Τι ΦΙΛΟΣ είσαι εσύ! Παντού μαζί μας φίλε, ακόμα και στο θάνατο!

Φιλαράκι όλοι στην καρδιά μας αυτά έχουμε αποτυπωμένα, παρόλο που υπάρχουν και φορές με εντάσεις κλπ. Στην τελική όμως, η ουσία είναι αυτή που μένει κι όλα τ'άλλα πάνε στον κάλαθο...κυριακος αθανασιου έγραψε:τα ειπες ολα φιλε τζιτζιλονι!!!!!!
θα συμφωνησω 100% μαζι σου!!!!!
Tzivitzonis έγραψε:Αγαπητοί φίλοι, άλλη μια καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας έλαβε τέλος!! Πιστεύω ότι όλοι πέρασαν υπέροχα, και πως θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν κι αλλιώς, με ένα τόσο όμορφο σκηνικό, όπως η πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα και τα μαγευτικά βουνά των Αγράφων τριγύρω!!! Μα το σημαντικότερο; Αυτή η δεμένη, μικρή οικογένεια που απαντά στο όνομα VitaraClub.gr, με τους όμορφους στην ψυχή ανθρώπους της!!Για ακόμα μια χρονιά η μαζική συγκέντρωση μελών από πολλές γωνιές της Ελλάδας (από Δράμα έως Τρίπολη) απέδειξε και πάλι το αυταπόδεικτο, όταν κανείς πρωτοέρχεται σε αυτή την παρέα...: το ότι μέσα κυρίως από τις σελίδες του forum, αλλά και από τις διάφορες κατά καιρούς εκδηλώσεις (εκδρομές, καφέδες, πάρτι, κλπ), οι κατά τα άλλα άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι νιώθουν αμέσως οικεία και ζεστά με όλους τους υπόλοιπους. ΑΥΤΟ αγαπητοί μου είναι ΣΠΑΝΙΟ για τα δεδομένα του αχανούς κόσμου του ίντερνετ και ίσως, για μένα, είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία απ'όλα!
![]()
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου όλον τον κόσμο που κατάφερε να έρθει και να βρεθούμε και γνωριστούμε από κοντά, παρ'όλες τις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε τελευταία! Αν και ήμασταν διάσπαρτοι στα καταλύματα, πιστεύω πως όλοι κόλλησαν με κάποια παρέα και πέρασαν τέλεια, όπως άλλωστε ξέρουμε πάντα να περνάμε!Χάρηκα ιδιαίτερα για την παρουσία και τη γνωριμία νέων μελών, χάρηκα ακόμα περισσότερο που είδα τους φίλους μου και ζώντας όλο αυτό το σκηνικό έδωσα μια εσωτερική υπόσχεση: για όσο μπορώ θα ταξιδεύω μαζί σας ανά τη όμορφη Ελλάδα μας γιατί με τη δική σας παρέα οι συγκινήσεις κι εμπειρίες αποτυπώνονται και στην καρδιά κι όχι μόνο στο μυαλό σαν απλές αναμνήσεις!!!
![]()
Και του χρόνου λοιπόν παίδες, να είμαστε ΟΛΟΙ καλά με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αγάπη και ειρήνη!!!
Ο ΦΙΛΟΣ σας,
Τζιβιτζόνης.
Όντως Νίκο..... η φωτό τα λέει ΟΛΑ!!!geoponos έγραψε:Ο πρωινός καφές όλα τα λεφτά !!!
Atlas έγραψε:Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους επιμελήθηκαν για το ωραίο θέαμα που μας πρόσφεραν.
