν σαν προδομένες γκόμενες. Βρίζουν, φτύνουν, χειρονομούν.

Οι αληθινοί «αγανακτισμένοι» έχουν διαφορετική συμπεριφορά. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Δεν χρησιμοποιούν τα παιδιά τους, δεν κουνάνε σημαίες, δεν μετέχουν στο φτηνό χιούμορ περί χοντρών πολιτικών που τρώνε και δεν δίνουν, δεν κρεμάνε πανό με ασυναρτησίες και συνωμοτικά σενάρια. Και τέλος πάντων δεν βρίζουν όλους τους άλλους εκτός από τους εαυτούς τους. Άλλωστε οι αληθινά αγανακτισμένοι αυτού του τόπου γνωρίζουν ότι αυτές οι απλουστεύσεις, μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Τα ζήτω στις λαϊκίστικες κορώνες των πολιτικών. Τα «ου» στους αντιπάλους. Τα αποθεωτικά ναι, στις τρελές υποσχέσεις των κομματαρχών τους. Οι πατριδοκαπηλίες. Τα κομματικά στρατόπεδα με «τα δικά μας» και τα «δικά τους» παιδιά. Ο πολιτικάντικος χουλιγκανισμός είναι αυτός που ενίσχυσε τους ακραίους της πολιτικής και τους έδωσε ασυλία στα μικρά και μεγάλα εγκλήματα τους. Η πεζοδρομιακή αντίληψη περί πολιτικής βάπτισε «σωτήρες», γαλάζια και πράσινα (εναλλάξ) ανθρωπάκια που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν το σαρκίο τους (και οι καταθέσεις τους). Δεν θέλω να ξύνω πληγές αλλά οι πολιτικοί που καταρρέουν είναι αυτοί, που δόξασε περισσότερο το πλήθος.

Πριν κάποια χρόνια - όχι και πάρα πολλά για να μην θυμόμαστε - κάποιοι τραβολογούσαν πάλι τα παιδιά τους, στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες. Για να δώσουν λουλούδια στους πολιτικούς να τους φιλήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί τους. Να προσθέσουν δηλαδή ένα φίλτρο αγνότητας στα γαλάζια, πράσινα, κόκκινα, μπλε (σκούρα) οράματα του μπαμπά. Και τώρα που ήρθε η διάψευση, τα παιδιά επιστρατεύονται για τον αντίθετο ρόλο. Με πεδίο αυτή την φορά τις πλατείες των «αγανακτισμένων». Έχουν καταλάβει ότι «κάτι αλήθεια συμβαίνει εδώ, κάτι μυστικό, κάτι πλούσιο και παράξενο σαν τοπίο του βυθού» και θέλουν να το κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Και μην τους υποτιμάτε. Αν δεν ελεγχθούν αυτοί οι «πέντε δέκα γελοίοι» θα μετατρέψουν σιγά - σιγά τις συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων» σε σουβλακοφραπεχαβαλέ ρεάλιτι. Είναι νόσος μολυσματική.

Πρέπει μάλλον όλοι εμείς οι πατεράδες να είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί. :think:
irineos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: BRIDGESTON 225 70 16
Suspension: KYB
Name: Ειρηναίος

Δημοσίευσηαπό _Andreas_ » Τετ Ιουν 01, 2011 12:45 pm

Σωστά εν μέρη αυτά που λες irinee.Αλλά ένα παιδί στα 7 του ισως ξλερει πολλά περισσότερα από όσα νομίζουν οι γονείς.Και δεν διαφωνώ στο γήπεδο να εκτονωθεί με ήπιο τρόπο...γιατί αλλιώς θα πάει στο σχολείο την επόμενη μέρα και θα εκτονωθεί εκεί με τους συμαθητές του και θα βγάλει και την καταπίεση της προηγούμενης μέρας από το γήπεδο.Στην γειτονειά μου υπάρχουν 8-12 πιτσιρίκια.Από 5-16 ετών.Βρίζουν πιο πολύ από μενα!Αγόρια-κορίτσι ετσί??Οταν καθημερινά βομβαρδίζονται από την τηλεώραση με ένα σωρό μπινελίκια και χειρονομίες...δεν νομίζω πως αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα θα επιρεάσει το λεξιλόγιο τους και τις χειρονομίες τους!!!
Μην είμαστε υπερπροστατευτικοί εκεί που δεν χρειάζεται!!!
Φυσικά όλα αυτα είναι δικές μου σκέψεις και τρόποι που βλέπω το θέμα αυτό.Να επισημάνω πως δεν έχω παιδια,πως δεν είμαι παντρεμένος!!Αν αποκτήσω...ίσως το δω διαφορετικά,ίσως όχι!!!
Ολο αυτο στο Σύνταγμα γίνεται για το μέλλον αυτών των παιδιών!!!!
Και μην το μηδενήζουμε!!!Είναι εντελός ειρηνηκό το κλίμα!!!!
...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...
Άβαταρ μέλους
_Andreas_
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό irineos » Τετ Ιουν 01, 2011 2:32 pm

