Άγραφα 28-29-30 Ιανουαρίου

Φωτογραφίες από προσωπικές εκδρομές των μελών, χωρίς λίστα συμμετοχών

Re: Αγραφα 28-29-30 Ιανουρίου

Δημοσίευσηαπό SAVE ANIMAL » Τετ Φεβ 02, 2011 7:19 pm

μσζι σας παιδια απλα νομιζα οτι ηταν απο αυτους που ....λατρευουν την φυση και απο την πολυ αγαπη περνουν την καραμπινα και οτι βρουν........ :(
SAVE ANIMAL
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Malatesta compra
Διάσταση ελαστικών: 245/70/16
Suspension: Άγνωστη
cb: Όχι
Εργάτης: Ναι
Aka: Save animals
Name: Βασιλης

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Τετ Φεβ 02, 2011 7:29 pm

Αυτά είναι!!τρελό χιόνι!!!Επιτέλους!!ήρθε!!!
άντε σε μία εβδομάδα θα το ξαναζήσουμε!! :clap: :clap: :clap:
υγ.Για την εξόρμηση δε χρειάζεται σχόλιο...οι φώτο μιλάνε από μόνες τους!! :wink:
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
cb: Ναι
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό ΙΩΑΝΝΗΣ » Τετ Φεβ 02, 2011 7:47 pm

Τι ομορφιά !!!! δεν υπάρχουν λέξειs.....

Μπράβο σε όλουs .. :clap:
Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος..
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Latitude Cross ....
Suspension: Mια χαρά.... Εσύ;
Name: ιωάννηs...

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τετ Φεβ 02, 2011 7:51 pm

kfanis έγραψε:Εδώ ήταν μια πολύ ειδική περίπτωση μιας και παρακολουθήσαμε το κυνηγητό των 2 ζώων για πάνω απο 200 - 300 μέτρα!! :!: :!:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Re: Άγραφα 28-29-30 Ιανουαρίου

Δημοσίευσηαπό GEORGE.B » Τετ Φεβ 02, 2011 9:06 pm

Απο την Κυριακή εως και σήμερα ο πάροχος (ΟΤΕ) είχε ενα πρόβλημα στήν περιοχή μου με αποτέλεσμα να μην εχω τηλέφωνο και internet,σήμερα λοιπόν που φτιάχτηκε το πρόβλημα και μπόρεσα να μπώ στο club μου εφυγαν τα μάτια :roll: :o :roll: ,μου τρέξανε τα σάλια,και αλλα τέτοια παράξενα :shock: :shock: με αυτά που είδα απο της δυο παρέες και τους δυο διαφορετικούς προορισμούς (αγραφα και τζουμέρκα) μπράβο σε ολα τα παιδιά ηταν ολα υπέροχα :clap: :clap:
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα.
Άβαταρ μέλους
GEORGE.B

Λάστιχα: KOBRA
Suspension: O.M.E-MX6+3CMbodylif
Name: ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευσηαπό TAKIS L. » Τετ Φεβ 02, 2011 10:35 pm

Τι εγινε ρε παιδια? Τι βλεπουν τα ματακια μας? Μπραβο στο "καλο " καιρο που ασπρισε αυτο το φανταστικο μερος,μπραβο κ στα παλικαρια που το καταευχαριστηθηκαν! :dance: :clap:
peace - unity - love and have some off road fun!!!
Άβαταρ μέλους
TAKIS L.

Λάστιχα: Malatesta Cobra
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: Mad-KYB
Aka: O...γειά σας σύντροφοι
Name: ΤΑΚΗΣ Λ.

Δημοσίευσηαπό johndrama » Τετ Φεβ 02, 2011 11:15 pm

Τι βομβαρδισμος ηταν αυτος υποκλινομαι αυτες ειναι καταστασεις αφθονο χιονι και καλη παρεα!!!!