Μην λυπάστε κανέναν!! Δώστε όλοι από λίγο υλικό!!! Βάλτε μεγάλες τις φωτογραφίες σας για να τις χορτάσουμε!!!takis gv έγραψε:Λυπηθητε μας ρε παιδια.![]()
![]()
Εσύ τουλάχιστον έχεις μια δικαιολογία.... Ενώ κάτι άλλοι στην Πελοπόννησο....mikeGV έγραψε:...........είχα τύχη βουνό. Ρώτησα στον Άγιο Αθανάσιο έναν ντόπιο πώς πάω στο καταφύγιο Αγράφων και εκείνος με έστειλε στο χωριό Καταφύγι![]()
Φιλαράκι σε πληροφορώ ότι ο Άκης ήταν ο πιο trendy στην ομήγυρη....JOHNV6 έγραψε:Μάκη θέλω την φώτο του ψηλού με το λαγό σε πόστερ για το μαγαζί.......![]()
Tzivitzonis έγραψε:Αγαπητοί φίλοι, άλλη μια καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας έλαβε τέλος!! Πιστεύω ότι όλοι πέρασαν υπέροχα, και πως θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν κι αλλιώς, με ένα τόσο όμορφο σκηνικό, όπως η πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα και τα μαγευτικά βουνά των Αγράφων τριγύρω!!! Μα το σημαντικότερο; Αυτή η δεμένη, μικρή οικογένεια που απαντά στο όνομα VitaraClub.gr, με τους όμορφους στην ψυχή ανθρώπους της!!Για ακόμα μια χρονιά η μαζική συγκέντρωση μελών από πολλές γωνιές της Ελλάδας (από Δράμα έως Τρίπολη) απέδειξε και πάλι το αυταπόδεικτο, όταν κανείς πρωτοέρχεται σε αυτή την παρέα...: το ότι μέσα κυρίως από τις σελίδες του forum, αλλά και από τις διάφορες κατά καιρούς εκδηλώσεις (εκδρομές, καφέδες, πάρτι, κλπ), οι κατά τα άλλα άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι νιώθουν αμέσως οικεία και ζεστά με όλους τους υπόλοιπους. ΑΥΤΟ αγαπητοί μου είναι ΣΠΑΝΙΟ για τα δεδομένα του αχανούς κόσμου του ίντερνετ και ίσως, για μένα, είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία απ'όλα!
![]()
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου όλον τον κόσμο που κατάφερε να έρθει και να βρεθούμε και γνωριστούμε από κοντά, παρ'όλες τις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε τελευταία! Αν και ήμασταν διάσπαρτοι στα καταλύματα, πιστεύω πως όλοι κόλλησαν με κάποια παρέα και πέρασαν τέλεια, όπως άλλωστε ξέρουμε πάντα να περνάμε!Χάρηκα ιδιαίτερα για την παρουσία και τη γνωριμία νέων μελών, χάρηκα ακόμα περισσότερο που είδα τους φίλους μου και ζώντας όλο αυτό το σκηνικό έδωσα μια εσωτερική υπόσχεση: για όσο μπορώ θα ταξιδεύω μαζί σας ανά τη όμορφη Ελλάδα μας γιατί με τη δική σας παρέα οι συγκινήσεις κι εμπειρίες αποτυπώνονται και στην καρδιά κι όχι μόνο στο μυαλό σαν απλές αναμνήσεις!!!
![]()
Και του χρόνου λοιπόν παίδες, να είμαστε ΟΛΟΙ καλά με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αγάπη και ειρήνη!!!
Ο ΦΙΛΟΣ σας,
Τζιβιτζόνης.
Επιστροφή στο Φωτογραφίες από Κοπές πίτας - Γενέθλια
arahova | Κυρ Μάιος 11, 2025 12:19 pm | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 11, 2025 7:18 am | Ας μην ξεχάσουμε σήμερα την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στην και ας της ευχηθούμε. |
arahova | Σάβ Μάιος 10, 2025 10:19 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
gi@nn@kis | Σάβ Μάιος 10, 2025 8:57 am | καλημερα!!! |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 10, 2025 7:07 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
arahova | Παρ Μάιος 09, 2025 11:54 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 09, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 12:03 pm | Τετάρτη 14-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 11:32 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
arahova | Πέμ Μάιος 08, 2025 9:30 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 08, 2025 6:53 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Μάιος 07, 2025 9:33 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 07, 2025 6:38 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Μάιος 06, 2025 10:53 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Μάιος 06, 2025 6:06 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 05, 2025 10:46 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
Nikola Tenv | Δευτ Μάιος 05, 2025 10:39 am | Καλημέρα , καλή εβδομάδα |
arahova | Δευτ Μάιος 05, 2025 10:28 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 05, 2025 6:44 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 04, 2025 11:59 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 04, 2025 6:47 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες