Γεια σε όλους,
Πρόκειται να πάρω ένα GRAND VITARA 1.6L 5/2003 με 88.000 χλμ. Το αυτοκίνητο το ξέρω, είναι του κουμπάρου μου και κολλητού. Είμαστε 50αρηδες, ειναι εξαιρετικός οδηγός, το φύλαγε πάντα σε γκαράζ, και τετρακίνηση είχε βάλει μονο μερικες φορές όταν χιόνιζε, μένει βόρεια. Το ξέρω, ειναι ατρακάριστο, μόνο που αυτός είναι λίγο χύμα, δηλ. έκανε όλα τα σέρβις μέχρι πέρυσι σε εξουσιοδοτημένο κάπου Κηφισιά, Ερυθραία, που έκλεισε και από τοτε σε έναν Θανάση , πίσω από τον ΟΤΕ στο Μαρούσι, μήπως τον ξέρει κανείς? Μέσα όμως το έχει κάνει χάλια, έτρωγε σουβλάκια, επινε καφέδες δεν το έπλενε, θέλει ενα πολύ καλό πλύσιμο.
Θέλω να το πάω για τα 90.000 , θα το πάω όμως τώρα, πριν τα 90, να αλλάξω ιμάντα και εξάτμιση, το πίσω μόνο και ότι άλλο χρειαστεί.Θελω να του κάνω ενα πολύ κάλό σέρβις γιατί μετα τον Μάιο το αυτοκίνητο θα είναι 6 μήνες σε νησί, και τους άλλους 6 Αθήνα.
Θάθελα να μου πείτε σας παρακαλώ¨
1. Την γνώμη σας για το μοντέλο
2. Ενα πολύ καλό συνεργείο ή καλό μηχανικό και εκτός εξουσιοδοτημένου. (ενα φίλος που το έχει από 1995 και το αυτοκινητο του ειναι τζιτζί μου τον ΤΟΥΝΤΑ)
3. Τι πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα.
4. ...και αααχ!(πόσο θα μου καίει?) στο νησί κυρίως όχι off road σε ασφαλτο και λίγο χωματόδρομο πολύ βατό.
Αα! και να μην ξεχάσω, ξέρετε που μπορώ να κάνω ενα εσωτερικό καλύ πλύσιμο, να βγούνε τα καθίσματα (έχει λαδιές ) να τα καθαρίασουν καλά-καλά, πό σο πάει αυτό?
Με την πρώτη και σας.... ζάλισα!
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα
Δημήτρης