Ο θανατος σου η ζωη μου δυστυχως η φυση ειναι πολυ σκληρη πολυ παραπανω απ οτι φανταζομαστε πρεπει να το αποδεχθουμε.
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό dpol » Τετ Φεβ 02, 2011 11:28 pm

Το σχεδιαζαμε αρκετο καιρο, δεν ηταν ευκολο να αφησουμε ολοι δουλειες οικογενειες για τρεις ημερες και μαλιστα αυη την εποχη, το θελαμε πολυ ομως και τελικα τα καταφεραμε, ορισαμε την ημερομηνια και αρχισαν οι προετοιμασιες, για τον καιρο? ουτε που μπορουσαμε να το φανταστουμε οτι θα μας κανει ολα τα χατιρια, μας τα παρεκανε για να ειμαι ειλικρινης :D

Η Παρασκευη αυτη θα μου μεινει στη ζωη χαραγμενη για παντα, για δυο λογους, πρωτον στο αγχος και την αγωνια μας να φτασουμε νωρις στο χωριο εγιναν λαθη στο κομματι της διαδρομης μετα το Πετριλο που μας καθυστερησαν πολυ και δευτερον καταλαβα τη σημαινει να εχεις εναν καλο συνοδηγο, ο Νικολας (Char) επεξε καθοριστικο ρολο στο οτι φτασαμε χωρις δυσαρεστα στο χωριο, γιατι?? εκτος του οτι συμετειχε και με το παραπανω σε ολα, βαλε αλυσιδες κανε πατεντα οταν εσπασε ο τεντωτηρας σκαψε στο ανεμοσουρι δεσε τον ιμαντα στο δεντρο που ειναι δυο μετρα κατω στον γκρεμο, παρειχε και την υπερπολυτιμη και καθοριστικη ψυχολογικη υποστηριξη που χρειαζοταν οταν η απογοητευση κυριαρχουσε :clap: η ψυχραιμια που αντιμετωπιζε τα προβληματα ηταν αντιστοιχη ενος πολυ καλα εκπαιδευμενου σε τετοιες συνθηκες ανθρωπου , ειλκρινα χωρις αυτον η καποιον σαν αυτον δεν ξερω τι εκβαση θα ειχε η ημερα.!

Τα κακα μαντατα τα μαθαμε στο Μουζακι, "δεν εχω καθαρισει τον δρομο" μας ειπε ο ανθρωπος μας "γιατι δεν πηρα εντολη απο την Νομαρχια", "να προσεχετε, επανω θα εχει τουλαχιστον τριαντα ποντους χιονι, να βαλετε αλυσιδες νωρις", ξεκινησαμε σφαιρα να προλαβουμε τα χειροτερα καθως η χιονοπτωση συνεχιζοταν, μεχρι το Πετριλο ο δρομος καθαρισμενος, αμεσως μετα απατητο χιονι, παρθενο ασπρο σαν μπαμπακι :D αρχιζουμε την αναβαση, ειμαστε μεταξυ 10 και 20 ποντους, ολα καλα, το διασκεδαζουμε, ανεβαινουμε υψομετρο και το χιονι πιο βαθυ, "δεν βαζεις αλυσιδες??" μου λεει ο Νικολας, "μπα αστο καλα παμε" του απανταω, πρωτο λαθος :!: προχωραμε, κλειστη αριστερη ανηφορικη, την βγαζουμε, εχουμε φτασει σε μια ανηφορα με δυο κλειστες φουρκετες που ξερω οτι θα εχουμε θεμα, και παλι δεν βαζω αλυσιδες, δευτερο λαθος :!: δεξια κλειστη ανηφορικη, γκαζι για να σπασει το ανεμοσουρι και τοιχος :( κατεβαινουμε απο το αμαξι, μισο μετρο βαθος πλεον το χιονι, μανουβρες αλλα δεν, αναστροφη και πισω για φορα πανω στις ροδιες, δεν βαζω αλυσιδες, τριτο λαθος :!: οπισθεν πανω στις ροδιες και εξοδο απο το δρομο, σταματημα πανω στο απατητο μολις δυο μετρα απο το γκρεμο, ατιμα μαντολαστιχα αχρηστα ειναι στο χιονι :twisted: , ουτε δεκα μετρα δεν πηγαν στο πατημενο, βαζουμε αλυσιδες, σπαει ο τεντωτηρας, πατεντα με tire up, καθαριζουμε με το φτυαρι και φευγουμε.