_Andreas_ έγραψε:Σωστά εν μέρη αυτά που λες irinee.Αλλά ένα παιδί στα 7 του ισως ξλερει πολλά περισσότερα από όσα νομίζουν οι γονείς.Και δεν διαφωνώ στο γήπεδο να εκτονωθεί με ήπιο τρόπο...γιατί αλλιώς θα πάει στο σχολείο την επόμενη μέρα και θα εκτονωθεί εκεί με τους συμαθητές του και θα βγάλει και την καταπίεση της προηγούμενης μέρας από το γήπεδο.Στην γειτονειά μου υπάρχουν 8-12 πιτσιρίκια.Από 5-16 ετών.Βρίζουν πιο πολύ από μενα!Αγόρια-κορίτσι ετσί??Οταν καθημερινά βομβαρδίζονται από την τηλεώραση με ένα σωρό μπινελίκια και χειρονομίες...δεν νομίζω πως αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα θα επιρεάσει το λεξιλόγιο τους και τις χειρονομίες τους!!!
Μην είμαστε υπερπροστατευτικοί εκεί που δεν χρειάζεται!!!
Φυσικά όλα αυτα είναι δικές μου σκέψεις και τρόποι που βλέπω το θέμα αυτό.Να επισημάνω πως δεν έχω παιδια,πως δεν είμαι παντρεμένος!!Αν αποκτήσω...ίσως το δω διαφορετικά,ίσως όχι!!!
Ολο αυτο στο Σύνταγμα γίνεται για το μέλλον αυτών των παιδιών!!!!
Και μην το μηδενήζουμε!!!Είναι εντελός ειρηνηκό το κλίμα!!!!

μάλλον με παρεξήγησες φίλε μου.
όχι μόνο δεν μηδενίζω :hand: αλλά επικροτώ αφού είμαι παρών σε αυτές τις ειρηνικές συγκεντρώσεις. :clap:
απλά με χαλάει η συμπεριφορά μερικών πατεράδων προς τα παιδιά τους. :naughty:
τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι μαγνητόφωνα και μιμούνται κατά κύριο λόγο την συμπεριφορά των γονιών τους μιας και τους θεωρούν πρότυπο.
ελπίζω να το έλυσα :)
irineos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: BRIDGESTON 225 70 16
Suspension: KYB
Name: Ειρηναίος

Δημοσίευσηαπό _Andreas_ » Τετ Ιουν 01, 2011 2:55 pm

Το έλυσες πράγματι!!!
Και συμφωνώ πως είναι μαγνητόφωνα με κολλημένο το rec.Βλέπω απο τον πιτσιρικά κολλητού μου¨Οτι λέμε το επαναλαμβάνει καο του είναι και αστείο!!!!
Δεν πίστευα πως δεν θα συμφωνούσαμε για ένα τετοιο γεγονός.Απλα πολλές φορές ο γραπτός λόγος δεν βοηθάει.Ισα ισα δημιουργεί παρεξηγήσεις,αλλά στην περίπτωσή μας,ουδέποτε υπήρξε!!!
Να μαστε καλά και το δίκο μας στις πλατείες να ακουστεί παντού!!!
...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...
Άβαταρ μέλους
_Andreas_
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Τετ Ιουν 01, 2011 3:18 pm

Παιδια εκει που τρελαθηκα τελειως εχτες ηταν οταν ειδα αριστερα τη γαλανολευκη,δεξια της εοκ και στη μεση την εγγλεζικη σημαια
Ελεος --- EDIT by char --- που βαλατε στη μεση ρε πουλημενοι μια ξενη σημαια να κυματιζει.
Ζητω συγνωμη απο ολους για τις υβρεις μου και ειναι η πρωτη φορα που κανω κατι τετοιο αλλα δεν παει αλλο
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό ΜΠΑΟΥ » Τετ Ιουν 01, 2011 4:43 pm

Καλά αυτό με τη σημαία τι να πείς..το χουνε πουλήσει το μαγαζάκι.Ωραία ήταν και εχθές πολύς λαός απο μικρά μέχρι συνταξιούχους.Στον αγώνα όλοι και ας μην έχουμε οικονομικό πρόβλημα μικρό ή μεγάλο
τσακωμένος με την άσφαλτο (quality-passed συγκρουόμενα vitara 1.6-8v, jimny 1.3 grand vitara 1.6-16v)
current test ford fiesta ecoboost 100ps
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: hankook
Διάσταση ελαστικών: 195/50-15
Suspension: sach st
Εργάτης: Όχι
Aka: γορίλας
Name: ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Τετ Ιουν 01, 2011 4:49 pm

ΜΠΑΟΥ έγραψε:Στον αγώνα όλοι και ας μην έχουμε οικονομικό πρόβλημα μικρό ή μεγάλο

Ετσι ακριβως φιλε μου.
Ενα θα πω οτι την βενζινα στο αμαξι απο Κορινθο που ηρθαμε την βαλαμε ρεφενε.
Δεν ηρθαμε δηλαδη για πλακα ουτε γιατι δεν ειχαμε τι να κανουμε την ελευθερη ωρα μας οπως πιστευω ολοι που βρεθηκαν εκει
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Δημοσίευσηαπό char » Τετ Ιουν 01, 2011 4:55 pm

chris7gtir έγραψε:Παιδια εκει που τρελαθηκα τελειως εχτες ηταν οταν ειδα αριστερα τη γαλανολευκη,δεξια της εοκ και στη μεση την εγγλεζικη σημαια

Ηρέμησε Χρήστο!
Υπήρχε λόγος που είχε αναρτηθεί η σημαία.

