Υπολογισμός κόστους βενζινης & LPG

Ερωτήσεις, κιτ, προβλήματα κι ό,τι αφορά την υγραεριοκίνηση.

Re: Υπολογισμός κόστους βενζινης & LPG

Δημοσίευσηαπό AlexandrosNGV » Τετ Μάιος 04, 2011 9:20 pm

Πολύ χρήσιμο :clap: :clap: :clap:
Grand Vitara 2.4 JLXE 2009
AlexandrosNGV
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

cb: Όχι
Name: Αλέξανδρος

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Σάβ Μάιος 07, 2011 3:05 pm

Ο λόγος που έβαλα υγρού ψεκασμού, αν και πιο δύσκολος στη ρύθμισή του και ακριβώτερος σαν σύστημα, ήταν για να αποφύγω τις τυχόν δυσάρεστες επιπτώσεις σε ξηρότητες και υψηλές θερμοκρασίες του αέριου, είδωμεν :D
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό maiktr » Τρί Μάιος 10, 2011 9:48 pm

Μιας και το topic αναφερετε στο κοστος κινησης να πω και εγω την εμπειρια μου.Πριν 2 μηνες περιπου αρχισε το αυτοκινητο να να μην μπορει να κρατησει το ρελαντι...Αναγκαζομουν σε καθε φαναρι να εχω το ποδι στο γκαζι για να μην πεφτει το μοτερ κατω απο 1100-1200 στροφες ωστε να μην σβησει..Επισκεψη στο συνεργειο στην Μεταμορφωση οπου μετα απο ελεγχο βρεθηκε συμπιεση στον πρωτο κυλινδρο 140 και στους αλλους 200-210..Αποτελεσμα κατεβασμα στο καπακι οπου βρεθηκε να εχει <<αρπαξει >> η εδρα της βαλβιδας στον πρωτο κυλινδρο. Μετα απο 15 μερες που το παρελαβα με επισκευη στο καπακι,τσιμουχακια βαλβιδων ,φλαντζες και εργασια το κοστος ηταν 1370 € χωρις να χρειαστουν αντικατασταση οι βαλβιδες. Επειδη ειχα αποσυνδεση την πλεξουδα του υγραεριου (ωστε να μπορει να δουλεψει ο μηχανικος) φευγοντας απο το συνεργειο και με αδειο ρεζερβουαρ φουλαρισα με τιμη τοτε 1,620 κοστος 90 €. μηδενισα το κοντερ και στα 465 χ.λ.μ. αναψε το κιτρινο φωτακι. αρα το κοστος περιπου 0,18 λεπτα ανα χ.λ.μ. Οταν επανασυνδεσα το υγραεριο και φουλαρισα (72 λιτρα Χ 0,79)= 57 € περιπου. Εκανα 480 χ.λ.μ. και ξαναγεμισα ....ειχα καταναλωσει 67,6 λιτρα Χ 0,79=53€ περιπου.Αρα κοστος με υγραεριο 0,11 ανα χ.λ.μ. Συμπερασμα οτι με 61000 χλμ με υγραεριο δεν με ενοχλησε και τοσο η ζημια...σημειωνω οτι για να μην ξανααντιμετωπισω προβλημα με την λιπανση τοποθετηθηκε ξεχωριστο δοχειο λαδιου που δουλευει με υποπιεση και στελνει κατευθειαν λαδι στο καπακι της μηχανης.
-NGV 6/08, 2.0 5D, Full extra
-Esp/Tcs,Xenon
-Yokohama GO-012 A/T-S (225/65/17)
Black Metallic [L.P.G.]
maiktr
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό lyggas » Τετ Μάιος 11, 2011 7:16 pm

