Αναβάθμιση software bluetooth !

Νavigation, GPS, Χάρτες

Re: Αναβάθμιση software bluetooth !

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Δευτ Ιαν 17, 2011 11:29 am

dimitriszim έγραψε:
MAVERICK έγραψε:Οπότε μέσα είμαι :dance:

Σπύρο μόνο να τσεκάρης ποιά bt_Version έχεις αυτήν τη στιγμή.
Λογικά πρέπει να έχεις την 1.60!!!

:wink:
Οκ θα το τσεκάρω Δημήτρη :wink:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Δευτ Ιαν 17, 2011 11:34 am

dimitriszim έγραψε:
Αφορά τα μοντέλα DNX8120, DNX8220BT, DDX812, DDX8032BT, DDX8022BT, DDX8022BTY, DDX8032BTM

Ωραίος ! Ενημερώθηκε το πρώτο post :!:
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό _alexis_ » Δευτ Ιαν 17, 2011 11:03 pm

Ωραιος Δημητρη :clap: :clap: :clap: :clap:
Ειχε αρχισει και ετρωγε φλασακια τωρα τελευταια,το γλυτωσες το καλο μου απο βεβαια μπουνιδια :mrgreen: :lol: :lol:
_alexis_

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Τρί Ιαν 18, 2011 3:59 am

_alexis_ έγραψε:Ωραιος Δημητρη :clap: :clap: :clap: :clap:
Ειχε αρχισει και ετρωγε φλασακια τωρα τελευταια,το γλυτωσες το καλο μου απο βεβαια μπουνιδια :mrgreen: :lol: :lol:

Δεν εστρωσε μετά την προχθεσινή εκδρομή? :whistle: :whistle: :mrgreen:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Τρί Ιαν 18, 2011 10:18 am

Σπύρο τελικά σου κάθησε η 1.70 bt :?:
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
cb: Όχι
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Τρί Ιαν 18, 2011 3:54 pm

dimitriszim έγραψε:Σπύρο τελικά σου κάθησε η 1.70 bt :?:

Δεν έχω προλάβει ακόμα Δημήτρη.Θα ενημερώσω :wink:
Την έχω κατεβάσει και πρέπει απλά να κάνω την διαδικασία :wink:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Τρί Ιαν 18, 2011 5:37 pm

MAVERICK έγραψε:

:handgestures-thumbup:
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Δημοσίευσηαπό _alexis_ » Τετ Ιαν 19, 2011 10:11 am

MAVERICK έγραψε:

Ενημερωσε για να την κανουμε μαζι :whistle:
_alexis_

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Τετ Ιαν 19, 2011 2:08 pm

_alexis_ έγραψε:
MAVERICK έγραψε:

Ενημερωσε για να την κανουμε μαζι :whistle:

Alex αν χρειαστείς κάποια βοήθεια στείλε μου pm!!! :!:

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Δημοσίευσηαπό _alexis_ » Τετ Ιαν 19, 2011 2:49 pm

Ευχαριστω Δημητρη :clap: :clap:
_alexis_

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Τετ Ιαν 19, 2011 11:59 pm

Τσέκαρα και έχω την 1.60 αυτή την στιγμή.Οπότε κυρ Αλέξη κανατά :mrgreen: ετοίμασε καφέδες,τσιπς,γαριδάκια ,πατατάκια μπύρες να του βγάλουμε τα μάτια :lol: :lol:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Πέμ Ιαν 20, 2011 9:38 am

MAVERICK έγραψε:Τσέκαρα και έχω την 1.60 αυτή την στιγμή.Οπότε κυρ Αλέξη κανατά :mrgreen: ετοίμασε καφέδες,τσιπς,γαριδάκια ,πατατάκια μπύρες να του βγάλουμε τα μάτια :lol: :lol:

Καλά που δεν βγαίνουν συχνά αναβαθμίσεις γιατί θα γινόσασταν αλκοολικοί!!! :lol: :lol: :lol:

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Πέμ Ιαν 20, 2011 6:37 pm

Λοιπόν το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα τίποτα :(
Έβαλα κανονικά αυτό που κατέβασα σε φλασάκι άδειο το έβαλα στην υποδοχή στο καλώδιο που έχω για usb πάτησα stand by μετά setup .
Επιλογή software setup έτσι ακριβώς όπως το λές δεν υπάρχει μέσα στο setup.Το start υπάρχει στο software information που τρίτη επιλογή είναι η version του bt που σε κουτάκι λέει 1.60 και δίπλα έχει το start.
Για να πατήσω το start ανάψει η επιλογή αλλά όταν βάζω το φλασάκι ανάβει το από πάνω strart που μάλλον είναι η version του λειτουργικού του kenwood με πολλά νούμερα χαρακτηριστικά.
Μια φορά κατάφερα να δώ το κουμπί αναμένο το start αλλά με τσάκισε στο waiting αλλά μάλλον και αυτό fake ήταν αφού μάλλον δεν είχε προλάβει να διαβάσει καλά το φλασάκι :wink:

Κάνω κάτι λάθος?Μήπως χρειάζεται και τίποτε άλλο στην διαδικασία? :think:
Τον κινητήρα τον είχα ανοιχτό από την αρχή :wink:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Πέμ Ιαν 20, 2011 11:00 pm