Το αμαξι ανταποκρινεται καλα, ανεβαινουμε στα 1400, το χιονι πλεον πολυ βαθυ αλλα ανεβαινουμε ανετα, πλησιαζουμε σε διασταυρωση, μετα αρχιζει η καταβαση, τα προβληματα δειχνουν οτι τελειωσαν, αμ δε :naughty: , στην διασταυρωση ανεμοσουρι ενος μετρου, δεν σπαει με τιποτα, φτυαρι και σκαψιμο, το παιρναμε, στα δεκα μετρα και δευτερο, σκαψιμο και βαρελακι το παιρναμε :D αρχιζουμε να κατηφοριζουμε, το βαθος του χοινιου στα 20-30 εκατοστα, πολυ κλειστη δεξια κατηφορικη, την θυμαμαι απο παλια, μου πηρε καποτε πεντε χρονια απο την ζωη μου για να την ανεβω με παγο, κατεβαινουμε σιγα σιγα, επιλεγω λαθος γραμμη και κραταω το αμαξι πολυ δεξια, το αμαξι παει προς το χαντακι, οι αλυσιδες πισω και η μουρη δεν ελεγχεται ευκολα, επιλεγω να παω ετσι οσο με παιρνει, τελικα κολλαμε ασχημα, το αμαξι ειναι σχεδον ενα μετρο μεσα στο χαντακι, φυσικα καθε προσπαθεια και με μπλοκε ειναι ακαρπη, σηκωνω το κεφαλι και κοιταζω γυρω, ουτε κλαρακι εκει κοντα, μονο ενα ελατο σε αποσταση, αμφιβολο να φτανει το σχοινι το εργατη, και εκανε το θαυμα του ο Αγιος Δημητριος και εφτασε το σχοινι μαζι με τον μοναδικο ιμαντα που ειχα, τεταρτο λαθος :!: που πας ρε καραμητρο με ενα ιμαντα :twisted:

Ξεκολλαμε με καποια δυσκολια και κατηφοριζουμε, ο Νικος με καθοδηγει γιατι τα ματια μου εχουν θολωσει απο το χιονι και δεν ειμαι σιγουρος για τις γραμμες που επιλεγω πανω στο απατητο χιονι, φτανουμε Κουστεσα, εκει ξαναβλεπουμε ροδιες και συνεχιζουμε για Τροβατο, ολα τελειωσαν :D

Φτανουμε 17:00 στο χωριο, μας πηρε τεσσερις ωρες για 45χλμ, σε κανονικες συνθηκες ειναι μια ωρα!

Ερχεται και ο Γιαννης, βαζουμε τα τσιπουρακια μας και αρχιζουμε την κουβεντα, εχουμε ομως αγχος για τον Γιωργο και τον Μωραϊτη που κανουν τον γυρο, μιλαμε στο τηλεφωνο συνεχεια και ζουμε την αγωνιας τους, κατα της 10:00 ερχετε Αργυρης και Φανης ανετα απο Καρπενησι, κατα τις 1:00 Γιωργος και Μωραϊτης, ολη η παρεα στην θεση της :D

Η συνεχεια εχει καταγραφει με τα λογια και τις φωτο των φιλων παραπανω :wink:

Πως περασαμε ? οσα και να γραφτουν δεν το περιγραφουν, :!:

Φανη, Αργυρη, Γιωργο, Νικο Μωραϊτη, Γιαννη, Νικο (Char) ενα τεραστιο ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου για την τιμη που μου κανατε και τις υπεροχες στιγμες που περασαμε :D
Να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε!

ΥΓ. 1
Θα μου πειτε γιατι ρε dpol εγραψες τοσο αναλυτικα τα παθη σου την Παρασκευη, και απανταω εγω, εαν εστω και ενας που το διαβασει δεν τα επαναλαβει ο ιδιος στο βουνο ο στοχος εχει επιτευχθει :!:
Και μην ξεχναμε, ποτε μονοι στο βουνο, οταν οι συνθηκες δυσκολεψουν και το μυαλο θολωσει η εμπειρια παει περιπατο και το ατυχημα παραφυλαει :!:
Αυτα τα λιγα :mrgreen:

ΥΓ. 2
Ανεκαθεν αναρωτιομουν πως ειναι δυνατον μια διαδικτυακη παρεα να δεσει τοσο πολυ και στην πραγματικη ζωή, την απαντηση δεν την εχω βρει ακομα, κανω μονο καποιες υποθεσεις, μια απο αυτες ειναι οτι ισως γιατι δεν εχει βαριδια του παρελθοντος και το μυαλο ειναι καθαρο, μια ακομα οτι αυτο που μας ενωνει ουσιαστικα, η τετρακινηση και η αγαπη μας για την φυση κλεινει ερμητικα τους αισθητηρες του μυαλου σε επουσια θεματα!
Θα το μελετησω ακομη περισσοτερο και θα το συζητησουμε ολοι μαζι καποτε, ποτε??? οταν θα ωριμασουμε και αλλο!
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Φεβ 03, 2011 12:04 am

dpol κατέθεσες ψυχή!!!! :D :clap: :clap:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Πέμ Φεβ 03, 2011 12:19 am

