γιατι να μην τις προσθέσεις? θα σβηστούν οι παλίες και θα ξανα περάσουν μαζι με τις καινούργιες , δεν χρειαζετε να κανεις διαχωρισμόυς. αν θες παντως να τις αποκοψεις απο το νεο πακετο που ανεβασα , πρεπει να το κατεβασεις να το ανοιξεις και χειροκινητα να σβησεις τα αρχεια bmp και gpx που γραφουν speedcams.
ναι γινεται , σβησε μεσα απο το αρχειο τα εξις speedcams_BL bmp + gpx και τα αντίστοιχα speedcam_CTV bmp + gpx μολις τα σβησεις ξανα περνα όλα τα pois , ετσι θα χαθουν τα speedcams που εχεις ηδη φορτωμενα και θα περασουν τα καινουργια χωρις τις καμερες κυκλοφοριας και λεοφωρειολωριδων.
Exω το garmin nuvi 200w.Εκανα τα παραπανω βηματα με το poi loader,εβαλα το sox exe στον φακελο,τα φορτωσα στο μηχανημα και παρ'ολο που μου δειχνει κανονικα τα εικονιδια δε μου εχει φωνιτικη προιειδοποιηση!Ξερει κανεις τιποτα?
- NGV 04/'08, 2.0 5door - Michelin Lattitude Cross M/S (225/70/17) - Unleaded moved. - 9,0lit/100 km
newvitarakias έγραψε:Exω το garmin nuvi 200w.Εκανα τα παραπανω βηματα με το poi loader,εβαλα το sox exe στον φακελο,τα φορτωσα στο μηχανημα και παρ'ολο που μου δειχνει κανονικα τα εικονιδια δε μου εχει φωνιτικη προιειδοποιηση!Ξερει κανεις τιποτα?
Και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα αλλά τελικά φταίει το αρχείο sox.exe που έχεις βάλει. Δεν συνεργάζεται καλά με το PoiLoader. Αν έχεις ακόμα το πρόβλημα να σου στείλω το σωστό αρχείο (σε .zip) στο e-mail σου? Εμένα φαίνονται τα εικονίδια σε ΟΛΑ τα extra poi's και δουλεύει και η φωνητική ειδοποίηση.
Αδαλφέ μου δεν περνάνε με laptop αλλά μόνο με καρτούλα.
Σε κάποιον καφέ προσπαθήσαμε με τον Φάνη αλλά δεν βγάζει έξοδο Οπότε διορθώνω την επιθυμία μας:
Yπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος να μας τα περάσει με καρτούλα
panoshm έγραψε: newvitarakias έγραψε: Exω το garmin nuvi 200w.Εκανα τα παραπανω βηματα με το poi loader,εβαλα το sox exe στον φακελο,τα φορτωσα στο μηχανημα και παρ'ολο που μου δειχνει κανονικα τα εικονιδια δε μου εχει φωνιτικη προιειδοποιηση!Ξερει κανεις τιποτα?
Και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα αλλά τελικά φταίει το αρχείο sox.exe που έχεις βάλει. Δεν συνεργάζεται καλά με το PoiLoader. Αν έχεις ακόμα το πρόβλημα να σου στείλω το σωστό αρχείο (σε .zip) στο e-mail σου? Εμένα φαίνονται τα εικονίδια σε ΟΛΑ τα extra poi's και δουλεύει και η φωνητική ειδοποίηση.
To sox.exe δεν τρέχει καθόλου σε πλατφόρμα της Garmin ειναι για destinator
newvitarakias έγραψε:Exω το garmin nuvi 200w.Εκανα τα παραπανω βηματα με το poi loader,εβαλα το sox exe στον φακελο,τα φορτωσα στο μηχανημα και παρ'ολο που μου δειχνει κανονικα τα εικονιδια δε μου εχει φωνιτικη προιειδοποιηση!Ξερει κανεις τιποτα?
To sox.exe δεν τρέχει καθόλου σε πλατφόρμα της Garmin ειναι για destinator
Θα διαφωνήσω.Το sox.exe ΔΕΝ το τρέχεις αλλά χρειάζεται να υπάρχει στο φάκελο όπου είναι εγκατεστημένο το Poiloader. Όταν έτρεξα το Poiloader για πρώτη φορά και του όρισα σε ποιό φάκελο είναι τα poi's ξεκίνησε να τα βάζει ΑΛΛΑ στο τέλος, μου έβγαλε μήνυμα για έλλειψη του αρχείου sox.exe το οποίο βρήκα στο internet και το έβαλα και πάλι το ίδιο μήνυμα. Έψαξα καλύτερα στο internet και κάποιος είχε πει για συμβατότητα του sox.exe με το Poiloader, παραθέτοντας και το σωστό sox.exe το οποίο το κατέβασα και ξανεγκατέστησα τα poi's και μάλιστα σε manual mode για να επιλέξω σε ποια poi's θέλω φωνητική ειδοποίηση και έχω τώρα ειδοποίηση 1000 μέτρα πριν το σημείο της κάθε speedcam ή κάμερας ταχύτητας