Τι συναγερμο βαζουν στην Suzuki ?

Γενικές ερωτήσεις για τα αμάξια μας, που δεν είναι σχετικές με κάποια από τις αντίστοιχες ενότητες

Re: Τι συναγερμο βαζουν στην Suzuki ?

Δημοσίευσηαπό vavis 1.3 veroia » Κυρ Φεβ 13, 2011 10:42 am

Mastergunner έγραψε:Φίλε,επιδή διάβασα το θέμα σου θα σου πώ τα εξής ως αποκλειστηκή γνώμη μου.
Στα ¨κοινά¨ αυτοκίνητα ο συναγερμός τοποθετήται προκειμένου να δελεάσει τον πελάτη/αγοραστή και να προσφέρει μια στοιχειώδη ασφάλεια.Δεν έχει μάρκα,αλλά μπορεί να δεις αυτοκόλλητο της suzuki σε κάποιο κομάτι του (συνήθως στη κ.μονάδα στα πόδια του συνοδηγού).Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η ασφάλεια πήγαινε να στον ξηλώσουν και βάλε μια επώνυμη μάρκα που ειδικεύεται στο χώρο γιατί πέραν της εγγύησης θα λάβεις και οδηγίες και θα έχεις επιτόπου σεμινάριο στη λειτουργία του.
Να είσαι προσεκτικός σε τέτοιου είδους προιόντα γιατί πλέον συνδέωνται με τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου (αντλία βενζίνης,ανάφλεξη,πολλαπλασιαστές) και μια δισλειτουργία τους στην καλύετρη περίπτωση να σου ακινητοποιήσουν το αμάξι.Επιπλέων στην απλή του μορφή (όπως λές οτι είναι) δεν προσφέρει και πολλά απο θέμα ασφάλειας μιας και οι αρπάχτρες έχουν αναβαθμιστεί :evil:
Επιπλέων αν για κάθε αναβάθμιση χρειάζεται 70άρια,όπως λες η πλακέτα,τότε όπως σου είπα απλά βάλε έναν επώνυμο για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. :wink:

[Το αντικραδασμικό μπορεί να είναι στην κολώνα του τιμονιού (μέσα απο τα πλαστικά) ή κάτω απο τα καθίσματα]
+ 1000000000 ετσι απλα ειναι τα πραγματα.Το 90%στις αντιπροσωπειες (ανεξαρτητου μαρκας)βαζουν συναγιαρμους της πλακας για δελεαρ με κουφα συνηθως αποτελεσματα και παρενεργειες.
vavis 1.3 veroia
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

cb: Όχι
Name: Ιωαννης10

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Κυρ Φεβ 13, 2011 11:45 am

marsias έγραψε:
scriptalex έγραψε:
ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Για την ποιότητα των πλακετών που βάζει η Suzuki δεν γνωρίζω , αλλά δεν νομίζω ρε παιδιά τα 100Ε που ζητάνε να είναι πολλά . Πόσο δηλαδή θα σας πούνε έξω , με υλικά και εργασία τοποθέτησης ...? :think:

περιπου 70 ευρω οι περισσοτεροι

Συμφωνω οτι μπορω αλλου να παω , αλλα θα εχουν για το συγκεκριμενο την πλακετα
ή θα μου περασουν μια παρομοια και θα εχω προβληματα :?: :?:

Εξαλλου και το ψαξιμο για μαγαζι με αξεσουαρ που εχει το συναργεμο-πλακετα ολα αυτα κοστιζουν βενζινη :!: :!:

Ετσι προτιμω να δωσω +30Ευρω και εχω το κεφαλι μου ησυχο, εξαλλου πρεπει να το παω στην suzuki ωστε να δουν το προβλημα που εχω με το δεικτη βενζινης και το κραδασμιο των εσωτερικων πλαστικο πισω δεξια (θεματα εγγυησης). ;) ;)

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ ! :wink:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Κυρ Φεβ 13, 2011 5:21 pm

Ετσι ειναι τετοια δωρα παντα ειναι της πλακας και ποτε ενας σοβαρος συναγερμος.Βεβαια εδω παει και η παροιμια του χαριζαν γαιδαρο και τον κοιταζαν στα δοντια
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό scriptalex » Κυρ Φεβ 13, 2011 7:32 pm

Mastergunner έγραψε:Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η ασφάλεια πήγαινε να στον ξηλώσουν και βάλε μια επώνυμη μάρκα που ειδικεύεται στο χώρο γιατί πέραν της εγγύησης θα λάβεις και οδηγίες και θα έχεις επιτόπου σεμινάριο στη λειτουργία του.
]