maiktr έγραψε:Μιας και το topic αναφερετε στο κοστος κινησης να πω και εγω την εμπειρια μου.Πριν 2 μηνες περιπου αρχισε το αυτοκινητο να να μην μπορει να κρατησει το ρελαντι...Αναγκαζομουν σε καθε φαναρι να εχω το ποδι στο γκαζι για να μην πεφτει το μοτερ κατω απο 1100-1200 στροφες ωστε να μην σβησει..Επισκεψη στο συνεργειο στην Μεταμορφωση οπου μετα απο ελεγχο βρεθηκε συμπιεση στον πρωτο κυλινδρο 140 και στους αλλους 200-210..Αποτελεσμα κατεβασμα στο καπακι οπου βρεθηκε να εχει <<αρπαξει >> η εδρα της βαλβιδας στον πρωτο κυλινδρο. Μετα απο 15 μερες που το παρελαβα με επισκευη στο καπακι,τσιμουχακια βαλβιδων ,φλαντζες και εργασια το κοστος ηταν 1370 € χωρις να χρειαστουν αντικατασταση οι βαλβιδες. Επειδη ειχα αποσυνδεση την πλεξουδα του υγραεριου (ωστε να μπορει να δουλεψει ο μηχανικος) φευγοντας απο το συνεργειο και με αδειο ρεζερβουαρ φουλαρισα με τιμη τοτε 1,620 κοστος 90 €. μηδενισα το κοντερ και στα 465 χ.λ.μ. αναψε το κιτρινο φωτακι. αρα το κοστος περιπου 0,18 λεπτα ανα χ.λ.μ. Οταν επανασυνδεσα το υγραεριο και φουλαρισα (72 λιτρα Χ 0,79)= 57 € περιπου. Εκανα 480 χ.λ.μ. και ξαναγεμισα ....ειχα καταναλωσει 67,6 λιτρα Χ 0,79=53€ περιπου.Αρα κοστος με υγραεριο 0,11 ανα χ.λ.μ. Συμπερασμα οτι με 61000 χλμ με υγραεριο δεν με ενοχλησε και τοσο η ζημια...σημειωνω οτι για να μην ξανααντιμετωπισω προβλημα με την λιπανση τοποθετηθηκε ξεχωριστο δοχειο λαδιου που δουλευει με υποπιεση και στελνει κατευθειαν λαδι στο καπακι της μηχανης.

Σωστή προσέγγιση. :)
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
Εργάτης: Όχι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό lyggas » Τετ Μάιος 11, 2011 7:29 pm

everlive έγραψε:Καλη σας μερα !
Εχει βαλει καποιος απο εσας υγραεριο σε GV 3πορτο του 2005. Το σκεφτομαι αλλα ταυτοχρονα το φοβαμαι για πιθανον παρενεργειες.
Αν μπορει καποιος να βοηθησει για τυχον προβληματα, κοστος και καμια καλη ιδεα για την φιαλη.
Ευχαριστω εκ των προτερων....!

Εχω ίδιο αυτοκίνητο με το δικό σου και έχω τοποθετήσει υγραεριοκίνηση εδώ και 16.000 χλμ. περίπου. Εχω σύστημα υγρού ψεκασμού της icom το οποίο δεν χρειάζεται τοποθέτηση λαδιέρας και μου κόστισε 1.840 ευρώ. Ο κινητήρας εκτός από τα πρώτα χιλιόμετρα που χρειάστηκε αρκετές ρυθμίσεις, πλέον λειτουργεί άψογα. Δεν έχει χάσει αισθητά δύναμη, ενώ σε χαμηλές σ.α.λ. "τραβάει" καλύτερα.
Την δεξαμενή την έχω καλύψει με ένα ξύλινο κουτί το οποίο έχω επενδύσει εσωτερικά με κετσέ και εξωτερικά με ταπετσαρία. Με τον τρόπο αυτό το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, άσε που βάζω πράγματα από πάνω χωρίς πρόβλημα.
Πριν τοποθετήσω το σύστημα έκανα εξονυχιστική έρευνα και κατέληξα. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα, αλλά θα δούμε. Πάντως τον πρώτο λόγο έχει ο εγκαταστάτης, ότι σύστημα και να βάλεις.
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Τετ Μάιος 11, 2011 10:19 pm

