από 4troxos » Παρ Νοέμ 14, 2008 12:03 pm
Eτσι γίνεται , με τα παλιας τεχλολογιας λαδια ,αμέσως μαυρίζει ,το ξέρω από το επαγγελματικό το αμάξι που έχω αρκετά χρόνια τώρα.
ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SUZUKI ,ΔΗΛ. ΤΑ SHELL
ULTRA EXTRA 5W-30 , ACEA C3 ΑΥΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΑ.
Όσο αφορά την στάθμη, παίζει ενα θεματάκι εδώ, με τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα όπου λένε ότι από το εργοστάσιο δεν το φουλάρουν λάδι , γιατι μπορει να ανεβει η σταθμη απο την αναγεννηση του dpf (βλ. σχετικο αρθρο) .....!Εγώ πάντως τα πέταξα στα 1.600 km και μετά τα έβαλα κανονικά στο full.
-ΤΑ SHELL
ULTRA EXTRA 5W-30 δεν φαινονται καλα στη βεργα ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ.-ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ...ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ DPF.
ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 5W-30
ACEA C3 .

- 90020.jpg (106.87 KiB) 29298 προβολές
Shell Helix Ultra Extra contains special cleansing agents that actively prevents dirt building up in your engine, leading to a smoother and quieter drive. Meets service requirements of Citron, Peugeot and Renault.
Formulated for new diesel cars with particulate filters
Specially designed to work in diesel vehicles fitted with particulate filters, Shell Helix Ultra Extra is a low-SAPS motor oil. This means that it contains low levels of sulphated ash, phosphorous and sulphur to protect after-treatment devices.
Τελευταία επεξεργασία από
4troxos και Τετ Απρ 13, 2011 11:08 pm, έχει επεξεργασθεί 11 φορά/ες συνολικά
03/08,5D,full extra,esp/tcs,Ποδιές XMC,lift +2",cruise control,
Φιλτρο αερος K&N , kenwood 7200,Nuvicam ,κοτσαδορος απ/νος,
λασπ/ρες,parktronic, rear view camera, σποτάκια ,προστ/κα πλαινα,
alarm,ανεμοθ/στες, μπαγαζιέρα ορφ,7-8 lit/100km.