Τι ξέθαψα τώρα...........τέσπα ίσως κάποιοι παρατήρησαν οτι το αμαξάκι μου έλειπε απο τα γενέθλια παρά το γεγονός οτι ήμουν παρόν

ξεκινάω την Κυριακή το πρωί ωραία και καλά, σε λίγα μέτρα απο το σπίτι γνωστές λακούβες και όχι μόνο αλλα ένα πρωτόγνωρο γκούπ εμπρός αριστέρα

ιδέα μου θα είναι προχωράω, Αττική οδό όλα καλά, με το που βγαίνουμε στην Εθνική οδό { αλλος πλανήτης και οδόστρωμα γκούπ

} ερώτηξη προς την υπόλοιπη παρέα δια μέσω ασυρμάτου έρχεται η απάντηση top mount. Λίγο πριν κόψουμε για βουνό, αριστερά στον παράδρομο της Εθνικής κοντά στην Κινέτα , άνοιγμα καπό και ω του θαύματος το top mount κόντευε να τρυπήσει το καπό

Συνεννόηση με την το γραφείο της INTERSALONICA που ήταν εκεί κανένα πρόβλημα αφήστε το εδώ { ωραίοι

} . Μοιραζόμαστε πράγματα, γυναίκα, εγώ σε 3 αυτοκίνητα και βούρ. Το πως περάσαμε είναι γνωστό
Επιστροφή, παίρνω το αμάξι { αφου είχα ρωτήσει αρκετούς φίλους - ευχαριστώ όλους - } και σιγούλια σιγούλια επιστροφή προς το σπίτι με την συνοδεία DPOL & CHAR { μάγκες για άλλη μια φορά ευχαριστώ

} . Δευτέρα πρωί, διαμέσου Αττικής οδού και με ταχύτητα αραμπά που μεταφέρει 1.000 καρτέλες αυγά

στο χειρουργείο του γνωστού ιατρού κ.κ.Κυριάκου Αθανασίου

Το πόρισμα το αναμενόμενο. Κομμένο το top mount. Φυσικά θα αλλαχθούν και τα δύο και ευκαιρία να τοποθετήσω και τα έμπροσθεν σινεμπλόκ

. Ο ασθενής θα πάρει εξιτήριο αύριο οπότε θα έχουμε και φωτορεπορτάζ
Με δεδομένο το ότι έχω κάνει μόλις 59.000 χιλιομετράκια και τα αλλάζω για δεύτερη φορά

η απορία μου είναι αν τελικά όποιος τις λακούβες και τις πέτρες καβαλεί τα top mount γ%&^$^%$ ή απλώς είναι τελείως της πλάκας σαν υλικό

ιδωμεν

Και δεν είναι το θέμα του κόστους, απλώς μου την έσπασε και μου χαλασε την όλη διάθεση

Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