maiktr έγραψε:Μιας και το topic αναφερετε στο κοστος κινησης να πω και εγω την εμπειρια μου.Πριν 2 μηνες περιπου αρχισε το αυτοκινητο να να μην μπορει να κρατησει το ρελαντι...Αναγκαζομουν σε καθε φαναρι να εχω το ποδι στο γκαζι για να μην πεφτει το μοτερ κατω απο 1100-1200 στροφες ωστε να μην σβησει..Επισκεψη στο συνεργειο στην Μεταμορφωση οπου μετα απο ελεγχο βρεθηκε συμπιεση στον πρωτο κυλινδρο 140 και στους αλλους 200-210..Αποτελεσμα κατεβασμα στο καπακι οπου βρεθηκε να εχει <<αρπαξει >> η εδρα της βαλβιδας στον πρωτο κυλινδρο. Μετα απο 15 μερες που το παρελαβα με επισκευη στο καπακι,τσιμουχακια βαλβιδων ,φλαντζες και εργασια το κοστος ηταν 1370 € χωρις να χρειαστουν αντικατασταση οι βαλβιδες. Επειδη ειχα αποσυνδεση την πλεξουδα του υγραεριου (ωστε να μπορει να δουλεψει ο μηχανικος) φευγοντας απο το συνεργειο και με αδειο ρεζερβουαρ φουλαρισα με τιμη τοτε 1,620 κοστος 90 €. μηδενισα το κοντερ και στα 465 χ.λ.μ. αναψε το κιτρινο φωτακι. αρα το κοστος περιπου 0,18 λεπτα ανα χ.λ.μ. Οταν επανασυνδεσα το υγραεριο και φουλαρισα (72 λιτρα Χ 0,79)= 57 € περιπου. Εκανα 480 χ.λ.μ. και ξαναγεμισα ....ειχα καταναλωσει 67,6 λιτρα Χ 0,79=53€ περιπου.Αρα κοστος με υγραεριο 0,11 ανα χ.λ.μ. Συμπερασμα οτι με 61000 χλμ με υγραεριο δεν με ενοχλησε και τοσο η ζημια...σημειωνω οτι για να μην ξανααντιμετωπισω προβλημα με την λιπανση τοποθετηθηκε ξεχωριστο δοχειο λαδιου που δουλευει με υποπιεση και στελνει κατευθειαν λαδι στο καπακι της μηχανης.

Η ζημιά έχει απόσβεση απο την αναλογία κόστους.Το μόνο πρόβλημα είναι οι μέρες που μένει κανείς ¨χωρίς αμάξι¨...
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ

Δημοσίευσηαπό maiktr » Τετ Μάιος 11, 2011 10:32 pm

Η ζημιά έχει απόσβεση απο την αναλογία κόστους.Το μόνο πρόβλημα είναι οι μέρες που μένει κανείς ¨χωρίς αμάξι¨...

Εμενα μου εδωσε αυτοκινητο το συνεργειο για ολες τις μερες που εμεινε μεσα και θελω να ευχαριστησω τον Σταυρο για την εξυπηρετηση...(παρεπιπτοντως πολυ οικονομικο το SWIFT)
-NGV 6/08, 2.0 5D, Full extra
-Esp/Tcs,Xenon
-Yokohama GO-012 A/T-S (225/65/17)
Black Metallic [L.P.G.]
maiktr
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Πέμ Μάιος 12, 2011 12:53 am

maiktr έγραψε:Η ζημιά έχει απόσβεση απο την αναλογία κόστους.Το μόνο πρόβλημα είναι οι μέρες που μένει κανείς ¨χωρίς αμάξι¨...