εχει δικιο ο γιωργος,εγω εβαλα αυτον και ξεμπερδεψα μια και καλη.......
Συνημμένα
car_security_systems_5.jpg
car_security_systems_5.jpg (168.01 KiB) 2821 προβολές
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...
Άβαταρ μέλους
scriptalex
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: michelen AT
Suspension: oxi akoma
Name: alexis

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Κυρ Φεβ 13, 2011 8:17 pm

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό marsias » Κυρ Φεβ 13, 2011 9:03 pm

Φιλοι μου οτι συνεγερμο και να βαλεις(μαρκας ή της πλακας) αμα ειναι να στο κλεψουν το αυτοκινητο θα στο κλεψουν :doh: :doh:
Το μονο που μπορεις να αποτρεψεις ειναι τα ψευτοκλεφτρακια.
Εξαλλου ποιος θα διακινδυνευση την ζωη του για να δει το βραδι γιατι χτηπαει ο συναγερμος του :!: :!: .
Εγω εχω ασφαλησει το vitaraki μου για ολικη και μερικη κλοπη και εχω το κεφαλι μου ησυχο. :violin: :violin: :violin:
Χρησιμος ειναι για να κλεινει τα παραθηρα αυτοματα για να μην ξεχασεις κανενα πορτοφολι ή κανενα κινητο που δεν στα καλυπτει η ασφαλεια.
Προσωπικα δεν βασιζομαι στο συναγερμο :!:
Άβαταρ μέλους
marsias
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Μαμας
Suspension: Μαμας
Name: Νικος

Δημοσίευσηαπό grvitara » Δευτ Φεβ 14, 2011 2:00 am

marsias έγραψε:Φιλοι μου οτι συνεγερμο και να βαλεις(μαρκας ή της πλακας) αμα ειναι να στο κλεψουν το αυτοκινητο θα στο κλεψουν :doh: :doh:
Το μονο που μπορεις να αποτρεψεις ειναι τα ψευτοκλεφτρακια.
Εξαλλου ποιος θα διακινδυνευση την ζωη του για να δει το βραδι γιατι χτηπαει ο συναγερμος του :!: :!: .
Εγω εχω ασφαλησει το vitaraki μου για ολικη και μερικη κλοπη και εχω το κεφαλι μου ησυχο. :violin: :violin: :violin:
Χρησιμος ειναι για να κλεινει τα παραθηρα αυτοματα για να μην ξεχασεις κανενα πορτοφολι ή κανενα κινητο που δεν στα καλυπτει η ασφαλεια.
Προσωπικα δεν βασιζομαι στο συναγερμο :!:

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι με την εγκατάσταση του συναγερμού δεν σημαίνει ότι ηρεμείς και δεν πρόκειται να σου κλέψουν το αυτοκίνητο.Ο συναγερμός αποτελεί καθαρά αποτρεπτικό μέτρο και δεν εξασφαλίζει την ακεραιότητα του αυτοκινήτου.
Όσο για τη πλακέτα για τα παράθυρα είμαι λίγο επιφυλακτικός. αν με ρωτήσει και εμένα κάποιος δεν τη συνιστώ ή για να το πω λίγο διαφορετικά, τη συνιστώ εφόσον αυτός που τη βάζει θα τη χρησιμοποιήσει σαν επιπλέον μέτρο ασφάλειας, στην περίπτωση που κάποιος δεν έκλεισε το παράθυρό του ή δεν το έκλεισε καλά. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η πλακέτα είναι περιττή. Αν βαριόμαστε να κλείνουμε το παράθυρο πριν κλείσουμε τη μηχανή και περιμένουμε να μας το κάνει ο συναγερμός τότε και κακό κάνουμε στην μπαταρία του αυτοκινήτου και ενδέχεται κάποιο παράθυρο να μην κλείσει σωστά.
Άβαταρ μέλους
grvitara

Λάστιχα: Michelin A/T
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Μαμα
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O...μή με διακόπτετε!!!
Name: Aργύρης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Δευτ Φεβ 14, 2011 8:53 am

grvitara έγραψε: Αν βαριόμαστε να κλείνουμε το παράθυρο πριν κλείσουμε τη μηχανή και περιμένουμε να μας το κάνει ο συναγερμός τότε και κακό κάνουμε στην μπαταρία του αυτοκινήτου και ενδέχεται κάποιο παράθυρο να μην κλείσει σωστά.

