Αν και λόγοι οικογενειακοί δεν μου επέτρεψαν να κάνω κάποια πράγματα που θα ήθελα για τα μέλη του club στη συνάντηση.Μετα απο αυτόν τον ¨καφέ¨ θα ήθελα να πώ απο τα βάθη της καρδιάς μου....
-
Ευχαριστώ σε όσους παραβρέθηκαν πραγματικά είστε απίστευτοι και πάντα να περνάτε έτσι οι στιγμές που φεύγουν πισω δεν γυρνούν
-
Ευχαριστώ σε όσους ήθελαν να παραβρεθούν αλλά λόγω ανηλυμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν,παιδιά μην αγχώνεστε αφού έγινε η αρχή...
Ειδική μνεία οφείλω να αποδόσω στον Φάνη .... (με άφησες άφωνο) τέτοιοι άνθρωποι μόνο μια φορά στα 1000
Ειδική μνεία στον Νίκο ο οποίος οργάνωσε το όλο σκηνικό.Νίκο δεν ήσουν και πολύ ομιλητικός
Ειδική μνεία οφείλω να αποδόσω στον Τάσο .... (ξέρει αυτός) που μου απέδειξε για μιά ακόμα φορά οτι είναι ψυχάρα
Ειδική μνεία στον Γιώργο ,που αν και πικραμένος απο την ΑΕΚ έκανε την καρδιά του πέτρα και ήρθε.Γιώργη το BMW
θα το λάβεις έτοιμο
Ειδική μνεία οφείλω να αποδόσω στον Κώνσταντίνο ,που αν και κομμάτια απο την δουλειά παραβρέθηκε γνωρίζοντας οτι είχε μπροστά του το ταξίδι της επιστροφής
Ειδική μνεία στον Δημήτρη που εμφανίστικε ως γαμβρός με κουστούμι και γραβάτα΄απο τη δουλειά του
Ειδική μνεία στον Νίκο οπου με την φωγραφική του μηχανη αποθανάτησε την βραδιά.Νίκο οι συζητήσεις μαζί σου είναι πάντα επικοδομητικές
Ειδική μνεία στο Μάκη ο οποίος προσφέρθηκε να με μεταφέρει στο Μπάκα ενω στην κατ΄ιδίαν συζήτηση που είχαμε ανλύσαμε πολλά
Ειδική μνεία στον Βασίλη και τον Τάκη που κάτσαμε μέχρι αργάμιση και κάναμε μακρά συζήτηση για θέματα επικαιρώτητας
Ειδική μνεία στον Πάνο και τον Βασίλη οι οποίοι ήρθαν οικογενειακώς,Πάνο να χαίρεσε τις κοράκλες σου
Ειδική μνεια στον Σερβιτόρο του μαγαζιού ο οποίος υπομονετικά έκανε τα πάντα για να μας πεί οτι πρέπει να κλείσει και δεν μας πλάκωσε στα

όταν εμείς το παίζαμε αδιάφοροι
Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι τα πράγματα διαφορετικά (για μένα) και να πράξω αυτό που θέλω για το club.Συγνώμη που ήμουν αχτένιστος αλλά ο αέρας της Πεντέλης έφταιγε,την επόμενη θα βάλω φιλέ

* Τα

θα ήταν περισσότερα αλλά παίρνει μέχρι 20...