Εμενα μου εδωσε αυτοκινητο το συνεργειο για ολες τις μερες που εμεινε μεσα και θελω να ευχαριστησω τον Σταυρο για την εξυπηρετηση...(παρεπιπτοντως πολυ οικονομικο το SWIFT)

:handgestures-thumbupright: :handgestures-thumbupright: :handgestures-thumbupright:

Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Δημοσίευσηαπό scriptalex » Πέμ Μάιος 12, 2011 2:30 am

οντως ο πινακας πολυ κατατοπιστικος!Μην ξεχνατε οοτι για να βαλεις υγραεριο χρειαζεσαι αμεσως στην τσεπη 1500 ευρω το λιγοτερο,και αλλα τοσα στην ακρη σε περιπτωση ζημιας κινητηρα για να γινει επισκευηΤτουλαχιστον απο την δικη μου πλευρα απο την στιγμη που ξερω οτι θα κινηθω με πολυ λιγοτερα χρηματα θα αυξησω και τις βολτες,αρα η αποσβεση θα αργησει να ερθει,παντα θα ειμαι με το αγχος οτι εχω πειραξει ολη την ροη και την λειτουργια του κινητηρα με αποτελεσμα να μεινω σε κανενα βουνο με τα τσακαλια παρεα!Υπαρχει κατ εμε και ο πινακας του πραγματικου υπολογισμου κοστους και οχι ο 'εικονικος'
Προσωπικα δουλευω Γουδη και μενω Νικαια!πηγαινοερχομαι με το αμαξι σχεδον καθε μερα!με την παλια τιμη ( 1 ευρω/λ) χρειαζομουν περιπου 100-120 ευρω το μηνα σε καυσιμα !Τωρα με 1,7/λ θελω 180-200!Η διαφορα μου ειναι 80 ευρω,παλια οπου και αν πηγαινα ,πηγαινα με το αμαξι,ακομα και αποστασεις 800-1000 μ,τωρα φυσικα με τα ποδια,υπολογιζω κοστος ασκοπης μετακινησης 20-25 ευρω!!Αρα η πραγματικη διαφορα μου ειναι 50-60 ευρω το μηνα!!Πιστευω οτι το ποσο ειναι μικρο για να κατσω να μπω στην διαδοικασια του υγραεριου με ολα τα παραπανω που ειπα προβλημα κινητηρα κτλ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...
Άβαταρ μέλους
scriptalex
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: michelen AT
Suspension: oxi akoma
Name: alexis

Δημοσίευσηαπό vitara-gas » Πέμ Μάιος 12, 2011 8:40 pm

Το αυτοκινητο γενικοτερα κατα τη γνωμη μου ,ειναι για να μας υπηρετει κι οχι για να το υπηρετουμε.Στη δικη μου περιπτωση Vitara 1.6 8/2000 με 150.000 χλμ,η τποθετηση του υγραεριου ηταν μονοδρομος στο να "χαιρομαι" το αυτοκινητο μου,μιας και με αυτη την τιμη στη βενζινη θα το μετακινουσα για τα απολυτως απαραιτητα.Αν το πουλουσα αντε να επιανα 6000,και ηθελα αλλα 4000+ για να παρω π.χ. ενα ΚΙΑ picanto diesel το οποιο καιει 3λτ/100.Το εχω στο αυτοκινητο ηδη 26000 και προς το παρον ολα καλα.Κι ο κινητηρας να χτυπησει ολοκληρος πιστευω με ενα 600αρι να βρω αλλον οποτε δεν αγχωνομαι.Προς το παρον χιλιομετρα και εδρομες ;)
Μια μερα θα με εγκαταλειψουν ολοι,και θα μεινουν μονοι τους.
Άβαταρ μέλους
vitara-gas
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: hankook M/T
Suspension: mad/kyb
Name: Κωνσταντινος

Δημοσίευσηαπό alexisgon » Παρ Μάιος 13, 2011 3:08 am

vitara-gas έγραψε:Το αυτοκινητο γενικοτερα κατα τη γνωμη μου ,ειναι για να μας υπηρετει κι οχι για να το υπηρετουμε.Στη δικη μου περιπτωση Vitara 1.6 8/2000 με 150.000 χλμ,η τποθετηση του υγραεριου ηταν μονοδρομος στο να "χαιρομαι" το αυτοκινητο μου,μιας και με αυτη την τιμη στη βενζινη θα το μετακινουσα για τα απολυτως απαραιτητα.Αν το πουλουσα αντε να επιανα 6000,και ηθελα αλλα 4000+ για να παρω π.χ. ενα ΚΙΑ picanto diesel το οποιο καιει 3λτ/100.Το εχω στο αυτοκινητο ηδη 26000 και προς το παρον ολα καλα.Κι ο κινητηρας να χτυπησει ολοκληρος πιστευω με ενα 600αρι να βρω αλλον οποτε δεν αγχωνομαι.Προς το παρον χιλιομετρα και εδρομες ;)