"Στις 14:00 στο ελληνικό κοινοβούλιο ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος συναντάται με τον πρόεδρο της Βουλής Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, John Bercow. Στις 18:00 ο κ. Bercow θα μιλήσει στη Βουλή με θέμα: «Η δημόσια εικόνα του Κοινοβουλίου»."

Πηγή: newsbeast.gr
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Τετ Ιουν 01, 2011 5:58 pm

char έγραψε:
chris7gtir έγραψε:Παιδια εκει που τρελαθηκα τελειως εχτες ηταν οταν ειδα αριστερα τη γαλανολευκη,δεξια της εοκ και στη μεση την εγγλεζικη σημαια

Ηρέμησε Χρήστο!
Υπήρχε λόγος που είχε αναρτηθεί η σημαία.

"Στις 14:00 στο ελληνικό κοινοβούλιο ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος συναντάται με τον πρόεδρο της Βουλής Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, John Bercow. Στις 18:00 ο κ. Bercow θα μιλήσει στη Βουλή με θέμα: «Η δημόσια εικόνα του Κοινοβουλίου»."

Πηγή: newsbeast.gr

Nαι Νικολα το ακουσα που το ελεγαν εχτες αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι στη μεση (προσωπικα δεν το δεχομαι και μπορει να ειμαι λαθος)και γιατι ολα τα παραθυρα ηταν κλειστα στη βουλη?
Η σημαια ειναι το πιο ιερο κομματι μιας χωρας που ο πρωην πρωθυπουργος δεν σεβαστηκε και την πατησε κυριολεκτικα.
Ο νυν με τις κινησεις του θελει να πουλησει τα ιερα χωματα των προγονων μας που για μια και μονο ιδεα που λεγεται ελευθερια εχει χυθει αιμα.
Δυο εκατομμυρια να μαζευτουμε και να φυσηξουμε να εξαφανιστουν ολοι τους οπως ειπε εχτες ο μεγαλος Θεοδωρακης
Μαλλον τους ενοχλησαμε :think: :think:
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Δημοσίευσηαπό manos12-74 » Τετ Ιουν 01, 2011 6:02 pm

καταρχας μπραβο σε αυτους που κατεβενουν, το ωραιο ειναι οτι ολα γινονται ειρηνικα εγω εχω κατεβει 3 φορες μεχρι σημερα, πιστευω να θορηβηθουν οι καρεκλοκενταυροι και τα χονδροειδη γομαρια μπας και γινει τιποτα ειδαλως :tsoukalas: και ακομα παραπερα :mrgreen:
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Άβαταρ μέλους
manos12-74
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: dunlop grandtrek at
Suspension: mad+ kyb+αποστατες
Name: Μανος

Δημοσίευσηαπό char » Τετ Ιουν 01, 2011 6:10 pm

chris7gtir έγραψε:Nαι Νικολα το ακουσα που το ελεγαν εχτες αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι στη μεση (προσωπικα δεν το δεχομαι και μπορει να ειμαι λαθος)

Προβλέπεται από το διεθνές διπλωματικό πρωτόκολλο και γίνεται σε όλες τις χώρες, για να τιμηθεί ο επίσημος επισκέπτης. Αυτό είναι όλο, Χρήστο! :)
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Τετ Ιουν 01, 2011 6:15 pm

char έγραψε:
chris7gtir έγραψε:Nαι Νικολα το ακουσα που το ελεγαν εχτες αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι στη μεση (προσωπικα δεν το δεχομαι και μπορει να ειμαι λαθος)

Προβλέπεται από το διεθνές διπλωματικό πρωτόκολλο και γίνεται σε όλες τις χώρες, για να τιμηθεί ο επίσημος επισκέπτης. Αυτό είναι όλο, Χρήστο! :)

Οποτε λαθος δικο μου. :roll:
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Τετ Μάιος 07, 2025 9:33 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Μάιος 07, 2025 7:50 am Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε
antonis1627 Τετ Μάιος 07, 2025 6:38 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Μάιος 06, 2025 10:53 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Μάιος 06, 2025 6:06 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Δευτ Μάιος 05, 2025 10:46 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
Nikola Tenv Δευτ Μάιος 05, 2025 10:39 am Καλημέρα , καλή εβδομάδα
arahova Δευτ Μάιος 05, 2025 10:28 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Μάιος 05, 2025 6:44 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Μάιος 04, 2025 11:59 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Μάιος 04, 2025 6:47 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες