MKB έγραψε:Θα ήθελα να μάθω για το που θα ψάξω για ξενοδοχείο.Μήπως να ρωτήσω στα Λιβάδια Πάικου,όπου υπάρχει ένας ξενώνας?Αλεξ(SIAL)ΒΟΉΘΕΙΑ
Φιλικά Γιωργος.
Για να βοηθήσω μια και τα έχω πρόχειρα αν και δεν ξέρω τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Τα βάζω όλα όσα έχω από την γύρω περιοχή με μια μικρή επεξήγηση
Γουμένισσα Δημοσθένης (243041302) Εδώ, η φιλοξενία είναι προσωπική υπόθεση. Η οικογένεια Μουζούρη πιστεύει στην αυθεντικότητα και την αρμονία με τη φύση και το περιβάλλον. Στο κέντρο της Γουμένισσας, αποπνέει ζεστασιά και θυμίζει περισσότερο σπίτι παρά τυπικό ξενώνα. Λειτουργεί και παιδότοπος.
Παρυφές (2343042615) Στα 3 χλμ. από τη Γουμένισσα προς τη θέση Γρίβα, θα αγναντεύετε τα βουνά όχι μόνο από το εστιατόριο του ισογείου αλλά και από τα δωμάτια.
Ορφέας (23430245500) Βρίσκεται στην άκρη του Πολύκαστρου και αποτελεί βάση για εξορμήσεις τόσο ανατολικά όσο και δυτικά του Κιλκίς.
Μοσχόπολις (2343025304) Ο πετρόχτιστος κοινοτικός ξενώνας στα Μεγάλα Λιβάδια διαθέτει καθαρά δωμάτια κι ένα εστιατόριό που σερβίρει νόστιμα κρεατικά, κοκορέτσι, κεμπάπ κ.ά.
Κρούσσια (6976672767) Ο ξενώνας «φωνάζει» επιστροφή στη φύση. Χτισμένος σε πλαγιά, αγναντεύει το δάσος των Κρουσσίων. Είναι ησυχαστήριο γι’ αυτούς που θέλουν να αφεθούν στη γαλήνη της φύσης και ταυτόχρονα σημείο εκκίνησης για εξερευνήσεις. Το χειμώνα θα προστεθεί κι ένα spa στις εγκαταστάσεις του.
Habitat (2341024708) Το καινούργιο, μοντέρνο κι εναρμονισμένο με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις ξενοδοχείο πόλης μπορεί άνετα να γίνει η βάση σας για τις εκδρομές προς τα Κρούσσια και τη Δοϊράνη. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα για μια άνετη διαμονή – στο μπάνιο θα βρείτε μέχρι και ζυγαριά.
Evridiki (2341022512) Ανακαινίστηκε πρόσφατα και η extra φροντίδα είναι ορατή. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Κιλκίς και τα δωμάτια έχουν θέα στο λόφο του Αϊ-Γιώργη.
Δόβηρος (2341097707) Μεγάλο ατού η θέση του μόλις λίγα μέτρα από τη λίμνη Δοϊράνη. Τα δωμάτια είναι φροντισμένα, όπως και το μοντέρνας αισθητικής εστιατόριο του ισογείου. Σερβίρει από κρεατικά της ώρας μέχρι λιμνίσια ψάρια.
Dimitra Palace (2341031334) Μεγάλο συγκρότημα, στις Μουριές, με άνετο κήπο, γήπεδα μπάσκετ, τένις και 5x5. Τα 20 διαμερίσματα μοιράζονται σε 10 μεγάλα κτίρια. Καλή πρόταση για μεγάλες παρέες.
Στα
Μεγάλα Λιβάδια στον κοινοτικό ξενώνα «Μοσχόπολις Λιβαδιων « (2343025045)
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.