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup:
Σίγουρα υπάρχει λύση,συνεπώς και αποτέλεσμα!
LPG Zavoli -> GV '99 - 5D,Πλύμνες Μile Μarker,Midland Alan 248
It only works for mud... |
alexisgon
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF 225/70/16 AT
Name: Αλέξης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Παρ Μάιος 13, 2011 6:03 am

alexisgon έγραψε:
vitara-gas έγραψε:Το αυτοκινητο γενικοτερα κατα τη γνωμη μου ,ειναι για να μας υπηρετει κι οχι για να το υπηρετουμε.Στη δικη μου περιπτωση Vitara 1.6 8/2000 με 150.000 χλμ,η τποθετηση του υγραεριου ηταν μονοδρομος στο να "χαιρομαι" το αυτοκινητο μου,μιας και με αυτη την τιμη στη βενζινη θα το μετακινουσα για τα απολυτως απαραιτητα.Αν το πουλουσα αντε να επιανα 6000,και ηθελα αλλα 4000+ για να παρω π.χ. ενα ΚΙΑ picanto diesel το οποιο καιει 3λτ/100.Το εχω στο αυτοκινητο ηδη 26000 και προς το παρον ολα καλα.Κι ο κινητηρας να χτυπησει ολοκληρος πιστευω με ενα 600αρι να βρω αλλον οποτε δεν αγχωνομαι.Προς το παρον χιλιομετρα και εδρομες ;)

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup:

+100000

Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Παρ Μάιος 13, 2011 6:53 pm

vitara-gas έγραψε:...Κι ο κινητηρας να χτυπησει ολοκληρος πιστευω με ενα 600αρι να βρω αλλον οποτε δεν αγχωνομαι.Προς το παρον χιλιομετρα και εδρομες ;)

Πολύ σωστός για την περίπτωση του Vitara.
Αν όμως χτυπήσει κινητήρας του NGV ... ? :roll:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό vitara-gas » Παρ Μάιος 13, 2011 10:41 pm

Ολα λυνονται Συνονοματε φτανει να τα βαλει κατω κανεις με χαρτι και μολυβι.Τοσο απλα!!.Θα ξεφυγω λιγακι απο το θεμα ,αλλα μετα απο 4 αυτοκινητα που εχω αλλαξει 2 καινουργια και 2 μεταχειρισμενα ,καινουργιο αυτοκινητο ΔΕΝ προκειται να αγορασω ξανα στον αιωνα τον απαντα.Ετσι ομως το βλεπω ΕΓΩ που κοιταω το αυτοκινητο σαν νουμερο,εξεταζοντας φυσικα την γενικοτερη κατασταση του,και γενικοτερα θεματα που αφορουν την ασφαλεια τη δικια μου και των γυρω μου .Εχω φιλους που ουτε να το σκεφτουν για μεταχειρισμενο και η αποψη τους ειναι σεβαστη ,γιατι θα μπουν σε μεταχειρισμενο και θα αρρωστησουν.....Κι αυτο ειναι που εχει σημασια στην τελικη.Οι επιλογες που κανουμε οσον αφορα τις προσθηκες- αλλαγες στο αυτοκινητο μας που το εχουμε σαν δευτερη γκομενα (καποιοι ισως και σαν πρωτη) ,να "καθεται" καλα μεσα μας και να μας κανει χαρουμενους ;)
Μια μερα θα με εγκαταλειψουν ολοι,και θα μεινουν μονοι τους.
Άβαταρ μέλους
vitara-gas
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: hankook M/T
Suspension: mad/kyb
Name: Κωνσταντινος

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Δευτ Αύγ 13, 2012 10:45 am

Μετακινήθηκε από τη Γενική Συζήτηση... :idea:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Lpg - Υγραεριοκίνηση

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες