v@gelis έγραψε:alex23 έγραψε:
καινουρια λαστιχα να φορας κατι θα βρει να πει ενας λαστιχας για να σου τα βγαλει off!!!![]()
![]()
![]()
υπαρχουν βεβαια και εξεραισεις στους λαστιχαδες αλλα ειναι μετριμενοι στα δαχτιλα.
ολοι κατα βαση κοιτανε το κερδος οπως καθε επαγελματιας.
οσο για την δεύτερη τετράδα αν και ειναι off topic θα σου πω τακτικές που εχουν γραφτεί και παλιότερα εδώ μέσα.
πολυ σπρέι σιλικόνης και μακριά απο υγρασία τον χειμώνα και απο ζέστη το καλοκαίρι σε σκιερό μέρος.
πρεπει να ξερουμε πάντως οτι δεν παιζει μονο ρολο η εμφάνιση του πέλματος αλλα και το ποσο σκληρή ειναι η γόμα!
εχω δει λάστιχο που ειναι σαν καινούριο αλλα ειναι 5ετιας και η γόμα του ειναι καμμένη/ξεραμένη με [color=#FF40FF]αποτέλεσμα να μην [/color]εχει σωστή πέδηση!!!
εχεις παραδειγμα???
![]()
![]()
![]()
![]()
να πω και εγω οτι πραγματικα το 2ο σετ βολευει....εγω θα τους κανω ενα καλο πλυσιματακι με το πιεστικο....θα τα περασω με σππευ ...και θα τα βαλω μεσα σε μαυρες σακουλες(ανοιχτα) και θα τα αφησω εκει για τον χειμωνα,...
καλοκαιρι παλι εξω....
Εχω δει κι εγω, κατι maxxis trepador αν δεν κανω λαθος ,τα οποια αλλαξαν μερικους ιδιοκτητες αλλα στο τελος κατεληξαν στον "μπαμπα" τους!

Κατα τα αλλα συμφωνω με τον Alex23.