από 4troxos » Τρί Μαρ 15, 2011 8:58 pm
........να θυμηθω λιγο τα περυσινα τα δικα μου εκει μεσα .......
Μιλαμε τωρα μεσα στο Βιτσι στα 1500- 1600 μετρα υψομετρο ,δασικος δρομος ,που ξεκιναει πιο κατω απο το χιονοδρομικο του Βιτσιου (πανω απο την Καστορια)και καταληγει στο Νυμφαιο διασχιζοντας στην ουσια τον μεγαλυτερο ορεινο ογκο του συγκεκριμενου βουνού.
Χιονι που κοβοταν μονο με το φτυαρι και εγω ημουν χωρις ιμαντες-χωρις φτυαρι και χωρις παρεα απο αλλα αυτοκινητα !!!!!!!!!!!!!Αφου προχωρησα μεσα στο δασος , σταματαω λιγο για να εκτιμησω την κατασταση και βλεπω καποιους αλλους "λατρες της περιπετειας του χαβαλε".... 3 αυτοκινητα να ερχονται.Τους ρωταω εαν εχουν καποιο εξοπλισμο και παιρνω αρνητικη απαντηση.Ουτε λαστιχα off δεν φοραγαν!!!!!!ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!Αφηνω το discovery να με περασει αλλα αυτο "χαροπαλευε".......σε καποια φαση κανει δεξια να περιμενει και την υπολοιπη παρεα του και τον προσπερναω "αερας"...τα υπολοιπα τα ξερετε.
Το αμαξι μου παροτι ψηλωμενο έσερνε συνεχεια πανω στο χιονι αλλα η θερμοκρασια δεν ηταν πολυ χαμηλη...
(εαν θυμαστε περυσι την επομενη των Χριστουγεννων το μεσημερι ειχαμε 12-17 βαθμους στην βορεια ελλαδα.)
Η παρακατω εικονα που μας δειξατε ,τα λεει ολα!!!!ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ

- 16.jpg (118.87 KiB) 1007 προβολές
Τελευταία επεξεργασία από
4troxos και Τρί Μαρ 15, 2011 9:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
03/08,5D,full extra,esp/tcs,Ποδιές XMC,lift +2",cruise control,
Φιλτρο αερος K&N , kenwood 7200,Nuvicam ,κοτσαδορος απ/νος,
λασπ/ρες,parktronic, rear view camera, σποτάκια ,προστ/κα πλαινα,
alarm,ανεμοθ/στες, μπαγαζιέρα ορφ,7-8 lit/100km.