Πέρισυ που γράφτηκα και είχα χρόνο ακόμα, έκανα κάτι καλές εκτός δρόμου διαδρομές. Μέχρι τη στιγμη που το gv μου αποφάσισε να έχει δικό του χαρακτήρα και να μην πέρνει από λόγια.
Από εκείνη τη στιγμη, έχω μείνει σε πολλά σημεία σε Μεσσηνία και Αττική! Δεν έχω παράπονο, έκανα γνωριμίες με πολύ κόσμο!

Λοιπόν, να σας γράψω τον καημό μου, που πλέον μόνο με γέλια το αντιμετωπίζω! Εκεί που πας όμορφα και ωραία στη διαδρομή σου, η μηχανή σβύνει και το αυτοκίνητο δεν πέρνει μπρος ξανά (η μίζα γυρίζει και ανάβουν όλες οι ενδείξεις, ρεύμα στα μπουζί δεν πάει

Δεν είναι πάντα ο ίδιος χρόνος που σβύνει. Μου το έχει κάνει σε 30 χλμ, σε 100 χλμ, σε 250 χλμ κ.α., σε ευθεία, ανηφόρα και κατηφόρα, αν και γουστάρει περισσότερο τις ανηφόρες (πιθανότατα γιατι ζορίζεται). Τέλος Αυγούστου, ένας μάστορας που το είχα πάει, έστειλε τον εγκέφαλο του στην Αθήνα. Εκεί βρήκαν ένα καμμένο πυκνωτή μέσα, όπου και αλλάχτηκε. Το ξαναβάλαμε επάνω και για 4 μήνες δεν είχα πρόβλημα καθόλου. Μετά πάλι ξαναξεκίνησε και εξακολουθεί και το κάνει ακόμα.
Μας έδωσε την εντύπωση πως ήταν θέμα τροφοδοσίας, λόγω διακοπών που έκανε πριν σβύσει. Έτσι αλλάχτηκε η αντλία βενζίνης, αλλά μάταια.
Παίδες, δεν έχω τι άλλο να σκεφθώ, αλλά κι επειδή έχω πλήρη άγνοια περί αυτοκινήτων, δε ξέρω και τι να προτείνω στο μάστορά μου, που είναι και ο μόνος που βρήκα που ασχολήθηκε ουσιαστικά με την εύρεση λύσης, και ίσως να έχει τσαντιστεί περισσότερο αυτός απ' ότι εγώ, που δε βρίσκουμε λύση!
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, περιμένω τις απόψεις σας και από αύριο το ξαναπάω στον μάστορα γιατί κι εχτές το ξανάκανε. Ευτυχώς έχει καλό καιρό και μετακινούμε με το ποδήλατό μου, τουλάχιστον εντός πόλης, αν και θα ήθελα να φορτώσω τα ποδήλατα και να πάω σε κανά Ταϋγετο να τρέξω!
Υ.Γ.: Δεν έχει τύχει να το κάνει με βροχή, ευτυχώς αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με υγρασία π.χ. , επίσης ποτέ δεν έχει πλυθεί η μηχανή οπότε να έχει πειραχτεί κάτι από άγνοια, και έχει ελεγχθεί και ο συναγερμός σε ηλεκτρολόγο και δεν επηρεάζει τις λειτουργίες του.