Tzivitzonis έγραψε:Δε θα με χάλαγε κάτι ανοιξιάτικο με τα νερά να κελαρίζουν και τη φύση να οργιάζει από άνθηση!
Tzivitzonis έγραψε: Δε θα με χάλαγε κάτι ανοιξιάτικο με τα νερά να κελαρίζουν και τη φύση να οργιάζει από άνθηση!
MAVERICK έγραψε:Tzivitzonis έγραψε:Δε θα με χάλαγε κάτι ανοιξιάτικο με τα νερά να κελαρίζουν και τη φύση να οργιάζει από άνθηση!
Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο και πολύ αγαπητό αδερφό υμών Ιωάννη![]()
Κάτι με σκηνούλες στην ύπαιθρο να γίνει του woodstock στο βουνό
Βρε δε μπα να χτυπιέσαι! Μας κράξανε!!! Οι χιονόπληκτοι!!MAVERICK έγραψε:Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο και πολύ αγαπητό αδερφό υμών Ιωάννη![]()
SIAL έγραψε:MAVERICK έγραψε:Tzivitzonis έγραψε:Δε θα με χάλαγε κάτι ανοιξιάτικο με τα νερά να κελαρίζουν και τη φύση να οργιάζει από άνθηση!
Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο και πολύ αγαπητό αδερφό υμών Ιωάννη![]()
Κάτι με σκηνούλες στην ύπαιθρο να γίνει του woodstock στο βουνό
Και συ τέκνον βρουτοσπύρε???![]()
![]()
Μου μαλάκωσσες στην λάσπη με τις <<χειμερινές>> του ....
....
![]()
![]()
SIAL έγραψε:Tzivitzonis έγραψε: Δε θα με χάλαγε κάτι ανοιξιάτικο με τα νερά να κελαρίζουν και τη φύση να οργιάζει από άνθηση!
Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις!!!![]()
Εδω είναι βοράς και ο κόσμος μαζεύεται με τα πρώτα καλά κρύα!!!
Τα νερά δεν θα κελαρίζουν αλλά θα ακούγεται ο πάγος να σπάει στο πέρασμα μας!!!
Μην μου το χαλάς πατρινέ και μου θυμίζεις εκδρομούλα του δημοτικού μονοήμερη στο καταπράσινο λιβάδι!
![]()
![]()
(μου θυμίζεις κάποιον που κάνει χειμερινές στην λασπούλα και στα λιβαδάκια χωρίς χιόνι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Πέραν της πλάκας θεωρώ οτι μέσα στον Μάρτη θα γίνει η συνάντηση , όπως και ο φίλος johndrama συμφωνεί![]()
(Γιάννη εσένα θέλουμε
) και ηδη ήμαστε στο ψάξημο με άλλο ενα μέλος για τυχόν διεξαγωγή της βόλτας κοντά στην Βέροια ή Νάουσα!
Για Γράμμο φίλε Geopone κομάτι χλωμό μιας και οι περισότεροι δρόμοι πέσανε ή θα κλείσουν απο χιόνι όπως ολα δείχνουν αλλά και πέραν αυτού θα ήταν καλά να το κάνουμε κάπου ποιό κεντρικά και σχετικά κοντά στην Θεσσαλονίκη!
MAVERICK έγραψε:Φωνακλά που όταν λέμε για μαγιό εσύ καταλαβαίνεις γκέτες για χιόνι![]()
![]()
johndrama έγραψε:SIAL έγραψε:Tzivitzonis έγραψε: Δε θα με χάλαγε κάτι ανοιξιάτικο με τα νερά να κελαρίζουν και τη φύση να οργιάζει από άνθηση!
Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις!!!![]()
Εδω είναι βοράς και ο κόσμος μαζεύεται με τα πρώτα καλά κρύα!!!
Τα νερά δεν θα κελαρίζουν αλλά θα ακούγεται ο πάγος να σπάει στο πέρασμα μας!!!
Μην μου το χαλάς πατρινέ και μου θυμίζεις εκδρομούλα του δημοτικού μονοήμερη στο καταπράσινο λιβάδι!
![]()
![]()
(μου θυμίζεις κάποιον που κάνει χειμερινές στην λασπούλα και στα λιβαδάκια χωρίς χιόνι
)
Πέραν της πλάκας θεωρώ οτι μέσα στον Μάρτη θα γίνει η συνάντηση , όπως και ο φίλος johndrama συμφωνεί![]()
(Γιάννη εσένα θέλουμε
) και ηδη ήμαστε στο ψάξημο με άλλο ενα μέλος για τυχόν διεξαγωγή της βόλτας κοντά στην Βέροια ή Νάουσα!
Για Γράμμο φίλε Geopone κομάτι χλωμό μιας και οι περισότεροι δρόμοι πέσανε ή θα κλείσουν απο χιόνι όπως ολα δείχνουν αλλά και πέραν αυτού θα ήταν καλά να το κάνουμε κάπου ποιό κεντρικά και σχετικά κοντά στην Θεσσαλονίκη!
να φαμε και κανενα ρεβανι!!!!!!!!!!!!!!!
SIAL έγραψε:Πέραν της πλάκας θεωρώ οτι μέσα στον Μάρτη θα γίνει η συνάντηση , όπως και ο φίλος johndrama συμφωνεί![]()
(Γιάννη εσένα θέλουμε
SIAL έγραψε:Πέραν της πλάκας θεωρώ οτι μέσα στον Μάρτη θα γίνει η συνάντηση , όπως και ο φίλος johndrama συμφωνεί![]()
(Γιάννη εσένα θέλουμε
Επιστροφή στο Προτάσεις, Ερωτήσεις , Θέματα εκδρομών
antonis1627 | Κυρ Ιουν 08, 2025 8:23 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Ιουν 07, 2025 10:34 am | Καλημέρα σε όλους και καλό τριήμερο. |
antonis1627 | Σάβ Ιουν 07, 2025 7:02 am | Καλημέρα σας και καλό τριήμερο. |
antonis1627 | Παρ Ιουν 06, 2025 12:59 pm | Τετάρτη 11-6-2025 πάμε για καφεδάκι στην Πεντέλη στον . |
arahova | Παρ Ιουν 06, 2025 10:03 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Ιουν 06, 2025 6:38 am | Καλημέρα σας. |
LEMON | Πέμ Ιουν 05, 2025 7:51 am | Καλημέρα σας πουλάκια μου |
antonis1627 | Πέμ Ιουν 05, 2025 6:39 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Ιουν 04, 2025 8:58 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Ιουν 04, 2025 6:45 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Ιουν 03, 2025 11:44 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Ιουν 03, 2025 6:36 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Δευτ Ιουν 02, 2025 9:03 am | Καλήμερα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Ιουν 02, 2025 6:36 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Κυρ Ιουν 01, 2025 6:47 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Σάβ Μάιος 31, 2025 10:09 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 31, 2025 7:20 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 30, 2025 6:29 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 9:41 am | Ενημέρωση για την καλοκαιρινή μας κολεξιόν . |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 7:20 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 28, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
Σταύρος 4x4 | Τετ Μάιος 28, 2025 6:12 am | Καλημέρα |
arahova | Τρί Μάιος 27, 2025 9:15 am | Καλημέρα σε όλους. |
sumi | Τρί Μάιος 27, 2025 7:10 am | Καλημέρα |
antonis1627 | Τρί Μάιος 27, 2025 6:27 am | Καλημέρα σας. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες