blackpit3 έγραψε:Πραγματικα πολυ ωραιες εκδρομες.Να ρωτησω ομως κατι.Βλεπω και παιδια μαζι σας και πραγματικα σας θαυμαζω γι'αυτο.Ειναι ο μονος λογος που με κανει να σκεφτομαι πως να ερθω.Τι θα κανω με τα παιδια μου(8 και 6)θ'αντεξουν την εκδρομη?Εσεις πως τα καταφερνετε?
Κανένα πρόβλημα φίλε μου, μεγάλα παιδιά έχεις, τι να πούμε και εμείς που κουβαλάμε ακόμα τις πάνες μαζί μας

Στην αρχή και εγώ είχα ενδοιασμούς, αλλά μετά το Crash Test την Πρωτοχρονιά, δεν τα λυπάμαι καθόλου, αυτά θα πρέπει να λυπούνται εμάς, εκείνα δεν έχουν ανάγκη, παρά μόνο αποό ευκαιρίες και άπλετο χώρο για δραστηριότητες που μόνο στο βουνό τα βρίσκουν πλέον
Βγάλτα στο βουνό να το ευχαριστηθούν
Α! και ξέχασα.... τα CD με τα Στρουμφάκια, έχουν αφήσει και την τελευταία ρανίδα μέσα στο CDplayer
Tzivitzonis έγραψε:SIAL έγραψε:Ovarkaris και MKB τα φώτα σας παρακαλώ!!!
Και όχι μόνο!!! ΠΟΣΟΙ άλλοι φέρνουν παιδάκια τόσων και λιγότερων ετών στις εκδρομές;;; Μαύρε Πιτ.... είναι η χαρά των παδιών!!!! Άμα περιηγηθείς περισσότερο στις φωτό των εκδρομών θα ανακαλύψεις ότι σε πολλές από αυτές (και όχι πάντα μονοήμερες) γινόταν....της παιδικής χαράς!!!

Έπεράσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα.... Λαλαλαλαλααααα (σε τόνους Στρουμφς...)