Γιάννη (λόγω εργασίας δεν έχω προλάβει να επικοινωνήσω) αν διαβάσεις το πρώτο πόστ που έχω κάνει θα σου λυθούν οι απορίες!!
το παραθέτω..
Το γκρουπάκι του βιτάρα μπαίνει κουτί αρκεί να έχει το ίδιο βήμα (8/41) και έχει έτοιμη τη βάση που βιδώνει το Α-μπαρ.
Το μόνο που θέλει είναι η κόλληση των βάσεων του Α-μπαρ και απλά το ξεβίδωμα της ράβδου πανάρ...
το βήμα 8/41 ισχύει για το δικό μου μοντέλο και γενικά για κάθε μοντέλο πρεπει να είναι το ίδιο με το εμπρός.
1)
Επίσης στο δικό μου μοντέλο (που είναι JAPAN με καρέ 26 δόντια στους πίσω πλανήτες-ημιαξόνια) ταίριαξε όλο το γκρουπ από vitara πιθανώς japan μοντελο με 26δοντους πλανήτες στα ΜΑΜΑ πισω ημιαξονια.2)
Προσοχή οι πλανήτες του grand vitara(75 mm εξωτερικη διαμετρος) ειναι μεγαλύτεροι από τους πλανήτες του vitara άσχετα αν και οι δυο τύποι είναι με καρέ 26!
3)Ε
πειδή το έχω πει χιλιάδες φορές μοντέλο απο μοντέλο Διαφέρει μεγάλη προσοχή!!!υγ.Γκρουπ=το μαντεμένιο χωνί μετά του πηνείου μαζί με το "κάρριερ"
"κάρριερ"=το εσωτερικό σύστημα του διαφορικού που βιδώνει η κορώνα και εμπεριέχει πλανήτες-δορυφόρους.
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."