Αγαπητοί φίλοι, άλλη μια καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας έλαβε τέλος!! Πιστεύω ότι όλοι πέρασαν υπέροχα, και πως θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν κι αλλιώς, με ένα τόσο όμορφο σκηνικό, όπως η πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα και τα μαγευτικά βουνά των Αγράφων τριγύρω!!! Μα το σημαντικότερο; Αυτή η δεμένη, μικρή οικογένεια που απαντά στο όνομα VitaraClub.gr, με τους όμορφους στην ψυχή ανθρώπους της!!

Για ακόμα μια χρονιά η μαζική συγκέντρωση μελών από πολλές γωνιές της Ελλάδας (από Δράμα έως Τρίπολη) απέδειξε και πάλι το αυταπόδεικτο, όταν κανείς πρωτοέρχεται σε αυτή την παρέα...: το ότι μέσα κυρίως από τις σελίδες του forum, αλλά και από τις διάφορες κατά καιρούς εκδηλώσεις (εκδρομές, καφέδες, πάρτι, κλπ), οι κατά τα άλλα άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι νιώθουν αμέσως οικεία και ζεστά με όλους τους υπόλοιπους. ΑΥΤΟ αγαπητοί μου είναι ΣΠΑΝΙΟ για τα δεδομένα του αχανούς κόσμου του ίντερνετ και ίσως, για μένα, είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία απ'όλα!
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου όλον τον κόσμο που κατάφερε να έρθει και να βρεθούμε και γνωριστούμε από κοντά, παρ'όλες τις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε τελευταία! Αν και ήμασταν διάσπαρτοι στα καταλύματα, πιστεύω πως όλοι κόλλησαν με κάποια παρέα και πέρασαν τέλεια, όπως άλλωστε ξέρουμε πάντα να περνάμε!

Χάρηκα ιδιαίτερα για την παρουσία και τη γνωριμία νέων μελών, χάρηκα ακόμα περισσότερο που είδα τους φίλους μου και ζώντας όλο αυτό το σκηνικό έδωσα μια εσωτερική υπόσχεση: για όσο μπορώ θα ταξιδεύω μαζί σας ανά τη όμορφη Ελλάδα μας γιατί με τη δική σας παρέα οι συγκινήσεις κι εμπειρίες αποτυπώνονται και στην καρδιά κι όχι μόνο στο μυαλό σαν απλές αναμνήσεις!!!
Και του χρόνου λοιπόν παίδες, να είμαστε ΟΛΟΙ καλά με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αγάπη και ειρήνη!!!
Ο ΦΙΛΟΣ σας,
Τζιβιτζόνης.