Δεν είμαι κάτοχος vitara, αλλά έχουμε στην οικογένεια ένα suzuki, το baleno του 2001. Δίθυρο και hatchback, οπότε τώρα που γίναμε πολλοί λέμε να κάνουμε την κίνηση για ένα τετράθυρο τζιπάκι.
Απο το baleno έχω μείνει υπερ-ευχαριστημένος, 90000++ km και ο κινητήρας είναι σαν καινούριος! Δεν έχει ζητήσει τίποτα παραπάνω απο το καθιερωμένο service του. Μπορεί ο κινητήρας να είναι λίγο θορυβώδης αλλά
απο αξιοπιστία σκέτο διαμάντι (... να κάνουμε και λιγη διαφήμιση μιας και μάλλον θα το πουλήσω

Οπότε, για το επόμενο αμάξι σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά το vitara. Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω diesel και πρόσφατα έμαθα ότι ο βασικός λόγος που θα έπερνα πάλι suzuki δεν ισχύει για το diesel: ο κινητήρας είναι renault! Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, έχω κάνει και ειδικό ποστ στην κατηγορία Diesel. (http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?t=1958&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=).
Οπότε τώρα είμαι μεταξύ δύο: του diesel vitara που μου αρέσει πολύ και του subaru diesel boxer που θεωρώ επίσης πολύ καλό. Η λογική λέει το subaru και το συναίσθημα λέει το vitara

Οπότε φίλοι μου, κάντε το κοπο να πείτε την γνώμη σας είτε εδώ είτε στο άλλο post που έχω βάλει, ώστε να καταλήξουμε οριστικά και αμετάκλητα στο ένα και μοναδικό αυτοκίνητο!
Φιλικά,
Γιάννης