από libero » Παρ Απρ 01, 2011 7:56 pm
Καλως ήρθα. Δίνω μια ολοκληρωμένη με τα στοιχεία μου για να μη σας βασανίζω με ερωτήματα. Πάντως μου αρέσει αυτή η συνοχή ακόμη δεν γράφτηκα και να τα 20 ποστ.
Βασικά με λένε Λευτέρη είμαι δραμινός και βρίσκομαι στο Μπάρι της Ιταλίας. Κτηνίατρος που κάνω κάτι σαν την ειδικότητα της Ιατρικής αλλά η δική μου είναι πάνω στη γαλακτοπαραγωγή, στη διατροφή και ανάπτυξη και φυσικά σε ότι έχει να κάνει με το θέμα εγκυμοσύνης γέννας κλπ στην αγελάδα και στη βουβάλα που είναι και άμεσα συνδεδεμένα με την γαλακτοπαραγωγή την ίδια. Μέσα στην επόμενη χρονιά πρέπει να επιστρέψω στην πατρίδα μου γιατί αλλιώς η αρραβωνιαστικιά μου θα πάρει το τηγάνι και δεν είμαστε για τέτοια γιατί η μάνα της της έκανε δώρο κάτι καινούρια τεφάλ. Αυτά για τη ζωή μου. Το αυτοκίνητο είναι το Grand Vitara το παλιό μοντέλο. Για να εξηγούμαστε είναι το ακριβώς προηγούμενο από αυτό που είχε στη μάσκα τη χρωμιοτή φάσα. Εκεί στο δέσιμο του καπό μπροστά για να καταλαβαινόμαστε. Φώτο δεν έχω θα ανεβάσω κατά το πάσχα που θα κατέβω ελλάδα γιατί το όχημα είναι εκεί. Είναι 3θυρο, χρυσό κλασσικό χρώμα, όλα πάνω είναι της μαμάς και μου είχε κάνει ένα πρόβλημα στην τετρακίνηση το οποίο ακόμη δεν έχω κοιτάξει να το λύσω γιατί δεν χρειάστηκε. Δεν το έχω πάει ποτέ εξτριμ. Μόνο χαλαρά στο κυνήγι. Θα κάνω και ποστ στα μηχανολογικά να με βοηθήσετε όσο μπορείτε γιατί ενώ όταν το έπαθε ήτανε ακόμη σε εγγύηση ο απατεώνας ο αντιπρόσωπος δε θέλησε να το διορθώσει γιατί ήτανε μια βδομάδα από τη λήξη της εγγύησης και το άφησα έτσι γιατί έξω μου είχανε πει 1500 και δεν ήμουνα για τέτοια σχέδια. Άλλα δεν έχω να σας πω. Τα λέμε στα μηχανολογικά.