+100000 :wink:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Δευτ Φεβ 14, 2011 7:59 pm

grvitara έγραψε:
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι με την εγκατάσταση του συναγερμού δεν σημαίνει ότι ηρεμείς και δεν πρόκειται να σου κλέψουν το αυτοκίνητο.Ο συναγερμός αποτελεί καθαρά αποτρεπτικό μέτρο και δεν εξασφαλίζει την ακεραιότητα του αυτοκινήτου.

+1000 ! Εδώ αχρηστεύουν εργοστασιακά immobilizer , στο μπιου μπιου θα κολλήσουν ... ? :twisted:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό apollo » Τρί Φεβ 15, 2011 9:38 pm

Επειδή είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα για την πλακέτα για τα παράθυρα και μου είχαν πει οτι για να τοποθετηθεί πρέπει να αφαιρεθεί ΟΛΗ η πόρτα του οδηγού ... ισχύει αυτό;;;;
Άβαταρ μέλους
apollo
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: BF A/T 245/70/16
Suspension: mama
Name: Αποστόλης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Φεβ 15, 2011 9:53 pm

Πρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση στα κουμπάκια χειρισμού των παραθύρων :wink: Άρα, ξηλώνουν την ταπετσαρία της πόρτας, όχι όλη την πόρτα....
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό marsias » Τρί Φεβ 15, 2011 10:21 pm

panoshm έγραψε:Πρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση στα κουμπάκια χειρισμού των παραθύρων :wink: Άρα, ξηλώνουν την ταπετσαρία της πόρτας, όχι όλη την πόρτα....

Ναι αυτο μου ειπαν και μενα και θελει χρονο.
Τι πεμπτη εχω ραντεβου για να περασουν την πλακετα
ΥΓ : O δωρο-συναγερμος της suzuki δεν διαθετει κραδασμικο :!: :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
marsias
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Μαμας
Suspension: Μαμας
Name: Νικος

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τετ Φεβ 16, 2011 1:31 am

Εγώ πριν πάρω το αμάξι ρώτησα τι συναγερμό θα μου βάλουν αφού το θεωρώ σημαντικό για την αποτροπή του επίδοξου, σου κουνάνε το αμάξι και αν δεν βαρέσει προχωρούν..
Μου είπαν λοιπόν ότι θα μπει cobra αλλά άνευ δικιάς του μπαταρίας, αυτό σημαίνει ότι αν μου κόψουν την καλωδίωση προς μπαταρία θα σταματήσει να χτυπά
Πλήρωσα λοιπόν την διαφορά των 60 ευρώ και μου τοποθέτησαν το επόμενο μοντέλο με δικιά του μπαταρία
Επίσης τοποθέτησα και τη μπίλλια της Spyball, το απόλυτο κραδασμικό που δεν χτυπά ποτέ για πλάκα
Το μόνο που μου έμεινε να κάνω είναι να τοποθετήσω και μια πλακέτα παραθύρων των 120 ευρώ -γιατί με 70 βάζεις κινέζικη- αφού επανειλημμένως τα έχω ξεχάσει ανοιχτά
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό apollo » Τετ Φεβ 16, 2011 9:22 am

panoshm έγραψε:Πρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση στα κουμπάκια χειρισμού των παραθύρων :wink: Άρα, ξηλώνουν την ταπετσαρία της πόρτας, όχι όλη την πόρτα....

Αυτό υπέθεσα κι εγώ Πάνο!!! Αλλά ήταν κατηγορηματικοί... ΟΧΙ μόνο η ταπετσαρία, αλλά ολόκληρη η πόρτα :shock: :shock: δεν μου δώσαν πειστική απάντηση για πιο λόγο!!!
Άβαταρ μέλους
apollo
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: BF A/T 245/70/16
Suspension: mama
Name: Αποστόλης

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Τετ Φεβ 16, 2011 12:12 pm

apollo έγραψε:

Αυτό υπέθεσα κι εγώ Πάνο!!! Αλλά ήταν κατηγορηματικοί... ΟΧΙ μόνο η ταπετσαρία, αλλά ολόκληρη η πόρτα :shock: :shock: δεν μου δώσαν πειστική απάντηση για πιο λόγο!!!

Αυτό δεν παίζει ρε παιδιά ! Γιατί να βγάλουν όλη την πόρτα ...? :P
ZΗΡΕΙΑ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ερωτήσεις

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες