Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω adaptors για τα σημεια που δειχνουν στα κοκκινα βελακια.
Σημ. 1) Σκεφτηκα να βαλω ενα θυλικο usb ωστε να μπαινει κανενα Flashdisk για το CD player. Σημ. 2) Ενα αλλο 12V adaptor οπως υπαρχει ειδη επανω.Αλλα δεν θα χωραει στην εγκοπη(Τι αλλο μπορει να μπει )
Πρέπει να τα "απομακρύνεις" από το cb, το οποίο θα έχεις "κρύψει" κάτω από το τιμόνι π.χ. ή κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Ψάξε στην ενότητα "Αξεσουάρ" και θα βρεις πολλές ιδέες για όλα, ακόμα και για αυτά που δεν έχεις σκεφτεί ακόμα
panoshm έγραψε:Πρέπει να τα "απομακρύνεις" από το cb, το οποίο θα έχεις "κρύψει" κάτω από το τιμόνι π.χ. ή κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Ψάξε στην ενότητα "Αξεσουάρ" και θα βρεις πολλές ιδέες για όλα, ακόμα και για αυτά που δεν έχεις σκεφτεί ακόμα
Πανo δεν ενδιαφερομε για CB Εμενα με ενδιαφερει πρωτιστος το USB και αμα υπαρχουν adaptors ετοιμοι για την τοποθεσια σε αυτη τη θεση. Στην ενοτητα "Αξεσουαρ" δεν υπαρχει τιποτα για αυτο το θεμα.
marsias έγραψε:Εμενα με ενδιαφερει πρωτιστος το USB και αμα υπαρχουν adaptors ετοιμοι για την τοποθεσια σε αυτη τη θεση. Στην ενοτητα "Αξεσουαρ" δεν υπαρχει τιποτα για αυτο το θεμα.
Για USB, όντως δεν υπάρχει αλλά έγραψες
marsias έγραψε:(Τι αλλο μπορει να μπει )
Γιαυτό στο έγραψα
Πιστεύω πρέπει να βρεις φισάκι θηλυκό USB παρόμοιο με αυτά που στερεώνονται στο πίσω μέρος μιας matherboard. Θέλει ψάξιμο, δε λέω, αλλά αξίζει το κόπο.... Σου προτείνω να βρεις κάποιο που να έχει και κάποιο "καπάκι" για τις σκόνες
Καλή επιτυχία στο ψάξιμο, και που'σαι..... ενημέρωσε και την ενότητα "Αξεσουάρ" για να έχει και για USB
Καπως ετσι το σκεφτηκα και εγω. Το Θυλικο usb υπαρχει ειδη απο το ιδιο το JVC CD με αρκετο μακρυ καλωδιο ωστε να φτασει στην εγκοπη. Το προβλημα μου ειναι η σταθεροποιση. ΔΕΝ θελω να κοψω το πλαστικο ουτε και να το κολλησω με κολλα ...Γιατι ?
Αμα θελω αργοτερα να βγαλω το JVC CD(αντικατασταση) θα εχω μια ασχημη τρυπα
Γιαυτο και λεω μηπως υπαρχει ετοιμο κομμενο "πλαστικακι" ωστε να αντικαταστησω το υπαρχοντα και εφοσον καποια στιγμη κανω αντικατασταση το CD, να βαλω το παλιο πισω και ολα ενταξη.
Τελευταία επεξεργασία από marsias και Πέμ Φεβ 24, 2011 10:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
EVGENIOS έγραψε:Πιστεύω ότι και να κάνεις κάποια στιγμή αντικατάσταση της πηγής σου, σίγουρα η καινούρια θα έχει usb. Δεν θα αχρηστευτεί
Τωρα που το σκεφτομαι καλα, το JVC εχει 2 USB ports(μποστα και πισω). Στο πισω(αυτο ηθελα να ερθει μπροστα) θα μπει μονιμος ενα BLUETOOTH adaptor , επομενος μπορει να μεινη "κρυμμενο" καπου πισω στο μηχανημα
Δεν ξερω εαν ετσι "κρυμμενο" το bluetooth θα εχει καλη επαφη με το κινητο μου
marsias έγραψε:Καπως ετσι το σκεφτηκα και εγω. Το Θυλικο usb υπαρχει ειδη απο το ιδιο το JVC CD με αρκετο μακρυ καλωδιο ωστε να φτασει στην εγκοπη. Το προβλημα μου ειναι η σταθεροποιση. ΔΕΝ θελω να κοψω το πλαστικο ουτε και να το κολλησω με κολλα ...Γιατι ?
Αμα θελω αργοτερα να βγαλω το JVC CD(αντικατασταση) θα εχω μια ασχημη τρυπα
Γιαυτο και λεω μηπως υπαρχει ετοιμο κομμενο "πλαστικακι" ωστε να αντικαταστησω το υπαρχοντα και εφοσον καποια στιγμη κανω αντικατασταση το CD, να βαλω το παλιο πισω και ολα ενταξη.
Μην πολύ αγχώνεσαι για τα πλαστικά αυτά..... στην χειρότερη περίπτωση παραγγέλνεις δύο καινούργια από την suzuki και τελειώνει η υπόθεση! Έτοιμο κομμένο πλαστικό της θέσης αυτής δεν πρόκειται να βρεις....
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.