Μιας και είσαι τόσα χρόνια μέλος, θα έπρεπε να ξέρεις ότι περνάμε ΟΛΟΙ μας από εδώ πρώταagipaok έγραψε:πρωτη φορα ανοιγω θεμα αν και εχω διαβασει χιλιαδες οδηγιες απο το site σας...
Όχι, είναι φιξ (agipaok έγραψε:1ον Υπαρχει περιπτωση να αλλαξω το περιεχομενο της συσκευης ετσι ωστε να αλλαξουν τα παμπαλαια γραφικα που τα βλεπω εδω και 4 χρονια με καποια αναβαθμιση η ειναι φιξ αυτα μεσα στην κονσολα και δεν μπορουν να αλλαχτουν ??
Δύσκολο να γίνει αυτό αν ακολούθησες ΠΙΣΤΑ τις εκάστοτε οδηγίες... Σίγουρα έχεις κάνει κάνει κάτι λάθος, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι το GPS και οι χάρτες σου ότι έχουν καταστραφεί και δεν διορθώνονταιagipaok έγραψε:2ον Επειδη εχω κατεβασει χαρτες , εχω κανει αναβαθμισεις μπλα μπλα μπλα εφτασα σε ενα σημεια το τιναξε το GPS μου με σκοπο να το σβησω τελειως ...
Αυτό αντιβαίνει στους κανόνες του forum όπου θα βρεις την εξής παράγραφο:agipaok έγραψε:Τωρα θα ηθελα αν γινοτανε καποιος να μου δωσει διευθυνσεις και να μου πει κατεβασε αυτο το λογισμικο απο εδω , περνα το ετσι μετα παρα και αυτους τους τελευταιους χαρτες περνα τους ετσι ... και μια χαρα ..
Νομικά ζητήματα
Οι συμμετέχοντες στο forum του vitaraclub.gr συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους. Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:
α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων προς παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
Τα Kenwood είναι μ@λ@κισμ€ν@ κατ'εμέ, διότι, αν και οι χάρτες ανανεώνονται ως προς τα χρώματά τους, τα Kenwood συνεχίζουν και τους βλέπουν όπως πριν, λες και είναι παλιά ασπρόμαυρη τηλεόρασηagipaok έγραψε:(οπως επισης και δω αν αλλαζουνε τα γραφικα γιατι ειναι ψιλο-αρχαια αυτα που ειχα)
Δεν κατάλαβα.... Στην SD βάζεις τους χάρτες και από εκεί τους διαβάζει το Kenwood, δεν τους "εγκαθιστάς" από την SDagipaok έγραψε:Την τελευταια φορα που περασα χαρτες θυμαμαι οτι τις περασα στην SD και μετα τις εγκατεστησα στο GPS
A γεια σου! Αυτό κάνε πρώτα-πρώτα (ονομασία χάρτη και έκδοση)agipaok έγραψε:τωρα ποιους εχω πρεπει να το δω ..
είπαμε, δεν "τους περνάς" απλά τους "βλέπει" από την SD το Kenwoodagipaok έγραψε:Αν εχει καποιος το ιδιο μηπως να μπορουσε να μου πει πως τους περναω στο G520!!
ονομασία χάρτη και έκδοσηagipaok έγραψε:τωρα ποιους εχω πρεπει να το δω ..
agipaok έγραψε:City Navigator Europe Nt ..Version 1.8 λεει !!
σκέφτομαι ως μόνη εξήγηση το εξής:agipaok έγραψε:2ον Επειδη εχω κατεβασει χαρτες , εχω κανει αναβαθμισεις μπλα μπλα μπλα εφτασα σε ενα σημεια το τιναξε το GPS μου με σκοπο να το σβησω τελειως ... ....................... ..................
Διοτι εχω μπερδευτει και εχω μεινει με κενο GPS !
agipaok έγραψε:Τωρα εκανα το εξης εσβησα τον φακελο που ειχε μεσα η καρτα με το ονομα Garmin , εκανα εναν καινουργιο με το ονομα Garmin ξεζιπαρισα μεσα την αναβαθμιση που κατεβασα απο το site της Garmin την 4.2 και ανοιξα το GPS μου εβγαλε ενα μυνημα οτι οι χαρτες ειναι πολυ παλιοι και να κανω αναβαθμιση τωρα απο οτι ειδα ... οχι πολυ βεβαια με το που ανοιγει ειναι ενα ασπρο κενο τιποτα αλλο ... Γι'αυτο σκεφτομουνα να αγορασω το Autodrive 1.99 να περασω μεσα την SD και να τελειωνουμε...!
f_tasos έγραψε:
Αυτό που κατέβασες είναι το software update του kna g520.
Το αρχείο αυτό δεν περιέχει χάρτες!
agipaok έγραψε:Τωρα εκανα το εξης εσβησα τον φακελο που ειχε μεσα η καρτα με το ονομα Garmin , εκανα εναν καινουργιο με το ονομα Garmin ξεζιπαρισα μεσα την αναβαθμιση που κατεβασα απο το site της Garmin την 4.2 και ανοιξα το GPS μου εβγαλε ενα μυνημα οτι οι χαρτες ειναι πολυ παλιοι και να κανω αναβαθμιση τωρα απο οτι ειδα ... οχι πολυ βεβαια με το που ανοιγει ειναι ενα ασπρο κενο τιποτα αλλο ... Γι'αυτο σκεφτομουνα να αγορασω το Autodrive 1.99 να περασω μεσα την SD και να τελειωνουμε...!
agipaok έγραψε:City Navigator Europe Nt ..Version 1.8 λεει !!
Επιστροφή στο GPS χαρτογράφηση
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες