από antonis1627 » Πέμ Απρ 14, 2011 7:18 pm
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτό που μου συνέβη εχθές το μεσημέρι και για το οποίο βρέθηκε η λύση του προβλήματος κατά την διάρκεια της χθεσινής συνάντησης για καφέ.
Το μεσημέρι λοιπόν βάζοντας το κλειδί στη μηχανή του οχήματος παρατηρώ ότι αργεί να ξεκινήσει το multimedia του αυτοκινήτου,εκτός από αυτό βέβαια ψάχνοντας το μενού του για να βεβαιωθώ ότι όλα δουλεύουν σωστά δεν παίζει η tv και στη θέση της αντί να γράφει tv γράφει video και η οθόνη του μηχανήματος είνα μαύρη χωρίς να δέχεται καμμία επέμβαση από μέρους μου.
Αμέσως αφού δεν μπορώ να κάνω τίποτα τηλεφωνώ στο κατάστημα που μου έχει γνωρίσει η επίσημη Suzuki ως εξουσιοδοτημένο για τεχνικό servise.Ο ιδιοκτήτης μου είπε να το πάω από κοντά να το δει όπως και έπραξα.
Φθάνοντας και αφού το είδε η πρώτη του κουβέντα ήταν αν έχει γίνει ποτέ αναβάθμιση λογισμικού γιατί μπορεί να κολλάει από εκεί.Του είπα ναι.Κατόπιν κάνοντας και αυτός έλεγχο και βλέποντας ότι γράφει video στη θέση που έπρεπε στο μενού να γράφει tv,η οθόνη να είναι μαύρη και να μην δέχεται επέμβαση μου λέει ότι έχει βλάβη η tv και πρέπει να σταλεί στην αντιπροσωπεία για servise.
Εντάξει του λέω πότε θα το έχω πίσω και πόσο το κόστος?
Αύριο το μεσημέρι(Τετάρτη δηλαδή) τέτοια ώρα θα είναι εδώ (3.00 μ.μ.) γιατί θα το πάω εγώ και το κόστος κάνα διακοσάρι περίπου.
Το βράδυ λοιπόν κατά τη διάρκεια του καφέ αναφέροντάς το αυτό ο Τάσος μου λέει δεν φταίει η tv θέλει reset το μηχάνημα να βγει τελείως από το όχημα για κάνα 3ωρο και θα επανέλθει κανονικά.Έχει ξανασυμβεί και έτσι μένοντας αποσυνδεδεμένο από το ρεύμα ξεκολλάει.
Άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια.Αμέσως τηλεφωνώ στον τεχνικό και του λέω πρώτα να μου πει ακριβώς το κόστος από την Kenwood και μετά να προχωρήσει η επισκευή του.
Κουβέντα στη κουβέντα με τον Τάσο ρωτάει για τον δέκτη της tv που βρίσκεται πίσω από τα περιστροφικά χειριστήρια του λέω ότι πήρε μόνο την οθόνη του multimedia,τότε τι βλάβη διαπίστωσε αυτός και κατ' επέκταση θα βρει η kenwood χωρίς να έχει το δέκτη της tv?
Άλλη ψυχρολουσία για μένα.Πάμε στο αυτοκίνητο το ψάχνει ο Τάσος και ο δέκτης στη θέση του.Μου λέει το μηχάνημα το έχει στο μαγαζί και δεν το έστειλε κάτω αλλά και να το έστειλε γιατί σου είπε βλάβη tv χωρίς να βγάλει και τον δέκτη για τον στείλει και αυτόν?
Τον ξαναπαίρνω τηλέφωνο και του λέω ότι να φέρει πίσω το μηχάνημα γιατί δεν θα το φτειάξω να παίζει η tv αφού όλες οι υπόλοιπες λειτουργείες του δουλεύουν κανονικά.
Απάντηση? γιατί φαίνεται κατάλαβε ότι υποψιάστηκα ότι κάτι συμβαίνει.Τον δέκτη δεν τον έβγαλα είναι στο αυτοκίνητο απάνω.
Τώρα πως γίνεται να έχει βλάβη η tv χωρίς να βγάλει δέκτη για έλεγχο δεν ξέρω.
Σήμερα λοιπόν πήγα τον πήρα.Η βλάβη που είχε και διορθώθηκε? Είχε σπάσει η βάση που μπαίνει και κουμπώνει το καλώδιο από τον δέκτη πίσω στο multimedia το μικρό scart δηλαδή.Τώρα κατά πόσο είχε και αυτό πρόβλημα δεν ξέρω.
Το κόστος για το βάλε-βγάλε,πήγαινε-έλα απο την kenwood 30 ευρώ.Καταλάβατε λοιπόν τι έγινε?
Αυτό λοιπόν το ζήτημα βρήκε τη λύση του κατά τη διάρκεια του χθεσινού καφέ.
Ευχαριστώ λοιπόν ξανά τον Τάσο και τα υπόλοιπα παιδιά που βρεθήκαμε στον καφέ γιατί με γλύτωσαν από ένα έξοδο κοροιδίστικο.
Τελευταία επεξεργασία από
antonis1627 και Παρ Απρ 15, 2011 6:39 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