από Capellino » Δευτ Απρ 18, 2011 10:05 am
Καλως σας βρηκα παιδια και χαιρομαι πολυ που ειμαι εδω.γνωρισα ηδη τον τασο(f_tasos) και τον δημητρη (dimitriskm)
Kaι χαρηκα παρα πολυ πραγματικα και ανυπομονω να γνωρισω και τους υπολοιπους,αν και ειστε λαος εδω μεσα.ελπιζω να τα καταφερω να σας γνωρισω ολους.
Και για να απαντησω στον k_fanis
Γενικα αρχισα πο punk και metal.επαιζα σε διαφορες μπαντες.κυριος ξενα ακουω.οτι εχει σχεση γυρω απο το ροκ.δε ξερω αν θα προσβαλω καποιους αλλα δεν ακουω πολυ ελληνικα.ποιοτικ και σωστα για μενα πραγματα,οπως ξυλουρη,παπαζογλου θεος χωρεστω τον ανθρωπο.μεγαλος καλιτεχνης αν και εχω πολλους ελληνες καλιτεχνες στο στουντιο μου που ερχοντε να τους ηχογραφησω και να κανω παραγωγη.ειδικα απο τοτε ποθ εφυγα και πηγα βωστονη να σπουδαζω mixing engineer τα βρισκω ακομα ποιο δυσκολα τα ελληνικα.και σε μια χωρα που ειχε τοσο ομορφη μουσικη παιδια με τα δημοτικα και τα ρεμπετικα.με ποναει σα μουσικος και σαν ελληνας σε αυτο το σημειο που εχουμε φτασει να κυριαρχει η βλακει και το σκυλοποπ και να πρεπει να σε γ@@@@@ στη κυριολεξια για να πας μρποστα.συγνωμη για τη λεξη αλλα δε ξερετε ποσα ταλαντουχα παιδια μου ερχοντε στο στουντιο και γραφουν κομματαρες.και πανε σε εταιριες και τους λενε να τους κατσουν για να τους προωφησουν,
Τελως παντων.πολυλογησα,.
Γειας και παλι παιδια και εχετε καποιο σχημα η τραγουδατε.θα χαρω πολυ. Να σας βοηφησω
Γεια και χαρα και ευχαριστω πολυ ολους