ΜΗΤΣΟ............ :shock: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :clap: :clap: :clap:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Πέμ Φεβ 03, 2011 1:31 am

Μητσο με τον γραπτο σου λογο με εκανες να ζησω εστω και λιγο απο την αγωνια και τον τρομο που περασατε.
Τελος καλο ολα καλα και του χρονου παλι να βρεθειτε ολοι μαζι :clap: :clap: :clap: :clap:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό KF66 » Πέμ Φεβ 03, 2011 1:55 am

Μπράβο σας παιδιά.

Φοβερη εμπειρία

Αν σας πω οτι ζηλευω?
Άβαταρ μέλους
KF66
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Λάστιχα: Nokian
Suspension: Μαμά
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Πέμ Φεβ 03, 2011 5:55 am

:shock: :shock: :shock:
Το απέραντο λευκό σε όλο του το μεγαλείο :wink: !!!
Χιόνια, κοψίδια και καλή παρέα.... τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από έναν πολύ...''δύσκολο'' χειμώνα ε??? :wink:
Να ήμαστε όλοι καλά να περνάμε πάντα έτσι!!!! :clap: :clap: :clap:

dpol έγραψε:Ανεκαθεν αναρωτιομουν πως ειναι δυνατον μια διαδικτυακη παρεα να δεσει τοσο πολυ και στην πραγματικη ζωή, την απαντηση δεν την εχω βρει ακομα, κανω μονο καποιες υποθεσεις, μια απο αυτες ειναι οτι ισως γιατι δεν εχει βαριδια του παρελθοντος και το μυαλο ειναι καθαρο, μια ακομα οτι αυτο που μας ενωνει ουσιαστικα, η τετρακινηση και η αγαπη μας για την φυση κλεινει ερμητικα τους αισθητηρες του μυαλου σε επουσια θεματα!
Θα το μελετησω ακομη περισσοτερο και θα το συζητησουμε ολοι μαζι καποτε, ποτε??? οταν θα ωριμασουμε και αλλο!
[/b]

Ίσως ότι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό......
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό MKB » Πέμ Φεβ 03, 2011 7:13 am

Μπράβο παιδιά περάσατε απίθανα.Ενα μεγάλο ευχαριστώ που μοιραστήκατε μαζί μας την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σας περιπέτεια.
ΜΠΡΑΒΟ. :clap: :clap: :clap: :clap:
Φιλικά Γιωργος
Φιλικά Γιωργος.
Άβαταρ μέλους
MKB
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: 225 75 16
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό antonis1627 » Πέμ Φεβ 03, 2011 9:27 am

f_tasos έγραψε::

dpol έγραψε:Ανεκαθεν αναρωτιομουν πως ειναι δυνατον μια διαδικτυακη παρεα να δεσει τοσο πολυ και στην πραγματικη ζωή, την απαντηση δεν την εχω βρει ακομα, κανω μονο καποιες υποθεσεις, μια απο αυτες ειναι οτι ισως γιατι δεν εχει βαριδια του παρελθοντος και το μυαλο ειναι καθαρο, μια ακομα οτι αυτο που μας ενωνει ουσιαστικα, η τετρακινηση και η αγαπη μας για την φυση κλεινει ερμητικα τους αισθητηρες του μυαλου σε επουσια θεματα!
[/b]

Ίσως ότι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό......

:clap: :clap: :clap: Είναι οι πιο σωστές κουβέντες που έχω διαβάσει.Η αγάπη για την τετρακίνηση και την φύση έχει βάλει στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να μην τελειώσει ποτέ και να μην διαταράξει τίποτα αυτή την αρμονική συνύρπαξη αυτής της καταπληκτικής παρέας που ακούει στο όνομα vitaraclub,και μέσα από εμάς τους μεγαλύτερους να συνεχιστεί και από τα παιδιά μας και ακόμη παραπέρα.
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
antonis1627
Super Moderator
Super Moderator

Λάστιχα: BF GOODRICH A/T KO2
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
Aka: Αντώνιος ο Συναξαριστής
Name: ΑΝΤΩΝΗΣ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φωτογραφίες απο βόλτες, εκδρομές, μικρές εξορμήσεις..

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες