[quote="BALATOS"]
Αλέξανδρε πέρσι είχαμε κάνει την παραπάνω εκδρομή με δύο διανυκτερεύσεις. Μία στο Βάλεορβο (οπού υπάρχουν δωμάτια του δασαρχείου αλλά είναι κλειδωμένα εκτός από ένα που ήταν ανοιχτό, αλλά σε άθλια κατάσταση, καθώς και κιόσκι με ψησταριά ) και μία δίπλα από την λίμνη των μεταλλίων. Από Βάλεορβο για λίμνη μπερδευτήκαμε από τους πολλούς δασικούς δρόμους και τελικά μετά από περίπου 7 ώρες και πολλά χιλιόμετρα σε δρόμους ( μόνο κατά όνομα) φτάσαμε στη λίμνη. Την επόμενη ημέρα Σκρά και επιστροφή. Εξαιρετικά μέρη μια απίθανη εκδρομή με πολύ περιπέτεια ( πρώτο βράδυ καταρρακτώδη βροχή), εξερεύνηση, γέλιο, καλή παρέα, πολύ φαγητό κ.λ.π.
Καλά ρε Βασίλη πέρσυ εσένα έψαχνα δύο μέρες στο Πάικο????????
Είμουν με τα παιδιά από τα Γιαννιτσα που είναι φίλοι με τον Μάκη από την παρέα σας και θα σας βρίσκαμε στο Βάλε Ορβο το πρωί πριν την αναχώρισή σας από εκεί αλλά λόγο κολλημάτων (ιμάντες κτλ.)φθάσαμε αργά και βρήκαμε μόνο την φωτιά σας να σιγοκαίει.Τελικά αποφασίσαμε με την Τόνια να μείνουμε το βράδυ στα Λιβάδια στο Μοσχόπολις (οι υπόλοιποι έφυγαν για Γιαννιτσά)και την άλλη κάναμε μόνοι μας διερευνητικές ώσπου καταλήξαμε στους καταρράκτες Σκρα και συναντηθηκαμε εκεί εντελώς τυχαία μετά από δύο ημέρες.

Στο θέμα μας τώρα
Φροντίστε να είστε φουλαρισμένοι από καύσιμα γιατί όπως είπε και ο Βασίλης μπορεί να οδηγήτε ώρες μέσα στο βουνό μέχρι να καταλήξετε κάπου. Το Πάικο έχει άπειρους δρόμους!
Τη διαδρομή από Γιαννιτσά -Ελευθεροχώρι-Βάλε Όρβο-Λιβάδια την έχω καταγεγραμμένη στο gps.Επίσης για καταρράκτες Σκρα και λίμνη Μεταλλείου ξέρω πως θα πάω απλά δεν έχω το κομμάτι από Σκρά μέχρι λίμνη Μεταλλείου μέσα από το βουνό αν και την έχει το gps οπότε βγάζουμε άκρη.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να έρθω γι'αυτό και δεν βάζω το όνομά μου στην λίστα.
Θα είμαι stand by..........
Y.Γ.:Είμαι σίγουρος ότι θα τηρήσω την υπογραφή μου.
.......αυτός που θέλει να φτάσει στην κορυφή θα βρει τον τρόπο.....
.......οι υπόλοιποι θα βρουν μια δικαιολογία.......