MAVERICK έγραψε:Λοιπόν το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα τίποτα :(
Έβαλα κανονικά αυτό που κατέβασα σε φλασάκι άδειο το έβαλα στην υποδοχή στο καλώδιο που έχω για usb πάτησα stand by μετά setup .
Επιλογή software setup έτσι ακριβώς όπως το λές δεν υπάρχει μέσα στο setup.Το start υπάρχει στο software information που τρίτη επιλογή είναι η version του bt που σε κουτάκι λέει 1.60 και δίπλα έχει το start.
Για να πατήσω το start ανάψει η επιλογή αλλά όταν βάζω το φλασάκι ανάβει το από πάνω strart που μάλλον είναι η version του λειτουργικού του kenwood με πολλά νούμερα χαρακτηριστικά.
Μια φορά κατάφερα να δώ το κουμπί αναμένο το start αλλά με τσάκισε στο waiting αλλά μάλλον και αυτό fake ήταν αφού μάλλον δεν είχε προλάβει να διαβάσει καλά το φλασάκι :wink:

Λοιπόν Σπύρο όλα σωστά τα έκανες απλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο που θα το διαβάσει. Και εγώ έκανα πάρα πολλές προσπάθειες για ώρες για να τα καταφέρω και αυτό γιατί από ότι κατάλαβα ο τρόπος από συσκευή σε συσκευή διαφέρει.

Η version του λειτουργικού του kenwood σου πρέπει να είναι 2.9.0.323.324 (start) έχει και ένα start δίπλα.
Θα δοκιμάσεις κάποιους τρόπους και θα δούμε!!!

1) Θα πάς στο software information μετά θα βάλεις το stick στο βύσμα με διακόπτη ON. Μολις κουμπώσεις το stick θα εκκινήσεις την μηχανή. Πρέπει να σου ανάψουν και τα 2 start. Ενα του Βt softwate start και ένα από πάνω του kenwood software version start. Αν σου ανάψουν θα πατήσεις το δεύτερο start οχι του Bt. Αν το δεχτεί θα γράψει software update στην οθόνη και θα ξεκινήσει η αναβάθμιση.
2)Με τον ίδιο τρόπο που σου λέω παραπάνω στο (1) θα το κάνεις με αναμένο τώρα τον κινητήρα και θα βάλεις και θα βγάλεις το stick κάποιες φορές. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να το διαβάσει.

Οταν σου γράφει Waiting............... σημαίνει οτι ψάχνει να βρει την πηγή αλλά δεν βρίσκει τίποτα γι αυτό μένει και κολλημένο. Θα διαπιστώσεις οτι η δεξιά κάθετη μπάρα με το Setup - audio - source κλπ είναι ανενεργή. Αν βγάλεις το stick θα επανέλθει πάλι και θα γίνει ενεργή.

Ξεκίνα με αυτό και καλή τύχη. :dance:
Αν πάλι δεν γίνει με αυτόν τον τρόπο θα σου στείλω το κινητό μου να το κάνουμε μαζί.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά θέλει υπομονή. Ενας από όλους θα μας κάτσει. :mrgreen:

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Παρ Ιαν 21, 2011 4:21 am

dimitriszim έγραψε:
MAVERICK έγραψε:Λοιπόν το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα τίποτα :(

Λοιπόν Σπύρο όλα σωστά τα έκανες απλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο που θα το διαβάσει. Και εγώ έκανα πάρα πολλές προσπάθειες για ώρες για να τα καταφέρω και αυτό γιατί από ότι κατάλαβα ο τρόπος από συσκευή σε συσκευή διαφέρει.

Η version του λειτουργικού του kenwood σου πρέπει να είναι 2.9.0.323.324 (start) έχει και ένα start δίπλα.
Θα δοκιμάσεις κάποιους τρόπους και θα δούμε!!!

1) Θα πάς στο software information μετά θα βάλεις το stick στο βύσμα με διακόπτη ON. Μολις κουμπώσεις το stick θα εκκινήσεις την μηχανή. Πρέπει να σου ανάψουν και τα 2 start. Ενα του Βt softwate start και ένα από πάνω του kenwood software version start. Αν σου ανάψουν θα πατήσεις το δεύτερο start οχι του Bt. Αν το δεχτεί θα γράψει software update στην οθόνη και θα ξεκινήσει η αναβάθμιση.
2)Με τον ίδιο τρόπο που σου λέω παραπάνω στο (1) θα το κάνεις με αναμένο τώρα τον κινητήρα και θα βάλεις και θα βγάλεις το stick κάποιες φορές. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να το διαβάσει.

Οταν σου γράφει Waiting............... σημαίνει οτι ψάχνει να βρει την πηγή αλλά δεν βρίσκει τίποτα γι αυτό μένει και κολλημένο. Θα διαπιστώσεις οτι η δεξιά κάθετη μπάρα με το Setup - audio - source κλπ είναι ανενεργή. Αν βγάλεις το stick θα επανέλθει πάλι και θα γίνει ενεργή.

Ξεκίνα με αυτό και καλή τύχη. :dance:
Αν πάλι δεν γίνει με αυτόν τον τρόπο θα σου στείλω το κινητό μου να το κάνουμε μαζί.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά θέλει υπομονή. Ενας από όλους θα μας κάτσει. :mrgreen:

Αν κατάλαβα στον πρώτο τρόπο αν ανάψουν και τα 2 start θα πατήσω αυτό που δίπλα είναι η version του kenwood?Δεν υπάρχει περίπτωση εκεί να γίνει πατάτα με το μηχάνημα?Τι σχέση έχει αυτό το start με το αρχείο αναβάθμισης που του δίνουμε για το bt? :think:
Για αρχή μάλλον θα δοκιμάσω τον δεύτερο τρόπο και την πιθανότητα μήπως το διαβάση ανάβοντας την μηχανή αφού έχω κουμπωμένο το φλασάκι :wink:
MAVERICK

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο GPS χαρτογράφηση

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες