συγνωμη αλλα εγω διαφωνο,οκ να μην βασανιζοντε τα ζωντανα αλλα δεν θα πω κτηνος τον κινεζικο λαο επειδει τρωει σκυλους και γατες, δηλαδη δεν μπορουν να πουν το ιδιο σε μας για τα αρνια και τα κατσικια?στην ιταλια το κρεας αλογου ειναι απο τις πρωτες σε εκτιμηση τροφες, κτηνοι και αυτοι?στη ρουμανια και πολονια τρωνε την αρκουδα και αυτοι κτηνοι?στη σιγκαπουρη υπαρχουν εκτροφεια κροκοδειλων που ειναι γαι δερματα και βρωση,στην αφρικη τα φιδια και παει λεγοντας...μην τρελενεστε δεν παει να πει οτι επειδει τρωνε κατι διαφορετικο απο μας ειναι και κτηνοι,απλα διαφερουν απο εμας. υγ βατραχοποδαρα εχει δοκιμασει ποτε κανεις ? αν ναι πως ειναι το χω περιεργια?

( καποτε ετυχε να φτιαχνουμε το παρτερι ενος σφαγειου, ειρθε ενα φορτηγο γεματο κατσικια τα εκανε ανατροπη σε μια μικρη περιφραγμενη αλανα,μετα απο 10 λεπτα βγηκε ο σφαγεας κραταγε κατι σαν αερομπιστολο τα επιανε ενα ενα και τα θανατωνε, απο κει στο τσιγκελι οπυ αλλος το εγδερνε αλλος το τεμαχιζε και παει λεγοντας, τα ανατρηχιαστικα της ιστοριας ηταν 2 πραγματα το ενα οτι ολα τα ζωντανα καταλαβενοντας τον θυτη τους ειχανε μαζευτει ολα σε μια πλευρα και παταγανε το ενα το αλλο και το δευτερο οτι τα νεκρα σωματα κουνιοντουσαν επανω στο τσιγκελι καθολη τη διαδικασια γδαρσιματος και τεμαχισμου,ομως δεν μπορω να πω κτηνος ουτε το σφαγεα ουτε τους υπολυπους που δουλευανε εκει, εγω φυτευω λουλουδια για τα προστοζην αυτος σφαζει ζωα ετσι ειναι η ζωη)
Τελευταία επεξεργασία από
manos12-74 και Πέμ Απρ 21, 2011 8:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.